Balafre

Morsian
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Balafre

 1. Mulla ei ensimmäisellä kierroksella ollut varsinaisia polttareita. Joten ehdottomasti tällä kertaa haluan polttaritkin kokea. Tosin en ole sen tyyppinen ihminen että hirveästi haluaisin bailata, joten mökkeilyreissu, hemmottelut ja mukava yhdessäolo on enemmän mun mieleen.
 2. Omiin korviin kuulunut lähinnä positiivisia kommentteja. Ruoka hyvää, tilat kauniit ja miljöö upea. Hintakin kohtuullinen. Itse olen yksissä juhlissa siellä vieraana ollut, ja ainakin omaan silmään homma toimi hyvin. Ainoa negatiivinen asia minkä paikasta olen kuullut on se että joskus sattunut tuplabuukkauksia. Sen tarkemmin en tästä tiedä, joten enempää en spekuloi.
 3. En tunne miehen puolen sukulaisia oikein ketään. Asuvat suurin osa ulkomailla, joten ei ole ollut tilaisuutta tavata.
 4. Me varmaan lähetetään kutsut maaliskuussa.. mekään ei investoitu std-kortteihin. :/
 5. Itse maksetaan, tosin molempien vanhemmat ovat ilmaisseet halunsa sponsoroida jollain tavalla.
 6. Tavoitebudjetti on 5000€, tästä pitopalvelu nielee noin puolet.. Häämatka pitäisi mahduttaa budjettiin myös.
 7. Pikaisella laskutoimituksella ainakin 13 häät on juhlittu!
 8. Appivanhemmat ja omat vanhempani saivat kutsun tänään. Molempien perheet olivat innoissaan meidän puolesta, ihanaa! <3
 9. Ja viikonloppuna olisi tarkoitus kertoa appivanhemmille hääsuunnitelmista..iiks!
 10. Hups.. tää morsmaikku löysi Sinellin verkkokaupan.. Hääkarkkeja varten tilattu askartelutarpeet.. Ja ilmeisesti teemaväri on viimein päätetty, meille tulee mustaa ja valkoista!
 11. Sormuspoikana toinen omista pojistani, toiselle keksitään jokin toinen oma kunniatehtävä. Pojat häiden aikaan 6 ja 7..
 12. Mies haluaa "lehmäkarkkeja", eli niitä paperikääreisiä toffeekarkkeja
 13. Meillä myös "pappi-ongelma".. Seurakunnassa jossa meidät vihitään on erittäin vahvasti vakaumuksellinen ja vanhoillinen pappismies. Pitää oikein paatoksellisia saarnoja, enkä häntä vihkipapikseni halua.. Pian kieltäytyy vihkimästä kokonaan tällaista syntistä (itsellä toinen kerta alttarilla) Pappivaihtoehtoja olisi kaksi..kummitätini ja perhepappimme. Jälkimmäinen olisi erittäin rakas vaihtoehto mutta olen kadottanut yhteystiedot henkilöön vuosia sitten. Metsästys käynnissä, kospa yhteys vielä löytyisi..
 14. Kihlat 24.12.2013 ja häät 18.7.2015, eli noin 1,5vuotta ehditään olla kihloissa..
 15. Sehän se onkin kun meillä on pienet häät, maksimissaan 60 vierasta.. kiitos kommenteista!
 16. Meillä myös tämä pohdinta edessä. "Ongelmana" uusioperheet.. Eli siis yhdellä ystävällämme on uusi tyttöystävä joka pitänee myös kutsua häihin..mutta onko tökeröä olla kutsumatta hänen lapsiaan (joita on neljä)? Emme ole tavanneet edes tätä tyttöystävää, mutta ilmeisesti kuitenkin sen verran vakavaa seurustelua on että avecina häihimme tulee..
 17. Täällä juhlitaan häitä 18.7.2015 Mies päätti hääpäivän.. Halusimme juhlia heinäkuussa, ja mies haluaa naimisiin ennenkuin täyttää 30v (juhlii heinäkuun lopulla sitten kolmekymppisiä). Olemme varanneet jo kirkon, juhlapaikan (pitopalvelu kuuluu tähän myös), valokuvaajan sekä bändin. Lisäksi kutsukortit on painettu ja odottelee kaapissa sitä päivää kun ne saa laittaa postiin.. Alustava vieraslista on myös tehty. Häiden teemana on "rennot maalaishäät". Juhlapaikka sijaitsee järven rannalla idyllisessä maalaismiljöössä, ja on ikivanha koulurakennus. Paikka itsessään on upea, eikä vaadi suurta somistamista. Paljon on vielä miettimistä ja suunnittelemista. Näyttäisi tämä aika hupenevan silmissä..
 18. Kihlauduimme jouluna, ja suunnittelut polkaistiin käyntiin kunnolla nyt kesällä kun mies ilmoitti että on varannut kirkon..
 19. Toiveissa on että minun kummitätini pääsisi meidät vihkimään.
 20. Mä haluaisin yhdysnimen, nimet sointuisivat todella hyvin yhteen..mutta ongelmaksi muodostuu kaksiosainen etunimeni. Kuulostaisiko se ihan typerältä, tyyliin Maija-Matilda Mäki-Lahtinen? Ainakin paperilla näyttää hassulta.
 21. Mies osti kummankin kihlat (tuli minulle yllätyksenä koko kosinta), ja on vankkumaton siitä ajatuksesta että hankkii myös vihkisormuksen. Miehen tuntien nään sormuksen ensimmäisen kerran vasta alttarilla..
 22. Meillä suunnitelmissa kutsua enintään 80 vierasta. Aika näyttää kuinka käy ja kumpaan suuntaan lista venyy..
 23. Mies on nuorena päättänyt että menee naimisiin ennenkuin täyttää kolmekymmentä.. Joten vihille astellaan vajaa viikko ennen miehen 30v-syntymäpäiviä, 18.7.2015
 24. Täälläkin toinen kerta, tosin tällä kertaa tämä tuntuu oikealta. Edellisellä kerralla menin naimisiin "järkisyistä", alle kaksikymppisenä ja juuri lapsen saaneena. Koko hääpäivä oli ahdistava, itkeskelin vessassa moneen otteeseen. Vihasin pukuani, "pakkovieraita" (vaikka maksoimme häämme itse, oli läsnä paljon turhia ihmisiä), koko päivä oli kuin pahaa painajaisunta. Vuosia yritettiin sitten uskotella itsellemme ja toisillemme että kyllä toista oppii rakastamaan, ja avioliiton on tarkoituskin sellaista tarpomista olla. Eroonhan se päättyi, kuten arvata saattaa. Mutta miten hurjan paljon sitä onkaan itse kasvanut tässä vuosien saatossa, oppinut arvostamaan itseään ja sitä mitä itse tahtoo. Tällä kertaa aika on oikea, mies on oikea - eikä ajatus häistä ahdista. Aion nauttia jokaisesta hetkestä häiden suunnittelussa, häiden aikana ja häiden jälkeen. Saanhan vierelleni upean miehen loppuelämäksi!