Dingbat

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Dingbat

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kuopio
 1. Minulla kukat olivat Floretasta (oma kimppu, heittokimppu, sulhasen viehe, bestmanin neilikka ja kaason kukkaranneke), yhteensä 90 euroa. Olin todella tyytyväinen kimppuuni, vaikka eivät saaneetkaan siihen tuoksuhernettä. Palvelu oli hyvää ja sitoja ymmärsi täysin toiveeni. Suosittelen ainakin itse.
 2. Niin kuin monet ovat täällä sanoneet, riippuu varmaan seurakunnasta, papista ja kanttorista. Meillä kävi hyvä tuuri näiden suhteen. Sillä kävelimme pois alttarilta Hill Street Blues poliisisarjan tunnarin soidessa. Ja kanttori soitti vielä oikein revitellen. Täytyy myöntää että koko kirkkokansa hymyili. Saatiin kappaleeseen ensin papin suostumus ja sitten vaan kanttorille nuotteja käteen. Ja loppu sujuikin ihan itsestään. Kappale oli juuri meidän kuuloinen ja hienoa, että saimme kuulla sen tärkeänä päivänämme. Eli kannattaa yrittää ;D
 3. Kummallista on tämä lupakäytäntö. Kävin juuri poliisilaitoksella (Kuopiossa), eikä heidän mukaan mitään ilmoitusta tarvita. Sanoin että juhliin kyllä tulee myös poliiseja, että toivottavasti eivät keskeytä juhlia kesken kaiken Nyt kun tietäisi, mukä on totuus. ;D
 4. Hei venda. Olen siis töissä teatterissa ja siksi tällainen järjestely. Meille oli ihan selvää, että häät järjestetään hieman erikoisemmasa paikassa. Meille tulee n. 80 henkeä häihimme ja ruokailukin järjestetään näyttämöllä. Näyttämö lavastetaan suomalais-romanttiseen henkeen ikäänkuin isoksi "kartanoksi" pitkine valkoisine pöytineen. Olen harkinnut päikkärin aloittamista, mutta on jäänyt työkiireiden takia. Saas nähdä saanko sitten elokuussa vaikka hääpäiväkertomuksen aikaiseksi. Mukavaa hääpäivää sinulle venda.
 5. Nostetaanpa tätä aihetta. Olemme luultavasti lähdössä Riikaan elokuun puolessa välissä ja vinkkejä kaivataan. Erityisesti jos on tietoa laadukkaista ravintoloista, kuulisin kokemuksia mielellään.
 6. Hääjuhlamme on teatterin näyttämöllä, joka on lavastettu ja valaistu. Kutsukortin mukana tuli teatterin pääsylippu juhliimme. Juhlista pyritään saamaan muutenkin rennonoloiset ilman turhaa jäykistelyä. Sulhanen esittelee juhlien aluksi jokaisen häävieraan henkilökohtaisesti.
 7. Itselläni on off-shoulders hääpuku, enkä meinaa olkapäitä kirkkoon peittää. Pitkät hansikkaat laitan kyllä kirkkoon. Äitini on seurakunnassa töissä, eikä hänenkään mielestä olkapäiden peittäminen ole tarpeellista. Mutta jokainen siis tavallaan ja minä näin.
 8. Itse valitsen Floretan. Viime viikolla pitämästämme suunnittelupalaverista jäi todella hyvä maku ja floristi vaikutti asiantuntevalta. Myös työpaikkani käyttää säännöllisesti kyseisen firman palveluita ja pettymyksiä ei ole tullut koskaan. Suosittelen.
 9. Luulempa hieman, että meillekin tulee sormuksiin avioliittoon siunauspäivä. Mutta saattaahan tuo mieli vielä muuttua.
 10. Tullessa Pachelbelin Kaanon uruilla ja luultavasti viululla soitettuna, menomarssi vielä auki. Emme tanssi valssia, mutta häätanssina on Seminaarimäen mieslaulajien Vettä olet voimaa.
 11. Juhlimme kaupunginteatterin suurella näyttämöllä. Koska työskentelen ko. talossa emme maksa tilavuokraa, ruuat ja juomat saa tuoda itse. Plussana upeat kulissit ja valaistus. Paikka on vieraille varmasti kokemus