Jump to content
Naimisiin.info

LaCapitana

Morsian
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän LaCapitana kaikki viestit

  1. LaCapitana

    Turun seutu

    Sama täällä askarruttaa, miten Turun maistraatissa on viime aikoina homma toiminut? H-hetkeen enää 3kk ja varattu maistraatti virka-aikaan. Haluaisin tietää, miten homma toimii? Onko turhia lappujen täyttöjä tai muuta "ei niin ihanan siirappista" ennen kuin vihkiminen alkaa? Tai miten kannattaa toimia jos haluaisi jotain omaa spessua vihkimiseen? Me mennään maistraattiin täydessä tällingissä ja siitä sitten kuvauksen kautta juhlistamaan.
  2. Pitkän tauon jälkeen nostatus! Jos olisi tullut lisää hyviä vinkkejä? Itse laitoin nyt Forum Marinumille kyselypostia. Peukut pystyyn!
  3. Eli maksettiin lennot toukokuussa vuoden 2015 häämatkan alkuun. Ja nyt oon kauhulla lukenut uutisia. Viimeisempänä tämä humalainen stuertti lennolla. Ei ole itkulla rajaa ja pahalla mielellä. Luin ennen matkan varaamista paljon arvosteluita yhtiöstä ja osottautui luotettavaksi ja laadukkaaksi (päihitti mm. British Airwaysin) Nyt yhtiö on iso konkurssipesä. Matkavakuutus ei korvaa lentolippuja jos mahdollinen konkurssi tulee ennen helmikuuta 2015. Toki yhtiöltä saa sitten jälkijunassa lippurahat takaisin. Häät on tarkoituksella olleet pienet, jotta voimme panostaa opiskelijasäästömme matkaan. Nyt vaikuttaa kovin epätoivoiselta. Myöskin lippujen hinnat ovat nousseet tähtitieteellisesti, eikä mikään taho ole korvaamassa lippujen erotusta jos vaikka saisimme vanhat lippurahamme ajoissa takaisin. Häämatkalle olis tarkoitus karata suoraan hääjuhlasta, jo samana yönä. Nyt tarvitaan vinkkejä ja tsemppiä. Uskaltaisitteko itse lentää Malaysian Airlinesilla?
  4. Shere Khan Tilanne edisty niin, että sulho otti asian puheeksi ja mainitsi ettei aio hyväksyä lapsellista käytöstä ja kellään ei oo oikeutta niin käyttäytyä. Ja toivoi, että sinä tärkeänä päivänä ei vastaavanlaista tapahdu ja pyysi että jokaisella on mahdollisuus omaan onneen. Vastaus oli erittäin oletettava ja juuri niin kypsä kuin heiltä pystyi odottamaan. Ei kuulemma tarvi enää pelätä, että he muka jotain "pilaisi", koksa eivät aio olla enää ikinä missään tekemisissä. Mulle käy. Mut oon myös harjotellu henkilökohtaista kärsivällisyyttä, ja pohtinut et jos joku mun häissä haluaa mieltä osoittaa ja ne pilata, nolaa vain itsensä. Onneks mulla on häissä ovi jos toinenkin, mitä varmasti voi tarpeentullen osoittaaa jos meno menee mahdottomaksi!
  5. Onko ketään, ketä olis antanut huomenlahjan jo hääpäivänä? Onko ihan leim? Koska muuten mun täytyy antaa sekä hääpäivänä lahja että sitten keksiä vielä huomenlahja
  6. Hei, Onko ollut ihmisiä viimeaikoina Thaimaassa? Kävin viimeksi 2011 Khao Lakista, ja kysyisin onko hinnoista tuoreempaa päivitettävää Eniten kiinnostaa Koh Samuin saari, mutta myös muut
  7. LaCapitana

