Kati**

Aktiivijäsen
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Kati**


 1. Itelläni oli itsetehty kimppu silkkikukista jossa seassa timantteja. Moni sanoi että näytti täysin aidolta vaikka sitä en oikeastaan edes ajanut takaa. Mutta joka tapauksessa ihana kimppu, sai tehdä rauhassa valmiiksi ennen häitä ja nyt jäänyt muistoksi. Kukat ostin plantagenista. 


 2. meillä kaasot maksoivat itse meikit ja kampaukset. Saivat tietenkin itse päättää ottavatko meikkaajan / kampaajan vai tekevätkö itse, molemmat kaasot päätyivät meikkaukseen + kampaukseen vaikka itse maksoivatkin. Kaasojen mekot maksoimme heille.


 3. me annettiin itsetehty "lahjakortti" jossa kiitokset ja ilmoitus että saavat kuvakirjan myöhemmin. Kiva oli antaa kuitenkin heti jotain niin tuolla lahjakortilla sai heti tiedon että saavat jotain vaikka itse lahjat pystyy antamaan vasta kun kuvat on valmiina.


 4. Me oltiin myös tyytyväisiä Hupliin. Ruoka oli hyvää, kysymyksiin vastattiin nopeasti ja asiallisesti ja huomioivat hyvin erityistoiveet. Pieni miinus tarjoilijoista, me hääparina jouduttiin itse täyttämään ruokailun ajan lasimme kun kukaan ei muistanut meidän pöytään tulla.. Muuten kaikki meni hyvin.


 5. Meillä oli pk-seudulla Kouvolasta tullut taikuri / Stand up koomikko Janne Mustonen. Aivan loistava esitys!! Olimme todella tyytyväisiä. Esitys oli aikuisille mutta huomioi hyvin myös lapset. Esityksen kesto muistaakseni noin puoli tuntia. Suosittelen.


 6. Meillä oli lapsille oma leikkinurkkaus missä leluja, saippuakuplia, paperia + kyniä ja kannettavalta tuli piirrettyjä. Lattialla oli tyynyjä ja vilttejä että sai myös lepäillä ja olla rennosti. Nämä kaikki oli siis itsellä + kaasoilla valmiiksi eli mitään suuria hankintoja ei tarvinnut tehdä. Lisäksi karkkibuffet mikä oli tietty kaikille mutta ihastutti varsinkin lapsia. Eniten lapsille taisi kuitenkin olla ohjelmaa toisissaan eli leikkivät keskenään uusien ja vanhojen kavereidensa kanssa.