Cherry54

Aktiivijäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Cherry54

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

381 profile views
 1. Minä käytän arkena töissä kihlasormusta. Vihkisormusta käytän, jos menen kyläilemään tai on jotain muuta menoa. Kotona en osaa käyttää sormuksia ollenkaan, vaan olen ilman. Mieheni ei juuri käytä kumpaakaan sormusta ja saan patistaa, että laittaisi vihkisormuksen esim. juhliin yms. Pelkään itse, että kadotan vihkisormukseni, niin vaalin sitä kovasti ja käytän vain sopivissa tilanteissa.
 2. Ei kyllä ehtinyt koko päivänä kauheasti juomaan. Onnittelumalja, ruokajuoma, kahvin kanssa jotain pientä ja sitten loppuillasta jatkoilla muutama lasillinen. Hotellilla oli vastassa kuoharipullo, joka kyllä osaksi juotiin. Ei siis ehtinyt humalaan astia juomaan, vaan oli sellainen rento olo. Kaiken muistankin ja seuraavana päivänä ei ollut krapulaa. Kaikki sujui siis todella hyvin, enkä edes pahemmin kiinnittänyt huomiota tuohon juomiseen. Sulhanen pysyi myös lestissään.
 3. Aamulla enemmänkin stressasin kuin jännitin, koska saimme vasta puolilta päivin juhlapaikan koristelua varten käyttöömme. Ensiksi aamulla kävin meikissä ja hiustenlaitossa. Sieltä suoraan juhlapaikalle avaimia vastaanottamaan ja järjestelemään. Kun suurin osa oli valmiina, poistuin kaasojen kanssa pukeutumaan. Ehdimme vielä takaisin juhlapaikalle kolmeksi, kun vieraat alkoivat saapua hieman ennen neljää. Olimme siis ennakkoon käyneet maistraatissa, joten juhlapaikalla juhlan alussa otimme enää vain onnittelut (kättely) vastaan. Tämän jälkeen istumaan omille paikoille, niin kaikki oli hyvin. Sitten en enää stressannut yhtään.
 4. Hotellihuone luovutettiin kahden aikaan iltapäivällä, jolloin isäni nouti meidät. Juhlapaikalla ei tarvinnut enää käydä, kun kaasot ja bestmanit olivat hoitaneet siellä kaiken kuntoon. Kotona järjestelimme häistä tuodut tarvikkeet ja ylimääräiset juhlaruoat pakastettiin. Isäni ja veljeni olivat nämä juhlapaikalta kotiimme vieneet ettei roskiin hyvää ruokaa. Illalla noudimme tyttäremme ja pakkailimme seuraavan päivän mökkireissua varten tavarat kasaan.
 5. Meillä oli tällainen aikataulu. Saimme juhlapaikan koristelua varten vasta samana päivänä kello 12. Hieman piti kiirettä, mutta saimme onneksi ison porukan auttamaan, joten jopa mulle jäi hetki aikaa ihan istuksia. klo 16.00 häävieraat saapuu klo 16.10 kaaso/bestman toivottaa tervetulleeksi, onnittelumalja ja kättelyt (samalla vieraat siirtyvät sisään, pöytiin paikoilleen) klo 16.30 kaaso/bestman ilmoittaa ruokailun alkavaksi klo 16.45 – 18.15 ruokailu ruokailun lomassa/jälkeen ohjelmaa - puheita yms. vieraiden esittely pieni tauko (esim. kaikki ulos, ryhmäkuvaus) klo 18.30 kakun leikkaus + kahvittelu tauko, ihmiset ulos (tanssilattia vapaaksi) klo 19.30 häävalssi + tanssia klo 20.00 kimpun ja sukkanauhan heitto (ulkona, ryhmäkuvaus) klo 20.30 à Virallinen osio päättyy, tanssia, bändit kehiin klo 23.30 juhlat loppuvat Meillä siis soitti kaksi eri bändiä, toinen esiintyi noin 45 min. ja toinen tunnin verran. Bändien vaihdon välissä oli noin 15 minuutin tauko.
 6. Minulla oli hieman erilainen hääkimppu. Kuvan kaltainen, mutta tein sen itse. Tätä ei tietenkään heitetty, heittokimppu oli luonnonkukista, jotka edellisenä päivänä kävin keräämässä. Myös morsiusneidolla oli heittokimpun kaltainen pienempi oma kimppu.