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Noniin! Mä oon ihan ihmeissäni kuinka paljon kuukaudessa voi yks morsian saada aikaseksi! Enemmän rukseja listaan! Nyt on kaikkinensa - Häämekko (korjaukset hoidan sitten joskus...) - Hääveska ( Tarviiko morsian sellaista edes? Kokemuksia?) - Hääkampaus mulle ja kaasolle varattu - Juhlatila - Menu - Valokuvaaja (tosi edullista Turussa ja musta ainakin portfoliossa oli ihania kuvia. Hieman erilainen tatsi, just meidän näköistä. Nuorekasta= - Miehen puvun paita löytyny - Kutsukorttien ilme suunniteltu - Bestmanit ja kaaso valittu - VIHKISORMUS OSTETTU JA KAIVERRETTU <3 - Häämatka varattu - Wedding favorsit suunniteltu - Morsiusdieetti... aloitettu ja repsahdettu ja lihottu 2kg Häihin aikaa 7kk ja 6pv Vinkkejä, mitä muuta tässä kohtaa kannattais ruveta tekemään?
  8. Miettisin just samaa alusasuongelmaa! Ainakin stockka petti mut pahemman kerran! Oli ollu sinne lahjakortti ja toivoin et saan sillä hommattua alusvaatteet, mutta ei niin ei. Löysin viimeviikolla mekkoni Pukukoodista!!!! <3 Musta valikoima oli aika suppea, mut hyvin oli alemekkoja (ylläri, omani ei ollut alessa. Naiset ja kallis maku....) Myyjämimmi oli tosi mukava ja vissiin tekee yhteistyötä Helsingin Stillissiman kanssa, joten jtn mekkoja saa sieltä Turkuun tilattua tms. Ainoo miinus oli ettei myyjä ollu ompelija ( muodostu mulle tärkeeksi tän sovitteluprojektin aikana) ja niiltä lähtee pukujen korjauspalvelu pois. Se siirtyy vissiin fianceehen. Mut pakko kehua SYDÄNKÄPYÄ! Ehkä vähän vei tunnelmaa kun itse ei saanut hypistellä pukuja, mut näin varmistetaan et puvut pysyy kunnossa. Myyjä oli aivan ihana ja pätevä OMPELIJA joka oikeesti sano suoraan kun siltä mielipidettä kysy. Osas mallailla pukua päälle oli sit malli koon liian iso tai liian pieni, ja koko ajan hyviä vinkkiä. Siellä olikin mun 2. lemppari mekko Maggie Sotterolta. Aivan upeaa, mutta.... En tiedä mikä, mut joku mutta siinä oli. Musta ei ollut edes kovan hintasia Sotteroita. Mut se on sellane kauppa et sieltä on hyvä aloittaa, koska mulla ainakin palvelu pelas ihan 6-0. Zazabellaa taas en edelleenkään suosittele kenellekkään... Aivan törkeää palvelua.
  9. mitens jengillä mantra samui -loma suju? Meillekin on nyt varattu sieltä hääloma. Oli vaan niin hyvänoloinen tarjous ollakseen viiden tähden hotelli pois rantojen melskeestä
  10. Palvelu oli Turun Zazabellassa kerrrassaan surkeaa, joten mekko jäi ainakin toistaiseksi. Kuulemma oon valinnut päiväni huonosti kun on niin lähellä vielä vanhojenpäiviä.... PFFF!! Etsintä jatkukoot!
  11. Löysin vihdoin ja viimein minulle istuvan puvun. Aina löyty mutta ja mutkun, mutta tä puku oli päällä, oli se kerrassaan upea. MUTTA! Tarkastelin mekkoa sovittamisen jälkeen tarkemmin. Olin jo valmis ostamaan mekon, koska se oli alle puolet suunnitellusta budjetista ja vielä lisäaleessa. Niin puvun pitseistä löytyi tummia, palaneita reunoja. Myyjä selitti, että on normaalia, että pitsi poltetaan mekkoon, tai ne ylimääräiset reunat. Lopputuloksena unelmieni mekossa on siellä täällä tummia palaneita reunoja. Jotka huomaa toki tarkastelussa muttei yleisilmeestä heti. Puku on Zazabellasta ja dazzling mallistoa. JOTEN, onko asia aivan normaali, että tälläistä on puvuissa? Vai kannattaisiko mun vaatia vielä kunnon lisäalea vai unohtaa koko mekko? Puvun erikoistarjous loppuu tänään, ja olen vielä tänään menossa sovittaa mekkoa. Jos jollain olis omia mielipiteitä tai vinkkejä olisin erittäin kiitollinen!
  12. Oma tuleva anoppini on vihannut minua alusta asti. Laittanut viestejä, että mun kuuluisi mennä hoitoon, soittaa pojalleen eli sulholleni ja vaatii ja valittaa mitä ihmeellisimpiä asioita. Hän on ollut mielettömän ilkeä minua kohtaan. Mutta kuitenkin itse koitan hymyillä ja olla kohtelias. Mutta paras tapahtui pari kk sitten kihlajaiskahveilla! Kutsuin myös sulhon äidin ja sulhon pikkusiskon (minun ikäinen). Kihlattu varmisteli et ooonko varma että haluan heidät, he kun ovat olleet hyvin tylyjä. Tuleva kälyni mm. selvitti että on hänen henkilökohtainen helvetti se, että hänen ainoa veljensä seurustelee..... Noh. vieraat saapuivat. Anoppini vain itki ja halasi poikaansa ja sanoi, että on kiva nähdä. Itse seison tyhmänä eteisessä ja minuun päin ei katsota edes. Ei sanaakaan onnitteluista ei mitään. Oikein käänsivät päänsä sekä anoppi että käly. Eivätkä sanoneet sanaakaan koko kahvittelun ajan. Itse koitin tiskipöydän äärellä vaan pitää hymyäni ja pidätellä itkuani. MINUN KODISSANI JOUDUN SIETÄMÄÄN NOIN TÖRKEÄÄ JA LAPSELLISTA KÄYTÖSTÄ!?!?!?!?!?!? Sanoin sulholle vieraiden lähdettyä mitä oli tapahtunut, ja sulho ilmaisi että ei tartte meille enää tulla jos ei osata käyttäytyä. Mutta nyt iski suurin kysymys: En halua niitä naisia/naista pilaamaan hääpäivääni helmikuussa. Mutten myöskään halua katkeroittaa sulhoani, ettei hänen äitinsä saanut tulla häihin. Tätä epämukavaa tilannetta on jatkunut seurustelun alusta lähtien, n. 2 vuotta. Yritetty jutella tai muuta vastaavaa, mutta aina vika löydetään minusta tai sulho vaan toteaa äitinsä olevan sellainen.... Vinkit ois poikaa. Huh, olipa avautuminen.
  13. Teemavärit on juutti, pellava ja laivaston sininen.
  14. LaCapitana

