Jump to content
Naimisiin.info

majm

Morsian
  • Viestit

    34
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

majm's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Meidän hääkukat tulivat kaikki inbloomista (hääkimppu + heittokimppu, pienet kimput kaasoille ja viehees sulhaselle + bestmaneille. Lisäksi molempien vanhemmille. Lisäksi otettiin jokaiseen pöytään 2-3 pientä kimppua. Loistavaa asiakaslähtöistä palvelua ja aivan ihanat kukat saatiin. Kimppu oli kuin unelmaistani Suositteluni.
  2. majm

    Valmiina tilatut kutsut

    Häät juhlittu ja rouvaelämä edessä! Suosiitteluni vielä Makeadesignin Janinalle, mikäli joku halajaa valmiiden korttien lisäksi hyvää, ystävällistä ja sujuvaa palvelua, persoonallisia ja laadukkaita kutsuja ja muita kortteja. Me otettiin Makean kautta lopulta std kortit, kutsut ja infot, kaksipuoliset menu/ohjelmakortit, hääbingot, paikkakortit & pöytäkartat ja erinäisiä kylttejä juhlapaikalle. Kaikki samaan tyyliin toteutettuna. Kortit tekivät juhlapaikkaamme Tenaljiin somistukseen viimeisen silauksen. Juhlapaikan ja ruuan lisäksi kutsuja ja muita kortteja on vielä jälkeenpäinkin kehuttu valtavasti. Suosittelen!
  3. Täällä myös häät Tenaljissa takana ja muistin tulla vihdoin tännekin kirjoittamaan kokemuksia! Häämme olivat ihanat, tunnelmalliset ja onnistuneet. Tenalji näytti hääpäivän UPEALTA. Meillä somistuksena pöydissä valkoisiet liinat, katossa karkkibuffetin, hääparin pöydän yllä ja photoboothnurkassa pompomeja, pöytänumeroina pienet purjeveneet, värimaailmana meillä navy + vaalea persikka, nämä näkyi siis pompomeissa, serveteissä, ja paperikorteissa ja kynttilöissä. Vieraita meillä 86 ja hyvin mahtui, juhlapaikka oli ihanan ilmava. Kävelymatka kirkolta oli ihan sopiva, meillä siis vieraat kävelivät bestmanien opastuksella juhlapaikalle. En voi kuin suositella Tenaljoa juhlapaikaksi, kaikki oli täydellistä
  4. majm

    kutsukortin tasku

    Täällä oli tehty tasku vähän erilailla: http://pitsiminttu.blogspot.fi/2014/04/meidan-kutsut.html
  5. majm

    Somistuksia seinille ja kattoon

    Meillekin tulossa noita MIss Étoilen paperikoristeita
  6. majm

    Mistä kutsukortit?

    Kutsut on haettu painosta ja niistä tuli todella upeat ja ylittivät odotukset moninkertaisesti! Voimme lämpimästi suositella makeadesignia kaikille, jotka etsivät suunnittelijalta tilattavia kutsuja. Meidän korteista tuli ihan täydelliset ja juuri meidän näköiset. Painatettiin ne koholla suunnittelijan suosituksesta ja ne tuntuvat ja näyttävät upeilta. Voin laittaa linkkiä kortteihin tännekin, jos ne ilmaantuvat Makeadesignin sivuille jossakin vaiheessa http://makeaweddingblog.blogspot.fi/p/graafinen-suunnittelu.html
  7. majm

    Valmiina tilatut kutsut

    meriätähti, mekin katseltiin aluksi tuolta kutsuja, mutta päätettiin että ei laiteta rahoja jenkkilään (tai muualle ulkomaille) ellei ole pakko. Suositaan meidän häissä lähestulkoon kaikessa kotimaista tarjontaa. Kivoja malleja sieltä löytyi, mutta mikään ei kuitenkaan täysillä kolahtanu. Charlotte bride, en viitsi hintatietoa laittaa tähän, kun ne olivat meidän toiveiden mukaan laskettu. Suosittelen kuitenkin laittamaan tarjouskyselyä, jos kiinnostaa. Me saatiin ainakin vastaus nopeasti
  8. majm

    Tuletko kaasokseni? -askartelut

    Annoin kaasoille kortin ja pienen lahjan - kynsiviilan ja kynsilakan häidemme teemväreissä
  9. Varattiin hieman vajaa 2 vuotta ennen hääpäivää. Tiedettiin, että meille ehdoton juhlapaikka on suosittu, joten ei sen suhteen aikailtu.
  10. Sulhanen näkee vasta potrettikuvissa ennen vihkimistä. Otetaan first loo -kuvat niin jää reaktio kuvamuistoiksi
  11. majm

    Hääkuvaus kesken juhlan

    Potretit otetaan ennen vihkimistä käytännön syistä. Juhlan aikana otetaan kuitenkin joitakin ryhmäkuvia vanhempien, avustajien, ystävien ja sukulaisten eri kokoonpanoilla. Nämä on alustavasti suunniteltu ruokailun jälkeen otettavaksi. Illalla jossakin vaiheessa ehkä vielä hääparista jokunen tunnelmakuva, jos aikaa löytyy..
  12. majm

    Kuka teidän hääautoa ajaa?

    Yksi bestmaneista on kuljettajana
  13. Näkee puvun hääpäivänä ennen vihkimistä otettavia hääkuvia. Kuvataan näkeminen niin sanottuun first look -tyyliin. Mielellään oltais odotettu vihkimiseen, mutta käytännön syistä näin..
  14. Meille juhlapaikka oli alusta alkaen päivänselvä. Juhlapaikka on juuri meidän näköinen, sijainti upea ja juhlapaikka vieläkin upeampi. Visuaalinen ja tyylikäs oli tärkeät kriteerit.
  15. majm

    Meriteema (yhdistetty)

    Maarit87, heh, no kaikki mut tuntevat kyllä tietää että olen muutenkin hurahtanut täysillä raitoihin esim. puvussanikin tulee olemaan raitoja, tosin valkoisessa puvussa eri sävyisellä valkoisella. Käytetään raitoja ja värejä kuitenkin lopulta aika harkitusti, jotta ei tule liian sekavaa
×
×
  • Create New...