Jump to content
Naimisiin.info

bride to be 2015

Morsian
  • Viestit

    45
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän bride to be 2015 kaikki viestit

  1. kiitos ideoista! päädyin kuitenkin valkoiseen koska liinat on valkoiset;D mutta päävärit on "vaan" minttu ja kulta! nyt yritän olla muuttamatta mieltäni:D
  2. auttakaa! mä en osaa päättää teemavärejä se on varmaa että ainakin minttu ja kulta mutta pitäskö siihen olla lisäksi vielä joku? ajattelin ensi vaaleanpunaista ja sitte välillä mietin mustaa ja nyt en enää osaa päättää mitä te sanotte?
  3. outoa ajatella että jollakin on häät jo ihan pian! aika menee kyllä tosi nopeesti.
  4. ihanaa kun muutkin on samalla kannalla:D
  5. yksi asia mitä olen myös miettinyt on menu- ja ohjelmakortit. onko niiden pakko olla pöydällä? itse ajattelin tehdä seinälle isolle paperille nämä molemmat, enkä siis laittaisi niitä pöytiin lainkaan. haluan säästää kaikesta mahdollisesta:D mitä mieltä?
  6. kertakäyttöpöytäliinat olisivat siinä mielessä kätevät että ne saisi heittaa roskiin:D ei tarvitse pestä tai myydä eteenpäin. Mutta jotenkin kyllä ajattelen että se ei näytä juhlavalta.. ehkä siis pitää nähdä vähän enemmän vaivaa ja käydä ostamassa lakanoita.
  7. henkilökohtaisesti en oikein tykkää sähkökynttilöistä.. ovat jotenkin tylsän näköisiä mutta ehkä tosiaan vois jotain jouluvaloja miettiä! eilen rupesin miettimään myös sitä että ostaisin kertakäyttöpöytäliinoja! onkohan ne liian halvan näköiset ja meneekö helposti rikki. onko kokemuksia?
  8. meidän juhlapaikassa ei saa polttaa kynttilöitä kaikki tuikut on siis unohdettava! mietin kans jos laittais vaan jonku kaitaliinan ja siihen päälle timantteja tai terälehtiä mutta onkohan se liian tylsä? Luonnostahan tosiaan löytys vaikka mitä mutta ei mulla oo mitään silmää että mikä sopii ja mikä ei:DD eikä oikeen taitoa tehdä mitään..
  9. oletteko kuinka miettineet pöytäkattausta? millaista olette suunnitteleet? Itseäni ei huvita siihen hommaan laittaa paljoa rahaa saatika aikaa.. Harvoin ihmiset edes kiinnittää huomiota siihen mitä pöydällä on! toki laitan jotain muutakin kun pöytäliinan mutta en ole vielä keksinyt että mitä.. kukkia ei ainakaan tule koska siihen menisi taas paljon rahaa. onko ideoita?
  10. minulla oli myös suunnitelmissa tuo polaroid-vieraskirja mutta en tiedä haluanko laittaa siihen niin paljoa rahaa...
  11. MariaMorsian, saanko udella että millainen suunnitelma teillä on vieraskirjaan??
  12. vuokrasin Seinäjoen Haavemaasta:) ei mulle siitä tullut mitään tunnetta että WAU TÄMÄ SE ON! mutta se oli oikein ihana tylliunelma:)
  13. Tänään hommasin hääpuvun!!!)) ihanaaa oon niin onnellinen että se on pois alta:)
  14. Täälä sama ongelma pitopalveluiden kanssa!! moneen laitoin viestiä, mutta ainoastaan kaksi vastasi.... Onneksi toinen niistä oli hyvä ja se otettiin. Ajattelin vaan mielessäni että kun ei kertaa viitsi nähdä sitä vaivaa että vastaa sähköpostiin niin menettää sitten hyvän maksavan asiakkaan:) Minä myös hoidan asiat mielellään s.postitse että saa rauhassa miettiä ja kysellä muiden mielipiteitä.
  15. bride to be 2015

    Elokuu 2015

    Mulla on nyt sellainen hetki että en saa mitään aikaan häiden suhteen:D en oikeen edes tiedä mitä voisin tehdä.. noooh ehkä se tästä taas pian.. onneksi kiirus ei ole:D Meillä kans papin saa varata vasta ens vuoden puolella.
  16. kuinka olette ajatelleet kävellä alttarille? saattelekeeko isä? miehen kanssa yhdessä? yksin? käveleekö kaasot ja Bm ensin vai ovatko he jo alttarilla?
  17. bride to be 2015

