KukkaMaaret

Rouva
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä KukkaMaaret

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

514 profiilin katselua
  1. Voi ihanaa! Täytyypä tiedustella hintoja. Mutta kiitos kovasti! Jos muitakin vastaavia löytyy, laittakaahan infoa.
  2. Eikä? Eihän?! Miksi? :'( Täytyy aloittaa soittokierrosrumba. Kimppu on vieläpä aika suuri/laaja, että ihan pieni kupu siihen ei edes käy. Voi harmi. Onko muilla tietoa?
  3. Oletin, että täältä löytyy jo aiheesta keskustelua, mutta silmiini ei osunut. Korjatkaa, jos olen väärässä! Mutta asiaan. Hääkimppuni on jo kuivattu ja kiinnitetty "taustaan". Nyt se pitäisi kehystää. Itseasiassa se on kehystetty, mutta paikkakunnan vanha ja omituinen kehystäjäsetä oli sen laittanut laatikkoon ja minusta se oli kamala. > Hormoonimyrskyissäni meinasin pillahtaa itkuun kun näin tuloksen ja olin niin pettynyt. Varsinkin kun saisin vastaavanlaisen vitriinilaatikon ostettua 8 eurolla Ikeasta. No, ilmeisesti työnanto oli ollut epäselvä, mutta minä haluaisin kimpun kaarevan kuvun alle. Kupu olisi seinällä paljon sievemmän näköinen kuin massiivinen laatikko. Mistä tuollaisen kuvun saisi hommattua?! Taidan nimittäin kimppuni pelastaa tuon sedän kynsistä ja hommata ja askarrella kehykset itse. Mutta siis tiivistettynä, mistä voin hankkia tai teetättää tauluksi laitettavan kimpun kuvun? Tiedätte varmaankin millaista tarkoitan? Tiedättehän?
  4. Joo, ihan sama meillä. Pukukin vähän harmittaa, alushameen rinkula pömpöttää joissain kuvissa rumasti ja helmet oli kippuralla kaulassa. Huonosta kuvasta vanhemmat tekivät vielä seinälle taulun ja sitä saan sitten katsella aina siellä käydessäni. Olisi ollut parempiakin kuvia.. Harmittaa, että oli niin kiire päivän aikana, myös juhlassa, ettei ehtinyt jutella ihmisten kanssa. Harmittaa, että juhla loppui liian aikaisin kun bm ilmoitti tylysti ohjelman olleen tässä. Ihmiset olisi voineet istuskella ja viettää vähän aikaa vielä ja mekin olisimme ehtineet jutella heidän kanssa. Harmittaa myös, että heti seuraavana päivänä palasimme arkeen. Olisi pitänyt mennä johonkin vielä yöksi ja juhlia kahdestaan.