Jump to content
Naimisiin.info

Nanna93

Morsian
 • Posts

  114
 • Joined

 • Last visited

About Nanna93

 • Birthday 10/04/1993

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Jyväskylä

Recent Profile Visitors

1081 profile views

Nanna93's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Nanna93

  Kutsukortteja

  Tällaiset tuli meille!
 2. Meille tulee isommista pilttipurkeista koristeltuina maljakoita. Lisäksi maljakoina mm. suolakurkkupurkkeja, happy joe -pulloja, lasisia hillopurkkeja yms.
 3. Hih, tuohon minäkään en yllä, vaikka kovasti oon aina häitä suunnitellut Mua nyt vähän pienemmässä mittakaavassa nolottaa, että menin tilaamaan ulkomailta yli 50 euroa maksavan solmion sulholle... Mutta se oli niin hieno! Siis mä en varsinaisesti omia häitä suunnitellut, vaan kaverin. Sitte kun löyty jotain kivaa, ni päätin että joskus joskus vielä naimisiin meen ni haluun ton. Kelpaako tää puolustuspuheeksi? o:) Kelpaa oikein hyvin Musta on oikeasti vaan ihanaa, etten ole ainut, joka on pohtinut häitä jo siinä vaiheessa, kun to do -listalla oli vielä sulhasenkin hankinta
 4. Mulla on kihlana 3 mm reunoista pyöristetty valkokultainen sormus ilman kiviä. Vihkiksi haluan joko samanmoisen tai 3 mm sormuksen pienin rivitimantein. Siroa ja yksinkertaista minulle kiitos.
 5. Mielestäni ne toimii nätisti Knoppa-lakanan kokohan taisi olla 150 * 250 cm (ainakin ne, mitkä meille on tulossa). Ommellaan Gulldiksesta samankokoiset liinat, vielä ei olla keretty Ikeaan ostamaan liinoja, mutta mitä erikseen olen niitä tutkaillut niin uskon, että lopputulos on loistava. Valkoista, hempeää ja ei liian jäykistelevää.
 6. En heitä, mutten kyllä säästäkään kimppua (en siis kuivata sitä tms.) Heittokimppuakaan mulle ei tule erikseen.
 7. Ekassa liikkeessä taisin sovittaa kuutta eri pukua ja toisessa, josta puku sitten löytyikin, muistaakseni kolmea. Pukujen sovituksista ei ole edes kahta kuukautta, mutta en siltikään muista Noin 9 pukua kuitenkin, toisesta liikkeestä löytyi oma pukuni.
 8. Isoista pilttipurkeista tulee meille maljakot, vähän koristellaan juuttinarulla ja harsokukkaa vaan. Simppeliä, mutta nättiä
 9. Itse tehdään... ...kutsukortit ...saippuakuplaputelien koristelu ...maljakoiden koristelu Siinäpä ne oikeastaan onkin. Kiitoskortit tilataan valmiina ja paikkakortteihin kirjoitetaan vaan nimet itse. Menu-/ohjelmalehtisiä tms. meille ei tule. Menu lukee noutopöydässä, printataan A4:lle menu ja laitetaan kehyksiin.
 10. Meille tulee kyllä puisille pöydille knoppa-lakanat pöytäliinoiksi ja päälle gulldis-pitsikangasta. Jos kuultaa läpi niin sitten kuultaa..
 11. Meillä tulee kortin hinnaksi noin 1,20 euroa. Tarpeita jää yli ja ne varmaan myyn eteenpäin, jos en muuta käyttöä keksi. Tuohon summaan ei ole laskettu kirjekuoria eikä postimerkkejä. Suurin osa korteista tosin toimitetaan kädestä käteen meiningillä.
 12. Meillä on ikäeroa 8 vuotta. Mies on hääpäivänä 30 v ja itse olen 21 v täyttäen vuosia pari kuukautta häistä.
 13. Yksivärinen valkoinen ilman kuviointia on kiellettyjen listalla. Onhan niitä juhlamekkoja, joissa on valkoisella pohjalla koko mekon ympäri vaikka mustaa koristekirjailua, kyllä se ehkä vielä menisi. Ei valkoiseen vaan pukeuduta, kun mennään toisten häihin ja piste.
×
×
 • Create New...