Jump to content
Naimisiin.info

eveliinamanda

Morsian
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä eveliinamanda

  • Syntymäpäivä February 22

Profile Information

  • Gender
    Female

eveliinamanda's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Eka ostos oli Häät-lehti ja sen jälkeen mekko
  2. Muutamia ajatuksia miulla on: - Arvokuljetus (mieheni on alalla töissä ^^) - Kauan naineet, vasta vihityt - Vasta naineet ja naivat vastakin - Challenge accepted - Kyllä, kulta Meidän siis ehdottomasti saatava joku humoristinen!
  3. Meillä on ajatuksena pyytää lahjaksi rahaa ensiasuntoa varten. Sen lisäksi kehitellään jonkunlainen lyhyt lahjalista, jos joku haluaa mieluummin ostaa lahjan (esimerkiksi kaverit).
  4. Hirveesti ei olla budjettia vielä mietitty, mutta yritetään säästää ainakin näin: - Mekon teetän Thaimaassa - Miehelle ei tule toista sormusta (ei halua) - En halua kallista vihkisormusta (max. 350 euroa) - Osan kuvauksesta hoitaa juhlavieraat (esim. siskollani on järjestelmäkamera) - Juhlapaikalla ei ole tilavuokraa, sisältyy gateringin hintaan - Juhlapaikka on sen verran siisti, ettei tarvitse koristella paljon sisältä - Mahdollisuuksien mukaan käytetään luonnonkukkia - Todennäköisesti tilataan tai painatetaan kutsut jne, koska uskon että tulisi kalliimmaksi ostaa tarvikkeet askarteluliikkeestä Lisäksi vihkiminen saattaa olla kirkon sijaan juhlapaikalla, jolloin säästetään kuljetuksissa. Tosin juhlapaikalta hotellille hääyötä viettämään tarvitaan jonkunlainen kuljetus.
  5. Meille ei tule työkavereita. Miulla tosin oli hieman kiusallinen tilanne töissä, kun työporukalla puhuttin kaikenlaisista juhlista ja pomoni totesi yleisesti että "Voisitteko jättää tätä porukkaa kutsumatta häihinne?". Olinpa siinä sitten ihan hiljaa. Meillä on töissä tosi hyvä tiimi, mutta itse nuorimmaisena olen toisinaan (lue: useimmiten) se, joka on eniten pihalla muiden jutuista Muilla omat talot, lapsia jne. Mieheni näkee osaa työkavereistaan toisinaan vapaa-ajallaan, mutta ei niin läheisiä ystäviä ole hänelläkään työporukassa, että häihin haluaisi kutsua.
  6. Häiden aikaan itse olen 24-vuotias ja mieheni 26-v Häät 1.8.2015 ja silloin ollaan seurusteltu paria kuukautta vajaa 4 vuotta, kihloissa oltu noin 1,5 vuotta.
  7. Kun alettiin puhumaan häistä, oli itelläni ensimmäisenä mielessä heinä-elokuu ja ehdottomasti lauantai. Mies halusi ennemmin loppukesälle (enemmän aikaa valmistautua henkisesti tai jotain? ), joten päädyttiin elokuuhun. Työkaverini sitten totesi miulle: "Jos haluat varmasti aurinkoisen hääpäivän, valitse elokuun eka lauantai" ja vastauksena ihmettelyihini sain: "Sillon on Otavan Happy Jazzit, eikä oo muuten kahteenkymmeneen vuoteen satanut vettä!". No, tällä perusteella tuli sitten valittua päiväksi lauantai 1.8.2015! Toinen vaihtoehto olisi ollut 15.8.2015 palkkapäivän vuoksi, mutta eiköhän sitä tuossa vaiheessa muutenkin pidä jo olla kaikki suurin piirtein hommattuna?!
  8. Onkos täällä eloa enää ollenkaan..? Meinasimme järjestää häät Myyrylän kartanossa, mutta todettiin ettei 80 vierasta mahdu ruokailemaan samaan tilaan. Tämä olisi meille kuitenkin suht tärkeää. Muutenkin paljon pieniä huoneita, itse pidän enemmän suuresta yhtenäisestä tilasta. Kuka mistäkin tykkää. Onko kellään kokemuksia Riuttalanhovista? Varsinkin ruokapuolesta. Lueskelin aikaisempia kommentteja ja ilmeisesti ennen on saanut valita, mistä pitopalvelun ottaa. Nykyään se tulee heidän kauttaan, ainakin näin minulle sanottiin. Mutta hyvä asia on se, ettei heillä ole a-oikeuksia! Joka tapauksessa, käytiin tänään katsomassa paikkaa. Aivan ihana! Rakennukset ulkoapäin vähän ränsistyneitä, mutta omaa silmääni se ei haitannut lainkaan. Sisällä iso sali, johon mahtuu helposti ruokailemaan ja myöhemmin tanssimaan. Ja majoitustilaa riittää siisteissä huoneissa, todella hyvä asia!
  9. Onko kellään kokemusta Riuttalanhovin ruuista? Kokemuksia pitopalveluista itselläni ei ole, mutta olen kuullut ainoastaan positiivista palautetta Tarjoilupalvelu Kirsikasta ja Pruuvista.