    Servettirenkaat

    Meillä sulho värkkää servettirenkaat Vieraita ei ole onneksi kuin se 30 niin ei niin iso työ. Kuvalinkki: http://st.houzz.com/simgs/af2139960070858f_4-2832/contemporary-napkin-rings.jpg Ja näistä tulee niin kauniita (toivottavasti) ja ehkä myös niitä voi käyttää tulevaisuudessa vaikka mökillä ja muissakin juhlissa (merenkulku -aiheinen teema) Oon ite innoissani.
  15. * mode-huom. vol. 1: Alle 25-v. morsiamet Täällä yksi nippanappa alle 25v. huutelee morjensta! Eli 24-vuotiaana ensi talvena pitäisi sanoa tahdon. Sulhanen on silloin sitten reilu 28 ja ½. Kukaan ei ole sanonut mun kiirehtivän tai että hötkyiltäis. Itse jo toista kertaa kihloissa, eka kerta kosahti kun mieheke ei hyväksyny mut alanvaihtoa hirveen hyvin ja tuleva aviomies löyty sitten uudesta opinahjosta! Mä vielä opiskelen ja mieskin vasta valmistuu tänä vuonna, joten pienen pienet häät tiedossa. Mutta onneksi saadaan samantien karata häämatkalle. Ei valitettavasti isä suostunut ainoan lapsensa häitä maksamaan, mutta koltun hän sentään nöyrtyy kuittaamaan
  16. Mulla on hääkampaus Naantalissa, Parturikampaamo AITO ja nyt on meikki pohdinnassa. Joe blasco olis kätsysti keskustassa, mut pelkään et meikistä tulee liian rouvamainen ja peittävä Onko kellään kokemusta Le Sorellesta Naantalista?
  17. Oi vitsit! Näitä ei sais lukea nälkäsenä! Hyvänkuuloista safkaa morsioilla Me valittiin lopulta tilausravintola meidän juhlille, koska oli vaan 30hlö niin ei jaksanut rasssata päätä tiloilla, cateringilla viinoilla yms. Menussa näkyy molempien mieltymykset, mut sulho pääty tähän menuehdotelmaan, koska ei halua mtn ikuista possua ja härkää omissa häissään. Olen tyytyväinen meidännäköisestä menusta Hintaa tulee per nuppi 29e sis tilan, tarjoilun ja perus juhlakattauksen. Not bad Yrtti-vihersalaatti, syötäviä kukkia ja talon kastiketta Kreikkalainen salaatti ja raikasta basilikavinegrettea Caesarsalaatti, reilusti parmesania ja krutonkeja Salaatti marinoidusta perunasta, pekonista, suolakurkusta ja kevätsipulista Meillä savustettua merilohta ja katkarapudressingiä ”skagen” Sinappi-ruohosipulisilliä ja katajanmarja-punasipulisilliä Mureaa paahtopaistia naudasta ja hillottua punasipulia Chorizomakkaraa, manchegojuustoa ja hunajapähkinöitä Sitruunamarinoituja tuoreita kasviksia Talon leipää ja voita Ylikypsää viljaporsaan paahtokylkeä ”cajunstyle” ja savubbq-kastiketta Texas Petellä viimeisteltyjä kotimaisia kanansiipiä Jättilohkoperunoita ja aurajuusto-aiolia Valkosuklaamoussekakku Vaahtokarkki-mansikka vartaita Suklaakonvehteja Kahvi ja tee
  18. Tilaan jenkeistä kustomoidut kalvosinnapit, joissa on kuvioitu ankkuri, meidän nimikirjaimet ja hääpäivä. Saa ne kyllä jo hääpäivänä. Häiden jälkeisenä päivänä ajattelin lahjoa miestäni pienellä survival kitillä, koska meillä on heti hääyönä 22 tunnin lento edessä. Uusi kirja, jtn hyvää naposteltavaa, korvatulpat, lentosukat, ja muuta asiaan kuuluvaa. Kymppikerhon jäsenyys, ei sekään ois huono huomenlahja sulholle
  19. LaCapitana

