Jump to content
Naimisiin.info

Tampereenvaimo14

Aktiivijäsen
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

665 profiilin katselua

Tampereenvaimo14's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tampereenvaimo14

    Miami, Florida

    Samaa kaipailen minä.
  2. Toivolan lavalla ei ole nettisivuja. Se kulkee lähinnä puheiden kautta eteenpäin ja silti kesälauantai ovat varattuja. Siellä järjestetään siis myös tansseja. Kannattaa soittaa Kupiaiselle joka paikkaa vuokraa, hän tulee kyllä esittelemään sitä mielellään. http://www.turisti-info.fi/nähtävyydet/toivolan-lava/2337/ Tästä linkistä löytyy näemmä pari kuvaa: http://aamulehti.menoinfo.fi/ylojarvi/tanssi/toivolan-lavan-tanssit/421396.
  3. Tampereenvaimo14

    Servettirenkaat

    Meillä oli sydämen malliset piparkakkumuotit, jotka toimivat samalla vieraslahjana. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Ja jos haluaa vielä kolmannen, niin näihin voisi yhdistää nimen, jolloin toimisivat myös plaseerauksessa!
  4. Meillä oli sydämen mallinen piparkakkumuotti "servettirenkaana" ja siitä roikkui kuva ja meidän nimet. Muottia voi käyttää myöhemmin ja lapun saa irti, jos ei halua muistella enää meitä myöhemmin. Lappuunhan voisi vielä kirjoittaa toiselle puolelle vieraan nimen, jolloin toimisi samalla paikkakorttina!
  5. Toivottiin rahat häämatkaan, mutta ostettiin auto! Nyt on sit hommaa löytää ne häämatkarahat jostain.
  6. Meillä oli Enkelin rukous, elämäni kaunein esitys! <3
  7. Tampereenvaimo14

    ABC-Saaret

    Onko kellään tuoreita kokemuksia?
  8. Tampereenvaimo14

    Miami, Florida

    Olisiko kellään tuoreempaa tietoa miami, orlando, key west, karibianristeilyt? Maaliskuussa olisi suunnitelmissa suunnata häämatkalle.
  9. Tampereenvaimo14

    Miami

    Onko Miamin majoituksesta muita vinkkejä?
  10. Näin jälkikäteen kadun ainoastaan sitä, ettemme ottaneet sitä videokuvaajaa! Se harmittaa todella paljon, että kaikki esitykset ja puheet ovat vain nyt oman muistimme varassa. :/
  11. Tulin koulusta kotiin ja mies sanoi, että pakkaahan tavarasi, tunnin päästä lähdetään lentokentälle ja Roomaan. Kosi siinä samalla, kun ei malttanut odottaa Roomaan saakka. Ostettiin sieltä sormukset, jotka käytiin "pukemassa" espanjalaisilla portailla!
  12. Kultainen ruusu Tampereella teki laadukkaan kimpputaulun ja otti huomioon omat toiveet ja kimpun ulkonäön kehysvalinnoissaan. Eli ehdotti muutamaa kehystä, joista sai itse valita. Niin, ja soitin taulun teettämisestä häiden jälkeisenä sunnuntaina.
  13. Minultakin pisteet Blummarille! Epäselvistä toiveista huolimatta käytiin läpi mahdollisia teemaväriini sopivia kukkia ja lopputulos oli loistava. Kukat kestivät hienosti ja pöytäasetelmat koristivat vielä pöytiä pitkälle häiden jälkeenkin.
  14. Teille, jotka etsitte yli 100 hengen häihin tilaa järven rannalta ja Tampereen lähistöltä, voin suositella Toivolan lavaa Ylöjärvellä. Ajelee nopeasti Tampereelta, on pienen järven (lähinnä lammi) rannalla. Mahtuu helposti 150:kin vierasta. Remontoitu juuri (valmistunut keväällä 2014). Tehty uusi keittiö ja laajennus, jossa mahdollisuus saada tarjoilupöydät eri tilaan kuin juhlaväki. Saa tuoda omat tarjoilut ja jääkaappitilaa hyvin. Metsätiellä saa ihania hääkuvia...
×
×
  • Create New...