    Elokuu 2015

    Löysin tämän ketjun joten ajattelin liittyä mukaan! Meillä häät siis 8.8. Päivä valittiin sen takia että silloin ei ole enää niin lämmin ja illat alkavat kauniisti hämärtyä. Sulhasella alkaa elokuun alussa kesäloma niin hänellä on hyvin aikaa tehdä loppujärjestelyt;) Päivää miettiessä päädyttiin 8.8. siksi että numero 8 "kaatuneena" tarkoittaa ikuisuutta ja meillä niitä on kaksi joten luultavasti varmasti pysymme aina yhdessä, eikö?? Tällä hetkellä meillä on: -Budjetti (joka luultavasti menee yli koska keksin yleensä muka hyviä ideoita jotka on pakko toteuttaa.. onneksi osaan myös vähän tinkiä ja sulhanen on toppuuttelemassa;D) -Vieraslista(n.80, ei lapsia) -Kirkko -Juhlapaikka -DJ -Kuvaaja -Pitopalvelu varausta vaille päätetty -Sormus katsottuna, mutta ei ostettuna -Hääpukua kerran käyty katsomassa (nyt tiedän millaista etsin ja millainen vartalolleni sopii) - Hääautona on äitini Audi ainakin näillänäkymin - Teemavärit on minttu, pinkki, roosa ja kulta - Hääkenkiä on kahdet (mintun väriset avokkaat kirkkoon ja illaksi mintun väriset glitter-tennarit) -Kaasot ja BM valittu - Kutsut painatusta vaille valmiina - Koristelun yritän hoitaa ilman kukkia - Karkkibuffet (ehkä) Häämme ovat rennot ja tarkoitus olisi että kaikilla on hauskaa, alkoholia on tarjolla ja paljon. Kahvipöytään tarjottavat teemme itse. Leikkejä on muutama, mutta ne on sellaisia että minä ja sulhanen osallistutaan niihin, ettei kenenkään tarvitse osallistua, koska harvoin ihmiset tykkää osallistua. Perinteisesti meillä on sukkanauhan ja kimpunheitto. Mitään/kenenkään ryöstöä ei tule missään nimessä! Koristeita pyrin tekemään paljon itse. Olisikohan siinä suunnitelman tähän mennessä en edes tiedä mitä teen kaasoilla kun itse olen jo lähes kaiken suunnitellut:DD
  18. minä myös ajattelin pöytäliinoiksi ikean lakanoita mutta en yhtään osaa ajatella paljonki niitä tarvitsee..
  19. Minä olen häiden aikaan 23 ja mies 25. silloin seurusteltu vajaa 5 vuotta, josta 4 vuotta asuttu yhdessä, 3,5 vuotta kihloissa, oma yhteinen asunto ja lapsi joten häät on hyvä jatke tälle kaikelle:D Haluan myös olla nuori morsian ja nopeasti naimisiin että voi viettää monta hääpäivää;DD Myös minä olen seurustellut elämässäni vain ja ainoastaan tulevan mieheni kanssa:) ja olen myös miettinyt samaa asiaa kuin Janeten, olisihan se mukavaa kun olisi joku johon verrata, mutta epäilempä että minulle sopivampaa miestä ei löydy:)
  20. ensi perjantaina sovittamaan pukuja!!))
  21. aijaa:D mä kyllä luulen että tiedän just millasen haluan:D toki aika paljon vaikuttaa myös se että en oo mikään kauheen hoikka niin mulle ei todellakaan voi laittaa mitään ihonmyötästä
  22. pitäisiköhän sitä jo itsekin käydä sovittelemassa pukua vaikka häihin onkin vielä vuosi.. Pelkään vain että mieleni muuttuu jos nyt vaikka löytäisinkin puvun! Ihanaa kun isoimmat asiat alkaa pikkuhiljaa olla hoidettu kuten kirkko, juhlapaikka, dj ja kuvaaja. Vielä pitopalvelu pitäisi hommata. Pelottaa jo nyt kuinka kauheasti se maksaa!
  23. Kuinka aikaisin kampaus ja meikki pitää varata?
  24. bride to be 2015

    Seinäjoki

    täälä olisi yksi seinäjokinen morsian! Vihkiminen 8.8-15 Nurmon kirkossa ja juhlat Seinäjoen seuralassa:)
×
×
  • Create New...