Jump to content
Naimisiin.info

ibex

Rouva
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän ibex kaikki viestit

  1. Pakattiin sunnuntai hillittömästi, kun suuntasimme maanantai-aamuna klo 3 lentokentälle ja häämatkalle
  2. Pappi oli mies, mutta vain siksi, että oli jo ennalta tuttu. Naispappeja ei ollut tiedossa. Ei siis ollut millään muotoa sukupuolisidonnainen asia.
  3. Kimppuni maksoi 50 euroa. Sanoin sen kattosummaksi floristille ja siltä pohjalta kimppu rakennettiin. Sekin tosin oli mielestäni vähän liikaa, kun lähdimme heti häämatkalle, eikä kukkia voinut ihailla kuin hääpäivän. Olisi varmaan joku halvempikin vihko ajanut saman asian. Tämä tosin vain oma vilpitön mielipiteeni, koska en ymmärrä (ja tuskin tulenkaan ymmärtämään) mitään kukkien päälle.
  4. Varasimme kirkon ja juhlapaikan tammikuun alkupuolella, joten n. 8 kk ennen häitä
  5. Meillä oli syyskuussa sadoittain tuikkuja, jotka paloivat iltapäivästä yöhön. Olivat aivan upeita , tosin syysiltapäivähän on vähän kesää pimeämpi, muttei silti mikään kaamos !
  6. ibex

    Juhlapaikkojen hinnat

    Meidän juhlapaikka maksoi 500 € ja täyden siivouksen siihen saa 50 €:lla. Tila oli käytössä perjantaista puolilta päivin sunnuntaihin puolille päivin .
  7. Juhlimme Kontulassa Sahalahdella (http://www.sahalahti.fi/kontula.html). Noin puolen tunnin matka Tampereen keskustasta. Loisto paikka ! Ei voi kuin suositella
  8. ibex

    Kertakäyttökamerat

    Meillä oli kaksi kameraa joka pöydässä. Tuli älyttömän hyviä kuvia ;D!! Tottahan joukossa on myös huonoja, kun kuvia on paljon, mutta niinhän filmeillä aina!! Oli mukava katsella kuvia tilanteista, joita ei itse ollut todistamassa kaiken hässäkän ja väenpaljouden keskellä ! Meillä oli ihan peruskertikset salamalla (Fuji Jeans, Anttila 9,95€/2 kpl pkt) Parhaita oli juuri ne kuvat jotka oli otettu vastapäätä istuvista. Saatiin hieno määrä muotokuvia ihmisistä ja pariskunnista, jotka ehkä muuten olisivat jääneet kuvaamatta!
  9. Toimme kaasolle ja bestmanille lahjat häämatkalta. Ne luovutettiin sitten ensimmäisen tilaisuuden tullen. Olemme kyllä pohtineet jotain illanistujaista, jossa voitaisiin katsella kuvia ja sen sellaista hyvän ruuan merkeissä koko luottoväen kanssa. Vietimme kuitenkin kaksi tällaista vapaamuotoista iltaa ennen häitä, joissa lähinnä tutustutettiin porukkaa toisiinsa ja pidettiin hauskaa yhdessä ilman askarteluvelvoitteita. Siihen jatkumoon sopisi varmaan tällainen jälkitilaisuuskin. Pikkujouluhan se sieltä jo lähestyykin ;D, joten miksei toisaalta sen varjolla voisi jotain järjestääkin?
  10. Olenko ainoa, jolla on Pelaquusta vähän keskinkertaiset kokemukset? Suuret asetelmat kirkkoon ja juhlapaikkaan olivat todella kauniit, mutta oma kimppuni oli vähän "kokoonsutaistu". Saattoi olla vika tilaajassakin. En tiedä kukista tai kimpuista tuon taivaallista, joten en ehkä osannut speksata kimppua hyvin. Tilasimme kukkamme nimenomaan Pelaquusta, koska odotimme kuitenkin että olisimme niin asiantuntevalta ja kokeneelta kukkataiteilijalta saaneet vähän enemmän ideoita ja apua kimpun suunnitteluun. Värit olivat kuitenkin kauniit ja kukat kestivät hyvin, joten siltä puolelta ei moitteen sanaa.
  11. ibex

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Lähdemme häämatkalle heti häiden jälkeen joten tuomme lahjat kaasolle ja bestmanille sieltä. Vielä ei siis ole selvillä mitä tuomme, mutta jotakin erityistä ja lahjan saajan tyylistä. Tässä emme siis aio noudatella mitään perinteitä tms.
  12. Hmm... ihmettelinkin niitä valkoisia laikkuja heti grillin jälkeen 8)... Itselläni kävi kyllä niin, että ne laikut oli heti grillauksen jälkeen selvästi näkyvissä, mutta asettuivat heti kohta saman väriseksi muun vartalon kanssa. Takana nyt 4 solarium-kertaa ja edessä vielä huomenna viimeinen kerta ennen lauantaita. Väri on mielestäni kaunis ja tasainen ;D. Niin, ja yläsosattomissa ehdottomasti !!!
  13. Henkilökohtaisesti uskon olevani niin jännittynyt kyseisenä aamuna, etten voi kuvitellakaan meikkaavani itse itseäni. Muuten olen hyvin kokenut meikkaaja ja saan tehtyä pysyvän meikin, mutta uskoakseni mahdollisuudet onnistua yhdessäkään suorassa viivassa hääaamuna ovat aika pienet !
×
×
  • Create New...