Balafre

Morsian
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Balafre

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Mulla ei ensimmäisellä kierroksella ollut varsinaisia polttareita. Joten ehdottomasti tällä kertaa haluan polttaritkin kokea. Tosin en ole sen tyyppinen ihminen että hirveästi haluaisin bailata, joten mökkeilyreissu, hemmottelut ja mukava yhdessäolo on enemmän mun mieleen.
 2. Omiin korviin kuulunut lähinnä positiivisia kommentteja. Ruoka hyvää, tilat kauniit ja miljöö upea. Hintakin kohtuullinen. Itse olen yksissä juhlissa siellä vieraana ollut, ja ainakin omaan silmään homma toimi hyvin. Ainoa negatiivinen asia minkä paikasta olen kuullut on se että joskus sattunut tuplabuukkauksia. Sen tarkemmin en tästä tiedä, joten enempää en spekuloi.
 3. En tunne miehen puolen sukulaisia oikein ketään. Asuvat suurin osa ulkomailla, joten ei ole ollut tilaisuutta tavata.
 4. Me varmaan lähetetään kutsut maaliskuussa.. mekään ei investoitu std-kortteihin. :/
 5. Itse maksetaan, tosin molempien vanhemmat ovat ilmaisseet halunsa sponsoroida jollain tavalla.
 6. Tavoitebudjetti on 5000€, tästä pitopalvelu nielee noin puolet.. Häämatka pitäisi mahduttaa budjettiin myös.
 7. Pikaisella laskutoimituksella ainakin 13 häät on juhlittu!
 8. Appivanhemmat ja omat vanhempani saivat kutsun tänään. Molempien perheet olivat innoissaan meidän puolesta, ihanaa! <3
 9. Ja viikonloppuna olisi tarkoitus kertoa appivanhemmille hääsuunnitelmista..iiks!
 10. Hups.. tää morsmaikku löysi Sinellin verkkokaupan.. Hääkarkkeja varten tilattu askartelutarpeet.. Ja ilmeisesti teemaväri on viimein päätetty, meille tulee mustaa ja valkoista!
 11. Sormuspoikana toinen omista pojistani, toiselle keksitään jokin toinen oma kunniatehtävä. Pojat häiden aikaan 6 ja 7..
 12. Mies haluaa "lehmäkarkkeja", eli niitä paperikääreisiä toffeekarkkeja
 13. Meillä myös "pappi-ongelma".. Seurakunnassa jossa meidät vihitään on erittäin vahvasti vakaumuksellinen ja vanhoillinen pappismies. Pitää oikein paatoksellisia saarnoja, enkä häntä vihkipapikseni halua.. Pian kieltäytyy vihkimästä kokonaan tällaista syntistä (itsellä toinen kerta alttarilla) Pappivaihtoehtoja olisi kaksi..kummitätini ja perhepappimme. Jälkimmäinen olisi erittäin rakas vaihtoehto mutta olen kadottanut yhteystiedot henkilöön vuosia sitten. Metsästys käynnissä, kospa yhteys vielä löytyisi..
 14. Kihlat 24.12.2013 ja häät 18.7.2015, eli noin 1,5vuotta ehditään olla kihloissa..
 15. Sehän se onkin kun meillä on pienet häät, maksimissaan 60 vierasta.. kiitos kommenteista!