Naz

Rouva
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Naz

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php?showtopic=28917
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Meillä oli vieraille esillä Tahdon-kirja (olimme siis sitä jo pidemmän aikaa yhdessä täyttäneet) ja vieraskirjana Tahdoin sinut-kirja. Toimi tosi hyvin ja saatiin superkivoja juttuja sinne, paljon kivempia kuin perusvieraskirjaan. Kaasojen kanssa oli sovittu, että mikäli vieraat eivät aktivoidu kirja suhteen, kaasot käyvät ehdottomassa, että kirjoittaisivat sinne jotain. Ihmiset kuitenkin innostui kirjasta ihan oma toimisestikin. Suosittelen lämpimästi!
 2. Meille piti tulla enemmän vieraita (nyt kutsuttiin 110), joka on aika maksimi, kun meille tulee bändi. Yksi pöytä joudutaan nytkin raivaamaan varmaan tanssilattian tieltä.
 3. Tää on varmaan mun mielestä yks ärsyttävimpiä juttuja mitä olla voi!! Mä todella toivon, että kukaan ei tule meille tätä kysymystä häissämme esittämään. Muuten voi olla, että morsian tempaisee näköön. Meille tulee lapsia ehkä, joskus, mutta ei todellakaan vielä lähivuosina.
 4. Soittelin juuri Ullastiinaan, jossa olen aiemminkin käynyt vaatteita korjauttamassa. Helmojen lyhennyksestä siis kyse (satiinihelma, jonka päällä erilinen pitsihelma) sekä laahukselle nappilenkin ompeleminen. Hinnaksi arvioivat n.60-70 e. Miltäs tämä muiden mielestä kuulostaa? Bonuksena ois se, että paikka on ihan nurkan takana kotoa.
 5. Meillä oli työpaikan pikkujouluissa ruoat Ateriaxilta ja mielestäni olivat kyllä hyviä. Kyseessä ei ollut varsinainen joulumenu. Ruoat tulivat paikalle jo hiukan etuajassa (katoimme ne sitten itse). Sen sijaan työpaikan vieressä on Ateriaxin lounasravintola, jossa ei kyllä mitkään herkkulounaat ole. Uskoisin kuitenkin, että pitopalveluna pelaa hyvin.
 6. Aivan ihanat kengät, mistä ovat?
 7. Aivan ihania ideoita täällä. Mietin täällä jo etukäteen pääni puhki, et mikä olis meille sopiva ensi vuonna. Sitten keksin, että otetaan meidän häätanssista kohta: Sun omakseni tänään saan. Ei vertaistas löydy päältä maan. Sua päästä en, pois milloinkaan. Mä lupaan sen, sua vaihda en. Kyseessä siis kappale, Elämältä kaiken sain.
 8. Tällä mennään 27.6.09, toivottavasti morsian on silloin hiukan hehkeämmän näköinen.
 9. Morsiuskaari on ehdoton ei! > ;D
 10. Oon aika aloittelija naikkaroinnissa joten en osaa lainata tekstiä.... : Olin juuri elämäni ensimmäistä kertaa kaasona viime viikonloppuna. Tajusin vasta hääpäivänä kuinka hyvä oli, että morsian oli pyytänyt apukaason auttamaan pukeutumisessa. Morsian maksoi kampaukseni joten olimme kampaajalla yhtä aikaa. Kun morsiammelle tehtiin meikkiä sain meikata itseni kampaamon tiloissa, mikä oli huippuhomma! Meillä tuli aika kiire kampaajan jälkeen pukeutumisessa. Ensin syötiin välipalaa morsiammen luona ja sen jälkeen puettiin. Kun oltiin autettu morsiammelle puku päälle, apukaaso viimeisteli morsianta ja ehdin itse pukeutua. Suosittelen apukaasoa! Vaikka meillä oli tarkoin laskettu aikataulu meinas kiire tulla. Toinen hyvä homma oli, että olin edellisenä iltana järjestänyt kaikki vaatteeni valmiiksi esille morsiammen luona. Ei tarvinnut tonkia koruja sun muita mistään kun kaikki oli valmiiksi käden ulottuvilla.