Mea

Aktiivijäsen
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Mea

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Itse kävin viime syksynä ennen häitäni tällaisessa rusketuksessa, jossa kosmetologi suihkutti värin. Tulos oli todella luonnollinen ja tasainen! Minulle suihkutus tehtiin vain kerran (häihin oli aikaa vain kaksi päivää). Väri kesti n. viikon verran ja kului tasaisesti pois. Värejä oli valittavana muutamia, itselleni laitettiin kaikkein vaalein.
 2. Ostettiin kukkatukusta liljoja, ruusuja, harsokukkaa ja lehtiä. Asetelmat teimme oasis-sieneen pari päivää ennen häitä. Säilytys yöllä parvekkeella ja päivällä kylpyhuoneessa (viileä). Noutopöydässä oli liljakimppu maljakossa.
 3. Tässä mun kimppu viime syksyltä:
 4. Me juhlimme Tuomarinkylässä pari viikkoa sitten. Paikka on itsessään kaunis, mielestäni varsinaisia koristeluja ei tarvitse paljoa. Meillä oli kuitenkin suht' paljon kukkia (niistä kun pidän kovasti ). Pöydissä oli kukka-asetelmat, tuikut tuikkukupeissa ja pöytämerkit kultareunaisissa valokuvakehyksissä. Buffet-pöydässä oli isossa maljakossa liljoja ja baaritiskillä oli pari isoa maljakollista punaisia ruusuja.
 5. Tuore kokemus Tikkurilasta: Anttilan talon Viherpeukalot ja floristi Maija Saarinen => Upea kimppu, oikeat mittasuhteet ja hintakin kohdallaan.
 6. Viime vuonna varausta tehdessä pääsin ensimmäisellä soittoyrityksellä läpi n. klo 9.01 ja sain varattua haluamamme vihkimisajan näin ollen välittömästi. Tosin minulla taisi käydä aikamoinen munkki, koska ilmeisesti aika pian kirkkoherranviraston puhelinsysteemi oli kaatunut kovan trafiikin vuoksi ja hetkeen puhelimella ei päässyt läpi ollenkaan. Sulho oli lähtenyt varmuuden vuoksi jonottamaan kyseisenä aamuna klo 8, mutta siinä vaiheessa jonoa taisi olla kertynyt jo muutama sata metriä, joten en tiedä kauanko siinä olisi mennyt sitten...
 7. Häissä joissa olin, niin hääpari koukkasi morsiushuoneeseen odottamaan, että vieraat pääsivät ulos. Huone sijaitsee kirkon takaosassa, vasemmalla puolella (kun selkä alttariin päin). Muistaakseni huoneeseen oli ovi ainoastaan kirkon sisältä.
 8. Meille tulee naispappi, sain juuri tiedon.
 9. Meille tulee Oskar Merikannon Onnelliset (Jo valkenee kaukainen ranta) duettona esitettynä. Kaunis
 10. lisäkokemuksia kaivataan
 11. Hotelli on avannut nyt myös nettisivut http://www.klauskhotel.com/ , jos jotakuta kiinnostaa
 12. Meillä kävi tosi hyvä tuuri - pääsin läpi puhelimella heti toisella yrittämällä, muutaman minuutin yli yhdeksän. Käsittämätöntä oli se, että joku oli jo ehtinyt varata yhden ajan samalta päivältä.
 13. Häät on tarkoitus pitää ensi kesänä, mutta juhlapaikka puuttuu (ja itseasiassa kirkkokaan ei ole vielä varattuna, koska Hgin Pitäjän kirkkoa pystyy varaamaan vasta 1.9. lähtien...). Pitää selvästi alkaa jo alustavasti varailemaan juhlapaikkaa, ettei käy ohrasesti!