Nanna93

Morsian
 • Content count

  114
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nanna93

 1. Tällaiset tuli meille!
 2. Meille tulee isommista pilttipurkeista koristeltuina maljakoita. Lisäksi maljakoina mm. suolakurkkupurkkeja, happy joe -pulloja, lasisia hillopurkkeja yms.
 3. Hih, tuohon minäkään en yllä, vaikka kovasti oon aina häitä suunnitellut Mua nyt vähän pienemmässä mittakaavassa nolottaa, että menin tilaamaan ulkomailta yli 50 euroa maksavan solmion sulholle... Mutta se oli niin hieno! Siis mä en varsinaisesti omia häitä suunnitellut, vaan kaverin. Sitte kun löyty jotain kivaa, ni päätin että joskus joskus vielä naimisiin meen ni haluun ton. Kelpaako tää puolustuspuheeksi? o:) Kelpaa oikein hyvin Musta on oikeasti vaan ihanaa, etten ole ainut, joka on pohtinut häitä jo siinä vaiheessa, kun to do -listalla oli vielä sulhasenkin hankinta
 4. Mulla on kihlana 3 mm reunoista pyöristetty valkokultainen sormus ilman kiviä. Vihkiksi haluan joko samanmoisen tai 3 mm sormuksen pienin rivitimantein. Siroa ja yksinkertaista minulle kiitos.
 5. Mielestäni ne toimii nätisti Knoppa-lakanan kokohan taisi olla 150 * 250 cm (ainakin ne, mitkä meille on tulossa). Ommellaan Gulldiksesta samankokoiset liinat, vielä ei olla keretty Ikeaan ostamaan liinoja, mutta mitä erikseen olen niitä tutkaillut niin uskon, että lopputulos on loistava. Valkoista, hempeää ja ei liian jäykistelevää.
 6. En heitä, mutten kyllä säästäkään kimppua (en siis kuivata sitä tms.) Heittokimppuakaan mulle ei tule erikseen.
 7. Ekassa liikkeessä taisin sovittaa kuutta eri pukua ja toisessa, josta puku sitten löytyikin, muistaakseni kolmea. Pukujen sovituksista ei ole edes kahta kuukautta, mutta en siltikään muista Noin 9 pukua kuitenkin, toisesta liikkeestä löytyi oma pukuni.
 8. Isoista pilttipurkeista tulee meille maljakot, vähän koristellaan juuttinarulla ja harsokukkaa vaan. Simppeliä, mutta nättiä
 9. Me käytetään kirjainleimasinta.
 10. Itse tehdään... ...kutsukortit ...saippuakuplaputelien koristelu ...maljakoiden koristelu Siinäpä ne oikeastaan onkin. Kiitoskortit tilataan valmiina ja paikkakortteihin kirjoitetaan vaan nimet itse. Menu-/ohjelmalehtisiä tms. meille ei tule. Menu lukee noutopöydässä, printataan A4:lle menu ja laitetaan kehyksiin.
 11. Meille tulee kyllä puisille pöydille knoppa-lakanat pöytäliinoiksi ja päälle gulldis-pitsikangasta. Jos kuultaa läpi niin sitten kuultaa..
 12. Meillä tulee kortin hinnaksi noin 1,20 euroa. Tarpeita jää yli ja ne varmaan myyn eteenpäin, jos en muuta käyttöä keksi. Tuohon summaan ei ole laskettu kirjekuoria eikä postimerkkejä. Suurin osa korteista tosin toimitetaan kädestä käteen meiningillä.
 13. Meillä on ikäeroa 8 vuotta. Mies on hääpäivänä 30 v ja itse olen 21 v täyttäen vuosia pari kuukautta häistä.
 14. Yksivärinen valkoinen ilman kuviointia on kiellettyjen listalla. Onhan niitä juhlamekkoja, joissa on valkoisella pohjalla koko mekon ympäri vaikka mustaa koristekirjailua, kyllä se ehkä vielä menisi. Ei valkoiseen vaan pukeuduta, kun mennään toisten häihin ja piste.
 15. Meille se on kyllä enemmän "kuulkaa kaikki" - ainakin omalta osaltani. Ei mies vielä niin fiilistele, mutta kyllä mä häähankinnoista höpötän ihan avoimesti.