  10. Meillä oli alunperin ihan vastaavanlaiset suunnitelmat, budjettisyistä Kuitenkin tuohon ruokapuoleen saa sitä rahaa uppoamaan ja jo reilu 10 kaverin sapuskat tekee ihan sievoisen summan.. Yksi ystävä kuitenkin toivoi kovasti kuulevansa "tahdon", joten tällä hetkellä toiveena on kutsua kaveritkin alusta alkaen mukaan Saapi nähdä kuinka käy, pitopalvelua ei ole vielä varattu eikä näin ollen hintakaan ole vielä selvillä.
  11. Meillä on häät 1.8.2015 Kirkko varattu, juhlapaikka vielä vähän auki. Yhtä potentiaalista ollaan käyty katsomassa kerran, huomenna mennään uudestaan. Toista paikkaa käydään katsomassa vielä ensi viikolla, näistä varmasti toinen valitaan. Juhlapaikan myötä selviää, otetaanko pitopalvelu erikseen (toisessa paikassa gatering hoituu juhlapaikan kautta), mutta tähänkin on jo yksi potentiaalinen vaihtoehto mielessä. Mekon teetän Thaimaassa helmikuussa, mies teetti itselleen puvun jo viime tammikuussa. Kaasot on valittuna. Aikalailla kaikki sukulaiset tästä tuntuu jo tietävän, vaikka aluksi oli ajatuksena pitää salassa Save the date-korttien lähetykseen asti.. Muuten suunnitelmat aikalailla auki; väriteemaa, dj:tä ja ohjelmaa olen vähän pyöritellyt jo mielessäni, mutta en ole tehnyt asioiden eteen mitään konkreettisesti.
  12. Hellou! Pari vuotta ollut aika hiljaista tässä keskustelussa, mutta koitetaan josko olisi tullut uusia kokemuksia! Onko kukaan teettänyt häämekkoa Khao Lakissa? Itse teetin alkuvuodesta bleiserin sekä miehelle puvun (takki, housut ja paita) King's Fashionilla. Olemme tyytyväisiä laatuun, mutta seuraavalla kerralla menemme jollekin toiselle räätälille ihan palvelun vuoksi. Oli meinaan sen verran "peukalo keskellä kämmentä" se kaveri, että haluan hieman asiantuntevamman ihmisen auttamaan hääpukuni teettämisessä.. Niin ja mieheni puku maksoi kokonaisuudessaan 150 euroa.
  13. Meillä on ollut yhteiset rahat melkeinpä siitä päivästä asti, kun alettiin seurustella. Fiksua tai ei, meillä homma toimii näin. Kihlasormukset ostettiin siis yhteisistä rahoista, mitä jäi jäljelle Thaimaan reissusta (jonka aikana mies kosi minua ). Luulen, että minun vihkisormukseni kanssa käy samalla tavalla eli yhteisistä rahoista maksetaan.
  14. Kuutamo Thaimaan rannalla, voiko täydellisempää kosintaa ollakaan? Oltiin tammi-helmikuussa kolmen viikon lomamatkalla Thaimaassa. Ennen reissua olin jo pitkään haaveillut (ja vihjaillut) kihloihin menemisestä, mutta mieheni ei oikein ottanut lämmetäkseen ajatukselle. Ollaan seurusteltu reilu kaksi vuotta ja hänen mielestään kihloihin meneminen on aivan liian aikaista. Mutta kuinkas kävikään. Viimeisellä viikolla maanantaina (itseasiassa tasan kuukausi sitten) oltiin koko reissuporukalla (minä, mieheni, minun vanhemmat, siskoni ja hänen miehensä) hotellilla Jungle Night-buffetillassa. Tämän jälkeen mieheni kysyi, josko lähtisimme kahdestaan rannalle kävelemään. Äitinikin oli kovasti samaa mieltä, enpä tässä vaiheessa kiinnittänyt siihen sen kummemmin huomiota. Käveltiin vähän matkaa rantaa pitkin isojen kivien luokse ottamaan muutamia valokuvia. Totesin sitten romanttisesti, että "poltetaanko tässä tupakit" ja istuin yhdelle kivelle. Sydän pomppasi kurkkuun ja naama vääntyi valtavaan hymyyn, kun mieheni polvistui eteeni ja kysyi, menisimmekö kihloihin! Vastausta hänen ei tarvinnut odotella, vaan pujotti samalla sormeeni Thaimaasta ostetun rihkamasormuksen. Täydellistä! Voi sitä hymyn ja kihertelyn määrää. Muu porukka tosiaan tiesi asiasta jo, ja äidin ensimmäinen kommentti, kun menimme heidän luokseen aulabaariin, oli "Vihdoinkin!" Mieheni oli ostanut sormuksen vajaa viikko ennen kosintaa eräästä korukaupasta, jossa kävimme ostoksilla. Hän oli osoittanut sormusta äidilleni ja sanonut "Osta toi". Ja äiti ei meinannut pysyä housuissaan.. Pieni aavistus mullakin oli asiasta, koska näin kaupasta lähtiessämme, että äitini teki jotain mieheni taskulla ja hätäpäissään katseeni nähdessään totesi "Hyvä poika" ja taputti miestäni. Mutta yllätyin kosinnasta silti, koska päiviä ehti kulua useampi korukauppa vierailun jälkeen. Ja viralliset sormukset ostettiin Suomesta.
×
×
  • Create New...