bride to be 2015

Morsian
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

About bride to be 2015

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. kiitos ideoista! päädyin kuitenkin valkoiseen koska liinat on valkoiset;D mutta päävärit on "vaan" minttu ja kulta! nyt yritän olla muuttamatta mieltäni:D
 2. auttakaa! mä en osaa päättää teemavärejä se on varmaa että ainakin minttu ja kulta mutta pitäskö siihen olla lisäksi vielä joku? ajattelin ensi vaaleanpunaista ja sitte välillä mietin mustaa ja nyt en enää osaa päättää mitä te sanotte?
 3. outoa ajatella että jollakin on häät jo ihan pian! aika menee kyllä tosi nopeesti.
 4. ihanaa kun muutkin on samalla kannalla:D
 5. yksi asia mitä olen myös miettinyt on menu- ja ohjelmakortit. onko niiden pakko olla pöydällä? itse ajattelin tehdä seinälle isolle paperille nämä molemmat, enkä siis laittaisi niitä pöytiin lainkaan. haluan säästää kaikesta mahdollisesta:D mitä mieltä?
 6. kertakäyttöpöytäliinat olisivat siinä mielessä kätevät että ne saisi heittaa roskiin:D ei tarvitse pestä tai myydä eteenpäin. Mutta jotenkin kyllä ajattelen että se ei näytä juhlavalta.. ehkä siis pitää nähdä vähän enemmän vaivaa ja käydä ostamassa lakanoita.
 7. henkilökohtaisesti en oikein tykkää sähkökynttilöistä.. ovat jotenkin tylsän näköisiä mutta ehkä tosiaan vois jotain jouluvaloja miettiä! eilen rupesin miettimään myös sitä että ostaisin kertakäyttöpöytäliinoja! onkohan ne liian halvan näköiset ja meneekö helposti rikki. onko kokemuksia?
 8. meidän juhlapaikassa ei saa polttaa kynttilöitä kaikki tuikut on siis unohdettava! mietin kans jos laittais vaan jonku kaitaliinan ja siihen päälle timantteja tai terälehtiä mutta onkohan se liian tylsä? Luonnostahan tosiaan löytys vaikka mitä mutta ei mulla oo mitään silmää että mikä sopii ja mikä ei:DD eikä oikeen taitoa tehdä mitään..
 9. oletteko kuinka miettineet pöytäkattausta? millaista olette suunnitteleet? Itseäni ei huvita siihen hommaan laittaa paljoa rahaa saatika aikaa.. Harvoin ihmiset edes kiinnittää huomiota siihen mitä pöydällä on! toki laitan jotain muutakin kun pöytäliinan mutta en ole vielä keksinyt että mitä.. kukkia ei ainakaan tule koska siihen menisi taas paljon rahaa. onko ideoita?
 10. minulla oli myös suunnitelmissa tuo polaroid-vieraskirja mutta en tiedä haluanko laittaa siihen niin paljoa rahaa...
 11. ompa mahtava idea!
 12. MariaMorsian, saanko udella että millainen suunnitelma teillä on vieraskirjaan??
 13. vuokrasin Seinäjoen Haavemaasta:) ei mulle siitä tullut mitään tunnetta että WAU TÄMÄ SE ON! mutta se oli oikein ihana tylliunelma:)
 14. Tänään hommasin hääpuvun!!!)) ihanaaa oon niin onnellinen että se on pois alta:)
 15. Täälä sama ongelma pitopalveluiden kanssa!! moneen laitoin viestiä, mutta ainoastaan kaksi vastasi.... Onneksi toinen niistä oli hyvä ja se otettiin. Ajattelin vaan mielessäni että kun ei kertaa viitsi nähdä sitä vaivaa että vastaa sähköpostiin niin menettää sitten hyvän maksavan asiakkaan:) Minä myös hoidan asiat mielellään s.postitse että saa rauhassa miettiä ja kysellä muiden mielipiteitä.