ellon2015

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About ellon2015

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 10/14/82

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Hyvinkää
 1. Kiitos suosituksesta! Olen päätynyt kyselemään, kuka tulisi paikanpäälle vääksyyn juhlapaikalle tekemään 2-4 kampausta olisi varmasti monelle ystävälleni mieleinen juttu
 2. hmm, mielenkiintoista. en edes ajatellut että esim kutsuissa pitäisi olla mahdollisesti vanhempien nimi. Oma ajatukseni on, että jos asuu kotona vanhenpien kanssa ja vanhemmat luovuttavat tyttärensä miehelle, niin silloin luonnollista on että vanhemmat järjestävät häät ja kutsuvat vieraat. Nuorten avioituessa tämä on aivan ymmärrettävää. Omassa taloudessa pitkään asuneena, en näe syytä itse kutsuun kirjoittaa vanhenpien nimiä. -vaikka auttaisivatkin järjestelyissä jonkin verran. Tämä oma näkemykseni. Itse 32-vuotiaana(ja tuleva mieheni 35-v.) koen, että voimme rakentaa juhlista juuri omanlaisemme.
 3. hääsuunnittelua ja neulontaa :)

 4. samat ajatukset! ihmiset vaihtuvat liikkeissä, joten ei ole ajantasaista tietoa. Mielelläni kuulisin uusia kokemuksia. Tarvitsen palveluja 27.6.2015. kiitos!
 5. moi minä otsikoin vähän väärin tuon uuden aiheen "Häät Asikkalassa kesäkuu 2015" olisi pitänut olla Kesäkuu 2015. miten sen voi korjata? en osaa poistaa enkä muokata. kiitos.
 6. eli alueellisia hääpäivä keskusteluja ei saa perustaa? ajatukseni oli että asikkalassa kesäkuussa 2015 häitään viettävät keskustelisivat. mutta joo, onhan se aika pieni alue. kuinka voin muuttaa otsikkoa? en osannut poistaakaan. kuinka haluat minun toimivan?
 7. tarkoitus oli aloittaa ketju kesäkuu 2015 häille ja yleiselle puolelle. minulle tämä on varsin uutta ja outoa tämä foorumi -maailma, joten ohjaus on tervetullutta.
 8. Keväällä 2014 avomieheni kosi minua Hyvinkäällä ensimmäisen yhteisen omistusasuntomme keittiössä. Olimme päässeet ensimmäistä kertaa asuntoon sisään omilla avaimilla ja asunto oli täysin tyhjä. Siitä hetkestä elämämme alkoi yhteisessä omassa kodissa, rakentaen yhteistä tulevaisuutta ja suunnitellen tulevaa hääpäivää. Vaikka minä ensin halusin syyshäät, päätimme odottaa ensi vuoteen ja kesään 2015. Hääpaikka löytyi pian synnnyinkunnastani Asikkalan Salonsaaresta. Talo on viime vuosisadan alun hirsitalo ja Vihkikirkokko on Asikkalan kirkko. Hääpäiväksi valikoitui 27.6.2015. Viikko juhannuksen jälkeen. Juhannushäät eivät olleet meille vaihtoehto, koska minun vanhempani näkemyksen mukaan juhannuksena jokaisella on omia perinteitä. Me emme halunneet näitä perinteitä lähteä sekoittamaan, vaan halusimme ihan oman päivän. Vieraslistaan on tällä hetkellä kertynyt 50 nimeä. vain lähimmät ystävät ja sukulaiset. Todennäköisesti lopullinen henkilömäärä on n. 60 henkeä. Ei lapsia, koska meillä ei vielä ole itselläkään lapsia ja haluamme aikuisten juhlan. Budjettimme on erittäin rajallinen ja suunnitelmissamme olemme realisteja ja harkitsevia. Pitopalvelusta olen nyt saanut tarjouksia pääruoasta ja kakkukahveista. Lisäksi pyydän tarjoilijoita hoitamaan päivän ruokailun esillepanon ja siivoamisen. itse suunnittelemme toteuttavamme kylmät alkuruoat. Kaasoni ja ystäväni ovat luvanneet auttaa kaikissa järjestelyissä, mutta tarkoituksena on että kaikilla olisi rentoa on aikaa nauttia päivästä. Ohjelmasta: kirkossa ystävämme laulaa ja soittaa kitaraa. Hääpaikalla kaason puheeseen liittyy powerpoint esitys valokuvista. Ensimmäinen tanssi on todennäköisesti ystävän kitaran säestyksellä. Illalla isäni vetää hetken karaokea ja tanssimusiikki tulee valmiilta soittolistalta. Tällä hetkellä suunnitelmat eivät ole pidemmällä. Aloitan marraskuussa häämessukierroksen: Kaapelitehdas 8.11.2014, Lahti 22.11.2014 ja HKI 10.1.2015. Varmasti saa sieltä uusia ideoita ja morsiamen oikeudella vaihdan mielipidettäni Olisi mukavaa kuulla teidän suunnitelmistanne t. Heini
 9. hei, Olisiko kenelläkään kokemuksia Pito-Piioista (Hikiä/Hausjärvi) vuodelta 2014! olen saanut hyvän tarjouksen heiltä pääruoasta ja kakusta, ja hinta on erittäin kilpailukykyinen. verrattuna Lahdesta saamaani tarjouksiin Tolvasilta, Pito-Piiat ovat huomattavasti edullisempi. MInkähän takia hinnat eroavat niin suuresti? kokonaisuus tarjoiloineen maksaisi Pito-Piioilta 1500e kun Tolvasilta 2400e. suuri ero!
 10. hei! sain Lahdesta tarjouksen, jossa tarjoiluhenkilökunnan kustannus 49e/h. Taasen Riihimäeltä tarjous, jossa hinta arkena ja lauantaina 29e/h, sunnuntaisin 47e/h. Joten hinnat kovasti vaihtelevat ja riippuvat alueesta ja yrittäjästä.