Mepu

Aktiivijäsen
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Mepu

 • Rank
  Juniori
 1. Vuosi etukäteen, vuonna 2016 naimisiin menevät tutut varasivat jo 2 vuotta etukäteen, koska halusivat varmistaa saavansa juhlapaikan.
 2. Kauniit teemaväreihin sopivat paperipillit olivat turhat..Toki kauniita koristeinakin juoma + karkkibuffetissa, mutta eipä niitä kovin moni käyttänyt. Erittäin toimivia ideoita olivat photobooth ja karkkibuffet - joiden suosia turhaan epäilin!
 3. Persikka - harmaa - valkoinen Mukana myös hitunen vanhaa roosaa.
 4. Kutsut tilattiin valmiina ja paljon kehuja saivatkin! Tein muuten koristelut jne. itse niin kutsujen ulkoistaminen oli erittäin stressivapaa vaihtoehto
 5. Koristelin tuikkukipot valkoisella pitsinauhalla / pitsiteipillä ja juuttinarulla, jonka sidoin rusetiksi pitsinauhan päälle. Pitsinauhan kiinnitin kuumaliimapyssyllä.
 6. Voisiko joku viime vuonna Aitutakilla käynyt vähän neuvoa.. Mitä kautta varasitte lennot ja mitä suunnilleen maksoivat? Majoitus Aitutakilla, onko suositella jotain edullisempaa vaihtoehtoa kuin Pacific resort tai Etu Moana? Olemme lähdössä Uuteen-Seelantiin ja siinä samalla olisi tarkoitus löhötä Aitutakilla 4-5 yötä. Tällä hetkellä lennot esim. skyscannerin kautta näyttää n.800e/hlö menopaluu..Kuulostaa aika kalliilta kun ajattelin sinne Uudesta-Seelannista pääsevän halvemmalla.
 7. Vastoinkäymisiä: - olin kipeä - leuassa oli maailman isoin finni, joka onneksi meikillä saatiin suht hyvin peittoon, mutta se teki oloni hyvin hyvin epävarmaksi, enkä halunnut liikkua juurikaan hämyisästä juhlasalista kirkkaaseen valoon...
 8. Me haluttiin juhlia viimeseen asti omia häitämme (yhteisiä öitä kun vietetään koko loppuelämä ) ja hääpaikkakunnalla hotellitarjonta on niin surkeaa, että mielummin mentiin ihan kotiin yöksi.
 9. Häämatkaan kuluu varmaankin kaikki
 10. Häätanssin aikana tuli itku, se oli vaan niiiiin meidän biisi ja siinä toiseen nojaten ympäröivä maailma kaikkosi..
 11. Ehkä 5 hlö ei päässyt kutsutuista 70, ja ihan viime hetkellä 2 vielä peruutti. Harmi sinänsä, että kaikki olivat minun sukulaisiani..
 12. Minulla vain muokattiin kihlasormusta, kun mitään kivaa toista sormusta ei löytynyt...
 13. Minulle iski pieni masennus, vuoden verran lähes joka viikonloppu askartelin, suunnittelin, treenasin itseäni hääkuntoon pt:n avustuksella ja yht'äkkiä päivä olikin käsillä ja ohi. Aika tyhjä olo sitä häiden jälkeen tuli, mutta onneksi on vielä häämatka mitä suunnitella
 14. Hymyilin, mutta myös nieleskelin kyyneleitä Alttarille päästyä alkoi hirveästi hihittämään, jännitys varmaan laukesi
 15. Mulla on niin hyvät unenlahjat, että nukuin sikeästi 7h