Kati**

Aktiivijäsen
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Kati**

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. me tehtiin kanssa etukäteen kiintiö. Aika summamutikassa tuli heitettyä huonemäärä enkä oikeastaan edes tiedä menikö kuinka lähelle toteutuneen kanssa. Pienen alennuksen antoivat huoneelle ja ei tosiaan maksa mitään kiintiön varaavalle.
 2. ei kutsuttu mekään työkavereita, joutui muutenkin karsimaan ketä kutsuu ja toisaalta ei olisi tuntunut niin luotevaltakaan
 3. raaputusarpa tms?
 4. Meillä morsiamen isä mutta nykyisin onneksi monia vaihtoehtoja joten voi tehdä morsiusparin haluamalla tavalla.
 5. Itelläni oli itsetehty kimppu silkkikukista jossa seassa timantteja. Moni sanoi että näytti täysin aidolta vaikka sitä en oikeastaan edes ajanut takaa. Mutta joka tapauksessa ihana kimppu, sai tehdä rauhassa valmiiksi ennen häitä ja nyt jäänyt muistoksi. Kukat ostin plantagenista.
 6. Kyllähän meikkaajat ainakin osaa laittaa ne niin että varmasti kestää. Erikoisliimoja on myös myynnissä joissa parempi pito kuin pakkauksien mukana tulevissa liimoissa. Muistaakseni make up storella on ainakin myynnissä erikseen liimaa joka vähän pitävämpää.
 7. Nykyisin saa aika hyvin myös ihan krääsä korukaupoista, esim. glitter. Itse ostin sieltä koristeen ja lisäksi siihen sopivia pinnejä joilla koristeesta saatiin vielä isompi ja näyttävämpi. Hyvä tuli ja edullinen.
 8. Pesula ja kaappiin..
 9. kaiverrettu korttikotelo ja nimikyltti oveen
 10. Meillä oli bändinä The b tones ja erittäin tyytyväisiä olimme. Porukka tanssi koko illan ja musiikki oli sopimamme mukaan hyvin vaihtelevaa niin kuin vieraatkin; eri ikäisiä ja eri tyylisiä eli musiikki oli myös monipuolista.
 11. meillä kaasot maksoivat itse meikit ja kampaukset. Saivat tietenkin itse päättää ottavatko meikkaajan / kampaajan vai tekevätkö itse, molemmat kaasot päätyivät meikkaukseen + kampaukseen vaikka itse maksoivatkin. Kaasojen mekot maksoimme heille.
 12. me annettiin itsetehty "lahjakortti" jossa kiitokset ja ilmoitus että saavat kuvakirjan myöhemmin. Kiva oli antaa kuitenkin heti jotain niin tuolla lahjakortilla sai heti tiedon että saavat jotain vaikka itse lahjat pystyy antamaan vasta kun kuvat on valmiina.
 13. Me oltiin myös tyytyväisiä Hupliin. Ruoka oli hyvää, kysymyksiin vastattiin nopeasti ja asiallisesti ja huomioivat hyvin erityistoiveet. Pieni miinus tarjoilijoista, me hääparina jouduttiin itse täyttämään ruokailun ajan lasimme kun kukaan ei muistanut meidän pöytään tulla.. Muuten kaikki meni hyvin.
 14. Meillä oli pk-seudulla Kouvolasta tullut taikuri / Stand up koomikko Janne Mustonen. Aivan loistava esitys!! Olimme todella tyytyväisiä. Esitys oli aikuisille mutta huomioi hyvin myös lapset. Esityksen kesto muistaakseni noin puoli tuntia. Suosittelen.