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Oi vitsit! Onpa mielettömän reippaita morsioita liikkeellä! Meillä on päivä 20.2. (sovittiin 2vko sitten heti kosimisen jälkeen). Eli 8kk aikaa ja tähän mennessä on juhlatila ja valokuvaaja varattu. Ja matka, joka oli meille tärkein. Lähdetään jo vihkipäivänä reissun päälle. Meillä kyllä kovin pienet häät, 30 hlö, joten ei aivan samalla panostuksella tarvi/pääse laittamaan juhlia tulille. Ja mulle sanotaan kotona, et miks mä jo 8kk ennen rupeen suunnittele..... Häädieetinkin oon saanu aikaseksi! Sen oon ehtinyt tän 2vko aikana alottaa jo 14 kertaa
  20. Meillä sulho on halunnut ottaa kunniatehtäväkseen vieraiden lahjojen valmistuksen. Koska meri on meille tärkeä osa elämää niin työn kuin vapaa-ajan merkeissä, hän väsää jokaiselle vieraalle pienen apinannyrkin ja pujotetaan niihin vielä avaimenperärengas niin vieraat saavat yksilölliset avaimenperät muistoksi. Jos on muita purjehtijoita/merihenkiset häät, on idea helppo toteuttaa. Ja sulholle ja bestmanille kivaa näpertämistä kahvin/kaljanjuonnin ohella Kuvia ja ohjeita http://www.instructables.com/id/Paracord-monkey-fist-guide/ Eipä tuu hintakaan päätä huimaamaan ku saa ostaa kymmenmetritavarana
  21. Vastakosittu morsian hihkaisee ja vihdoin rekistöröityi tänne! Turun liikkeistä; Mulla on todella tiukka aikataulu päivisin ja täysin mahdotonta sanoa etukäteen, koska sopii tulla pukuja sovittamaan. Joten, mihin Turun liikkeisiin pääsee sovittamaan mekkoja ilman ajanvarausta? Tarkoitus lähteä pian Helsinkiin tutkimaan mahdollisuuksia, mutta esim. Niinatar voi käännyttää takaisin jollei ole aikaa varannut?!?!?!?!??!?!? Häät 8kk päästä, joten ei tässä vielä kiire ole
×
×
  • Create New...