 16. Meille saa kyllä vauva tulla vaikka heti häiden jälkeen ja lähipiiri tietääkin sen. Siksi meiltä ei ehkä sitä niin udellakaan, kun ollaan avoimesti kerrottu, että lapset olisi hyvin toivottuja pikaisella aikataululla häiden jälkeen.
 17. Anoppi kysyi hääuutiset kuullessaan, että "näinkö pian, ootteko tosissanne?" ja äitini tuumasi, että "jaa, kiva kun kerroit". Näin lämmin vastaanotto meidän hääuutisilla
 18. Ei meilläkään ole vieraslistalla kuin 54 ihmistä. Pieninä häinä pidän meidänkin juhlia, vaikka onkin enemmän kuin monilla aiemmin kommentoineilla. Vieraslistalla on silti kaikki, ketkä paikalle halutaankin
 19. Me ostetaan ikeasta ainakin tarjoiluastioita karkkibuffaan (ryssby, gottis,cylinder), salaattikulhot (trygg) ja kuohuviinilasit (svalka). Pöytäliinoiksi tulee Knoppa-lakanat ja päälle Gulldis-kangasta. 40 litran tynnyreihin (knodd) laitamme tölkkijuomia ja toiseen samanmoiseen keräämme tyhjät tölkit. Beiget servetit ruokailuun ostin myös ikeasta (fantastisk). Eli aika paljon koitetaan hyödyntää Ikean halpaa valikoimaa
 20. Meillä suurimmat eroavaisuudet on siinä, että äitini haluaisi uskonnolliset ja alkoholittomat häät - noh, niitä meille ei tule miehen ollessa ateisti ja kyllä me ihan tykätään juhlia ystävien kesken niin, että voi sen pari lasia viiniä juoda. Meillä on niin eri näkemykset siitä, millaiset häät on täydelliset, etten viitsi juuri etukäteen hääsuunnitelmista puhuakaan. Sen verran olen jopa saanut myötäkaikua, että hääpuvun kankaan näyttäessä sain kuulla, että "susta tulee niin kaunis morsian". Ehkä se tästä.
 21. Mä olen nähnyt useita painajaisia, tässä osa niistä: - Mun yksinkertainen pitsihääpuku on varastettu ja tuotu tilalle vaaleanpunakukallinen kasarimekko tilalle puhvihihoineen kaikkineen. Lisäksi mun kukat oli varastettu ja tilalle tuotu ruma lasinen vaasi. Niiden kanssa sitten lähdin kuitenkin kohti alttaria (meille ei ole edes tulossa kirkkohäitä) ja sulhasen suku oli aivan kamalassa kännissä ja oma suku itki mustiin pukeutuneina, että "miksi näin pitää tapahtua". - Toisessa unessa äiti ja tädit oli tehnyt jäynää. Sukulaiset eivät ole häidemme kutsulistalla, mutta äiti oli ottanut erivapauksia kutsua lisää väkeä. Kirkko (taas - miksi??) oli aivan täynnä, mekko vaihtunut viininpunaiseen ja kukat kalloista (mulle on kyllä tulossa neilikkaa) vaaleansinisiksi lemmikeiksi. Bridezilla-kohtaus oli valmis. - Lisäksi olen nähnyt useita unia, että konditoria oli unohtanut leipoa kakun oikealle päivälle, kukat oli unohdettu, mekko oli hakematta, oon nähnyt unia, että oon viimeisillään raskaana ja häämekko ratkeaa... Jospa häät menisi kuitenkin mahdollisimman paljon niin kuin on suunniteltukin
 22. Meillä ei onneksi sattunut kuin veljeni todella hyvän ystävän häät samalle kesälle (ainakaan tähän tietoon). Meillä oli jo päivä päätettyä heidän kihlautuessa niin veli pyysi, ettei ihan samalle viikolle häät sattuisi.. Meillä on tulossa nyt ensi kesäkuussa ja heillä heinäkuussa. Itsekin tunnen kyseisen tulevan hääparin, joten se meni hyvin näin veljen kannalta
 23. Täytyi ihan laskea... Yhteensä 8 häät on tullut juhlittua. Viidet ihan lapsena, yhdet teini-ikäisenä ja kahdet aikuisiällä.
 24. Kesä ja syksy kävisi molemmat. Hääpäivä valikoitui yhdessä, mies halusi kesähäät ja sopivasti ensi kesänä kihlojen vuosipäivä on lauantai, joten se me sit valittiin. Vähän jään kaipaamaan syksyisen ruskan värittämiä hääkuvia, mutta kaikkea ei voi saada