Jump to content
Naimisiin.info

Mea

Aktiivijäsen
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Mea

  1. Onko kukaan käynyt sellaisessa rusketushoidossa, jossa kosmetologi jollakin "kynän" tapasella levittää aineen iholle?

    Itse kävin viime syksynä ennen häitäni tällaisessa rusketuksessa, jossa kosmetologi suihkutti värin. Tulos oli todella luonnollinen ja tasainen! Minulle suihkutus tehtiin vain kerran (häihin oli aikaa vain kaksi päivää). Väri kesti n. viikon verran ja kului tasaisesti pois. Värejä oli valittavana muutamia, itselleni laitettiin kaikkein vaalein.

  2. Meidän häävalssi tanssahdellaan Tuomarinkylän kartanoravintolassa maaliskuussa 2006. Vihkiminen on Vantaan Pyhän Laurin kirkossa, josta on sopiva matka jatkopaikalle. Onko muita ko paikassa juhlivia. Olisi ollut kiva kuulla teidän meny, koristelu ym suunnitelmianne.

    Me juhlimme Tuomarinkylässä pari viikkoa sitten. Paikka on itsessään kaunis, mielestäni varsinaisia koristeluja ei tarvitse paljoa. Meillä oli kuitenkin suht' paljon kukkia (niistä kun pidän kovasti :)). Pöydissä oli kukka-asetelmat, tuikut tuikkukupeissa ja pöytämerkit kultareunaisissa valokuvakehyksissä. Buffet-pöydässä oli isossa maljakossa liljoja ja baaritiskillä oli pari isoa maljakollista punaisia ruusuja.

  3. Viime vuonna varausta tehdessä pääsin ensimmäisellä soittoyrityksellä läpi n. klo 9.01 ja sain varattua haluamamme vihkimisajan näin ollen välittömästi. Tosin minulla taisi käydä aikamoinen munkki, koska ilmeisesti aika pian kirkkoherranviraston puhelinsysteemi oli kaatunut kovan trafiikin vuoksi ja hetkeen puhelimella ei päässyt läpi ollenkaan.

    Sulho oli lähtenyt varmuuden vuoksi jonottamaan kyseisenä aamuna klo 8, mutta siinä vaiheessa jonoa taisi olla kertynyt jo muutama sata metriä, joten en tiedä kauanko siinä olisi mennyt sitten...:o

×
×
  • Create New...