NuunuM

Morsian
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

About NuunuM

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Mites silitys, minne kannattaa viedä? Häät tulossa 2 viikon päästä, puku on puhdas mutta laahus rypyssä säilytyksen jäljiltä. En ehkä uskalla itse yrittää...
 2. Olin budjetoinut 500 e mutta menikin vain 320 e. Mii veri häpi
 3. Meidät vihittiin salaa ja hääjuhla on tiedossa 1 vuotiashääpäivänämme. Nyt pitäisi enää keksiä, että miten kertoa asiasta siellä juhlissa jotenkin tyylikkäästi. Olisko ideoita tai oletteko olleet juhlissa joissa näin olisi tehty?
 4. ^ Kannattaa kysäistä Tuomiokirkkoseurakunnasta puh. 040 3417 351
 5. Kimppuun tulossa ainakin ruusuja ja neilikoita, sellainen maalaisromanttinen/rustiikkinen tyyli. Kukkakauppias sai täydet pisteet, kun sanoi että me asetetaan budjetti ja heidän tehtävänä on saada se riittämään. Tosiaan, ammattilainen osaa varmasti valita sellaiset "raaka-aineet", että saan haluamani tyylisen kimpun sopuhintaan. Ajattelin, että 100e saa luvan riittää kun kukat ei ole meille tärkeitä muutenkaan.
 6. ^ Meillä tulee lähes kaikki vieraat muilta paikkakunnilta. :/ Vieraat asuvat niin ympäri Suomea, että ei olisi auttanut vaikka oltaisiin pidetty häät jossain muussa kaupungissa. Kysyttiin jo yhdestä hotellista alennusta, kun sinne piti olla vähän suhteitakin. Tarjottu alennus oli todella pieni, joten se siitä sitten... Varmaan kysytään vielä muistakin paikoista. Meidän häät ei onneksi ole sesonkiaikaan, joten hotelleilla luulisi riittävän majoituskapasiteettia.
 7. Meille tulee useampi kakku. Yksi kerroskakku jossa sitä caipirinhamoussea ja marsipaanikuorrute - valintoja joita en olisi ikinä uskonut tekeväni! Sen lisäksi sitten suklaakakkuja, joissa karpalomoussea ja vadelmasurvosta. Tuo suklaa-vadelma on sellainen yhdistelmä jota oltiin ajateltu jo etukäteen. Meillä on häät vasta loppusyksystä, joten suunnittelutreffejä ei vielä sovittu. Olisi kiva kuulla millainen menu teille lopulta valikoituu!
 8. Olitteko muut eilen kakkuja maistelemassa? Me oltiin ja oli kiva nähdä paikka omin silmin nyt uudemman kerran. Tuli sellainen tunne, että oikea paikka ollaan valittu, eli näytti vielä paremmalta kuin muistin. Sopii meidän syyshäihin tosi hyvin tuo wanhan tallin tunnelma Meille on nyt muuten buukattu trio täältä Turusta soittamaan! Loppuilta mennään sitten dj:n voimin.
 9. Useammassa Kultajousessa käytyäni täällä Turun seudulla, olen päättänyt ostaa sormukseni muualta. Viimeisin kokemus on Hansan liikkeestä, jossa myyjä löysi peräti 2 vaihtoehtoa sovitettavaksi. Vaatimukseni ovat mielestäni aika tavalliset, joten miten on mahdollista ettei liikkeestä löydy kuin kaksi valkokultaista, yksikivistä sormusta? Kysyin vielä saisinko mukaani jonkin esitteen tai edes toisen sormuksen mallin paperille ylös, jos haluan tulla myöhemmin uudelleen. Lopulta sain esitteen ja sitä kassalla selatessani bongasin pari kivaa sormusta. Kysyin onko niitä mahdollista tilata liikkeeseen sovitettavaksi. Vasta tällöin (eli just kun olin jo lähdössä) kävi ilmi, että periaatteessa voisin saada millaisen sormuksen vain! Esitteessa olevia malleja, kiviä ja hiontoja pystyy valitsemaan oman maun mukaan. Ei sitten tullut mieleen kertoa tästä oma-aloitteisesti? Mielestäni olen ihan "normaalin" näköinen ihminen, että ovatkohan sitten yhtä apaattisia kaikkien asiakkaiden kohdalla? Olemme ajatelleet sormuksen budjetiksi noin tuhat euroa ja sellaisen summan vastineeksi vaadin kyllä jo vähän ystävällistä palveluakin... Seuraavaksi ajattelin käydä paikallisissa yksityisissä liikkeissä, jospa niissä olisi erilainen tunnelma.
 10. ^ Teillä meneekin tuo varmaan ihan mukavasti! Meillä tosiaan ongelmana on se, että bändi haluaa lähteä soiton jälkeen koteihinsa (mikä varmaan on sinänsä ihan ymmärrettävää). Tuntuu aika jäätävältä tunnelman tappajalta, että soitto loppuu ja sitten raahataan kamoja siitä tanssilattian poikki. Voi olla että vaihdamme nyt ihan kokonaan suunnitelmia, ja otamme koko illaksi dj:n, ja alkuiltaan duon tai accapella-yhtyeen. Saako kysyä mikä duo teille on tulossa?
 11. Miten olette miettineet bändijärjestelyitä? Meille on siis tulossa bändi ja mietimme lähinnä sitä, että miten roudaus hoidetaan... Bändi haluaisi viedä kamansa pois sellaiseen aikaan, että oletan bileiden olevan vielä käynnissä. Mistä korvaava äänentoisto? Wanhassa tallissa ei tietääkseni ole mitään äänivälineitä, joihin voisi kytkeä oman soittimen. Ja ennen kaikkea: Meneekö juhlien tunnelma ihan lopullisesti siinä kohtaa, kun bändi raahaa kamoja juhlatilassa?
 12. 15.30 - aikaisempia aikoja ei edes olisi ollut tarjolla.
 13. ^ Mulle kävi just noin vanhojen tanssipukuni kanssa. Pirjo kyllä tosiaan osaa hommansa! Kokoasiaan kommentoisin, että itse olen 168cm ja 60 kiloa - Sotteroni on kokoa 8. Siihen kyllä mahtuisi ihan huomattavasti isompikin ihminen sisään (mulla on varsin kapea lantio). Jokainen on tietenkin eri muotoinen, mutta väitän että nyöritysten ansiosta mahtuisin siihen vaikka tulisi 10 kiloa lisää. Mitä toivottavasti ei tapahdu...
 14. ^ Hih, ihan söpö tuo hanimukset. Meillekään ei missään tapauksessa mitään naimiseen viittavaa. Varsinkaan minä en erityisesti välitä härkeistä jutuista, eikä mieskään erityisemmin. Tuo "rakkautta kyydissä" kuulosti kivalta. Tai sitten ihan vaan että "just vihityt".
 15. ^ Apua, oon ihan sanaton tuosta krapulaisesta kaverista... Itse en ole vielä laatinut listaa kutsuttavista, mutta äkkiseltään sanoisin, että listallani on noin 8 henkeä. Ei haittaa vaikka ei tulisi kuin neljä, luulen että meillä olisi silti tosi kivaa. Toivoisin polttareilta muutenkin sellaista rentoa olemista ja kivaa ajanviettoa, mitään kreisibailausta ei tarvita.