Jump to content
Naimisiin.info

Suvimorsian2014

Aktiivijäsen
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Suvimorsian2014's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Kaikki olivat innoissaan, joskin isä kysyi "Nytkö jo?" (olimme seurustelleet 9 kk tuota ennen). Jotkut opiskelukaverit pitivät nuorena menemään kihloihin (ikää silloin 24v), mutta monethan menee kihloihin nykyään vasta vuosia myöhemmin..
 2. 2 kaasoa, määrä oli juuri optimaalinen kaikkien mielestä
 3. Meidän häissä säästöä kertyi siitä, että pyysimme ystäviä ja sukulaisia auttamaan järjestelyissä siten, kuin oli kullekin luontevaa. Kaasojen kanssa hoidettiin askartelut, yksi kukkakaupassa työskennellyt ystävä sitoi kukat, pöytäasetelmaan haettiin luonnosta materiaalia, häähunajat tulivat kaverin hunajatarhasta. Kaiken lisäksi nämä olivat vielä oikein mukavia hetkiä ystävien kanssa
 4. Meillä oli häähunajaa, jonka itse olimme hakeneet hunajafarmariystävältä. Teetimme pikku lasipurkkeihin tarrat omalla tyylillämme. Tästä pidettiin oikein kovasti
 5. Meillä oli hääkarkkien tilalla häähunajaa, joka oltiin itse käyty purskuttamassa ystävän luona. Tilasimme purkkeihin pienet pyöreät etiketit omilla painatuksillamme. Idea sai paljon kiitosta
 6. En saanut unta moneen tuntiin mutta ehkä 5-6 tuntia nukuin kuitenkin. Olin täysin pirteä koko hääpäivän ja uskon että olisin ollut vaikken olisi nukkunut yhtään
 7. Mä kävin joka kerta kaasojen kanssa vessassa, ei olisi oikein yksin pystynyt..
 8. Mulla ei ollut peitetty, huntu toki tuli vähän hartioille jos sen voi laskea
 9. Me mentiin kihloihin vuodenvaihteessa ja seuraavassa elokuussa oli häät. Ainoastaan juhlapaikan ja kirkon suhteen piti ottaa sitä mitä oli jäljellä, tässä tapauksessa asia ei kuitenkaan ollut mikään ongelma kun saatiin ihanat paikat Muutenkin ehti järjestellä oikein hyvin, ehkä oli hyväkin ettei ollut liikaa aikaa stressata..
 10. Meillä piti olla vihkiminen juhlapaikan pihalla (aukea alue järven rannalla, jossa pari puuta). Ampiaisia oli todella paljon, mikä huomattiin kun otettiin kuvia ja hengailtiin ulkona. Ei haitannut kun ei ollut pakko seisoa yhdessä pisteessä koko aikaa ja saattoi vähän hätistellä, mutta vihkiminen olisi ollut luultavasti aika haastavaa..
 11. Mulla on timantteja sekä vihki- että kihlasormuksessa. Yhdistelmä on mielestäni todella kaunis ja sormuksia on kiva katsella silloinkin, kun päivä on muuten "harmaa". Pientä luksusta!
 12. Meillä Photoboothin järjestäminen onnistui oikein hienosti sillä aikaa, kun olimme kirkon jälkeen ottamassa omia hääkuviamme. Juhlapaikan pihalla valokuvausta harrastava ystäväni ja bestman järjestivät vieraat kuvaukseen, ja kuvista tuli oikein vapautuneita ja hienoja, minkä lisäksi kuvaukseemme kulunut aika sujui mukavasti.
 13. Kimpulleni ei tullut hintaa loppujen lopuksi kuin ehkä 30 euroa, sillä ystäväni sitoi kimpun. Kimppu koostui käytännössä pelkästään punaisista ruusuista ja helmistä. Muuten olisi varmaan ollut yli 100 euroa.
 14. Meillä oli vieraita noin 130, joista lapsia ehkä 20. Ihan sopiva määrä mun mielestä, kun oli riittävän suuri tila ja hyvin toimivat järjestelyt.
×
×
 • Create New...