akkuporakone

Rouva
 • Content count

  242
 • Joined

 • Last visited

About akkuporakone

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

649 profile views
 1. Täällä tänään -4kk. Mihin tää aika on hävinnyt? Tuntui, että aikaa oli vaikka muille jakaa, mutta johonkin se vaan on kadonnut. Tässä tulee vielä kiire ja paniikki.
 2. Meillä häät Helmikuussa. Toiveissa pikkupakkanen, hiljaa satavaa puuterilunta ja auringonpaiste. Todennäköisesti maa on musta, joka paikka lainehtii loskaa ja vettä tulee vaakatasossa. Pessimisti ei pety, se vaan yllättyy iloisesti
 3. Unelmapolttarit olisivat ehdottomasti semmoiset, joissa tehtäisiin jotakin yhdessä koko porukalla. Vaikkapa cartingia, tanssitunti tai jotain vastaavaa. En haluaisi mitään kortsun myyntiä sukkahousuissa ja ballerina-mekossa tai muuta "nolaavaa" ohjelmaa. Sitten saunaan, hyvää ruokaa ja illalla hallitut perseet ja tanssimista aamuyöhön jossain kapakassa
 4. Ehdottomasti keltakultaa. Ajattomampi vaihtoehto, ei tarvitse rodinointia ja ei näytä hopealta. Tulevassa vihkissä tosin kivien upotuskohta on valkokultaa mutta muuten liputan keltakullan puolesta.
 5. Minua taas alkaa stressaamaan kun häät lähestyvät liiankin nopeasti . Enää alle 7kk aikaa. Lisälehti laitetaan, jossa on kirkon ja juhlapaikan osoitteet, tietoa majoituksesta ja pyyntö että perheen pienimmät poistuisivat paikalta illan pimentyessä.
 6. Minä olen välillä sitä mieltä, että pidän omani, välillä olen ottamassa miehen ja välillä yhdysnimen. Onneksi on vielä 9kk aikaa arpoa ennen lopullista päätöstä. Oma nimeni on selvästi harvinaisempi kuin miehen, meitä on suomessa noin 230 kpl kun taas miehen nimisiä on 11 100 kpl. Tämä puoltaisi omaa nimeäni. Lisäksi en ole enää parikymppinen, minut tunnetaan omalla nimelläni työ-ja harrastuspiireissä sekä olen varmaan vaan kiintynyt omaan nimeeni. Se on osa minua ja identiteettiäni. Se ei ole tavallinen -nen päätteinen nimi vaikka pitkähkö onkin. Miehen nimen taas toisaalta haluaisin perinteiden takia - olisihan se hienoa olla samalla sukunimellä. Tavallaan sillä kertoisi että "kuulumme yhteen". Yhdistelmänimi olisi näistä automaattisesti minun valintani JOS miehen sukunimi ei olisi lähes yhtä pitkä kuin omani. Nämä kaksi yhdistettynä väliviivalla, niin nimihirviössä olisi 18 merkkiä. Onneksi sentään etunimi on lyhyt. Toisaalta ne kyllä sopisivat yhteen... Joten pohdintaa riittää. Varmaan päätän asian sillä hetkellä kun on pakko se päättää, enkä yhtään aiemmin. Siihen asti muutan mieltäni joka toinen päivä
 7. Tulee suuret. Kihla on 5mm leveä perusrinkula ja vihkiksi tulee varmaankin alatin kevätär vähän muokattuna ja 5 mm levyisenä kuten kihlakin. Ei kuitenkaan mitään yletöntä bling-blingiä, koska se ei olisi minun tyyliäni vaan suht simppeliä. Miksi sitten suuret? Ne vaan tuntuu enemmän omilta ja minulla on pitkät sormet. Pienet ja sirot "hukkuisivat". Lisäksi haluan huolettomat sormukset joita ei tarvitse varoa arkikäytössä ja harrastuksissa.
 8. Valmiina nyt: Kirkko Juhlapaikka Morsiammen puku ja kengät (vain bolero puuttuu...) Sulhasen puku Kutsut ja hääinfo suunniteltu, enää 40 kutsua askartelematta Koristelu osin suunniteltu On tässä onneksi vielä aikaa...
 9. Nannukka: Itse olen miettinyt samaa kappaletta mutta jotenkin mie käsitän sen kappaleen enemmän erobiisiksi. Ehkäpä se vika on lähinnä miun korvien välissä... Ja valssi tulee ehdottomasti.
 10. Häiden aikaan minä 33 ja mies 34. Vanhoja käpyjä jo
 11. Jos teillä on iinu paljon vieraita, jotka harrastavat metsästystä, suosittelen tuota jälkimmäistä. 20.8. nimittäin alkaa sorsastus ja koirat saa päästää irti. Aiheuttaa paljon nurinaa jos sinä päivänä, jota on odotettu kuin kuuta nousevaa, joku järjestää häät tai muut juhlat. Kokemusta on Meille tuli vastaus papilta ja juhlapaikalta. Alustava vastaus kirkosta ja papista on siis tehty. Juhlapaikasta kehottivat varaamaan sen viimeistään kesällä, jotta saa varasti haluamansa viikonlopun. Taidan varata sen malttamattomana jo nyt, niin ei varmasti mene ohi... Liinoista ja astioista kyselin myös ja kuulemma paikallisilta Martoilta semmoisia olisi mahdollista vuokrata. Ajattelin kysyä minkä hintaista olisi jos he hoitaisivat tarjoilunkin. Ruoat on siis tarkoitus tehdä itse / sukulaisten voimin. Tai siis käytännössä yksi ammattilainen pitää langat käsissään ja muut tehdään sitten mitä käsketään ja osataan Budjetista ei ole tietoa, pitää selvittää vähän paljonko ruoat maksavat. Muuten menty siis varsin kohtuullisilla kustannuksilla tähän asti: Minun puku (täältä käytettynä ostettu sottero, jota pitää vielä vähän pienentää) 400 €, Ikean tuikkukippoja pöytiin 150 kpl (täältä käytettynä) 10 €, materiaalit kutsuihin 95 €. Miehen puku ostettiin jo viime kesänä, joten sitä ei voi laskea budjettiin mukaan Koristeiksi tulee kotoa löytyvää rekvisiittaa (puulaatikkoja jne), käpyjä ja jotakin oksia (keräämisen vaiva), harmaata lautaa (pitäisi irrottaa vanhasta sortuneesta ladosta ja poistaa naulat), tuleva appiukko toivottavasti tekee jätkänkynttilöitä ulos jne. Summat tuntuvat nyt vielä varsin kohtuullisilta, mutta eiköhän sitä maksettavaa kerry, kunhan bändiä ym aletaan varailemaan...
 12. ^ Kuormalavat alle ja siihen päälle (ja eteen, ettei näytä niin "rujolta") ruuveilla kiinni vaikkapa vaneri, niin voisi toimia korokkeena.
 13. Kihlat 24.01.2015 ja häät 20.2.2016, eli 1v ja 1kk tulee kihlauksen kestoksi
 14. Vähän sama juttu kun Frannylla, muutaman skumppalasin jälkeen sanomalla "et uskalla" käy just kuten lapsillakin... se on vähän sama kuin käskisi Mitään nolaamisjuttuja en minäkään halua ja jotenkin ne lakanan viikkaukset yms tuntuu vähän kuluneilta. Ja häitä, joissa on ohjelmaa KOKO ajan, en myöskään halua. Olen joskus semmoisissakin ollut, ja ihan kauheasti ei naurattanut kun kolmas tanhuryhmä alkoi esiintymään... vaikka siis mitään ei ole kansantansseja vastaan, mutta silti! Suunnittelinkin delegoivani tämän asian toiselle kaasolle ja BM:lle, toinen sitten auttelee koristelujutuissa. Syy miksi olen ajoissa on yksinkertaisesti se, että meillä pitää kaiken olla suunnilleen paketissa ja tiedossa ennen tämän vuoden elokuun loppua. Harrastukset vie molemmilla meistä koko syksyn, ja seuraavan kerran ehtii kunnolla paneutumaan hääjuttuihin joulun jälkeen - siinä vaiheessa pitää olla kutsutkin jo lähetettynä, sillä häät ovat helmikuussa!
 15. Minä sain jo vastauksen yhdeltä kuvaajalta, yhdeltä odottelen ja yhdelle pitäisi vielä laittaa. Aika ajoissa saa olla liikkeellä talvellakin, sillä vastauksen lattanut kuvaaja kertoi että tuo 20.2.16 on ainoa hänellä vapaa lauantai koko helmikuussa. Niin ja juhlapaikallekin laitoin kyselyä, vastausta odotellessa. Ruokapuolta ei olla vielä mietitty yhtään. Toivottavasti saadaan se homma hoidettua talkoovoimin ja sitten vaan jostakin porukka tarjoilemaan. Molemmilta löytyy onneksi suvusta sen alan ammattilaisia useampia, joten eiköhän se saada sujumaan näppärästi kun joku johtaa hommaa ja muut tekevät. Juomat varmaankin haetaan tallinnasta. Jospa sitä seuraavaksi laittaisi seurakuntaan viestiä, että saadaan haluamani pappi paikalle ja kirkko varattua. Sisään-ja ulostulomusiikkejakin ollaan jo mietitty. Varmaan mennään klassisesti Kuulalla sisään, mutta jos vaan saadaan sovittua niin poistumismarssi ei ole sitten se kaikkein perinteisin. Meidän kieroutuneeseen huumorintajuumme kolahti pulmusten teema ja kovaa Jotkut eivät ehkä tunnista, mutta melkein vetoa voisin lyödä, että osaa vieraista alkaa hymyilyttämään jonkin verran kun kappale alkaa. Kirkkoon ei tule varmaankaan perinteistä lauluesitystä, vaan aion pyytää taitavaa kummityttöäni soittamaan viululla jonkun kauniin kappaleen, jotta saadaan vieraiden silmäkulmat kostumaan. Omat kostuvat ihan taatusti joka tapauksessa.