Kaisukaisu

Aktiivijäsen
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Kaisukaisu

 • Rank
  Juniori
 1. Aika jännä. En koskaan ollu edes ajatellut, että hääparin vanhemmat ei olis kättelemässä. Ääni siis hääparin vanhemmille myös.
 2. Oi ku tässä ois ollu semmoinen galluppi, jossa ois näkyny prosentit. Meillä oli heinäkuussa ja se oli mielestämme kesähäihin paras koska suurin osa on kesälomalla silloin. Kesäkuu ois muuten kiva, mutta se on vaan nykyään tosi kylmä kuukausi.
 3. Ompa teillä ihania kuvia! Mie tein stanssauskoneella huovasta syämmen muotoiset "lasin aluset" ja niihin sit jokaisen etunimi.
 4. Ehottomasti kannattaa ottaa! Me otettiin kirkon portailla ennen autoon nousua. Kaverin häissä kuvaaja kiipes juhlapaikan katolle ottamaan kuvan, ja laitto koko konkkaronkan syämmen muotoiseen asetelmaan katolta käsin.
 5. Pienimmät syöttötuoliin mutta muuten normi penkeille. Yritettiin löytää myös muita lapsiperheitä läheisyyteen, josko löytyis kavereita helpommin eikä tulis niin helposti ränky..
 6. Voi kutsua. Itse en olis kutsunut ellei kyseinen pappi ois ollu appivanhempien perhetuttu..
 7. Sulhanen koska oli kaks paikkanen avoauto
 8. Riippuu paljon tilasta, mahtuuko sellaista isoa pöytää. Meilla oli oma ja se oli hyvä, koska sinne pääs porukka jutteleen omaan tahtiin eikä välissä ollu kettää "ylimääräisiä"
 9. Romanssi on saanut minut moneen kertaan kyyneileihin kavereitteni häissä, vaikka yhdessä ei ollu muuta kuin huilu joka soitti kappaleen. Omissa häissäni soi kirkossa ystäväni laulamana ja kitaran säestämänä Stellan häävalssi. Jos kaikkien häissä ei ois soinu jo Romanssi ni se ois soinu varmaan meilläki. Tai Tuu mun vaimoksein - koska tavattiin ekan kerran riparilla, josta ystävyys alkoi
 10. Jos asuu kotona ni sama viesti, tietty. Mutta sit omat - jos on tekemisissä. "Kaukaisille" serkuille vanhempien mukana, kun ei ollut tiedossa omia osoitteita eikä silleen ole tekemissä mutta ku ei kehtaa jättää kutsuakaan lähettämättä..
 11. Miulla oli vaan 1. Tykkäsin
 12. Jos tunnet ja tiiät kampaajan ni ei tarvi käyä. En käynyt itsekään koska aina kun olen siellä käynyt olen ollut tyytyväinen. Jos olisi ollut vieras kampaaja ni sillo ehottomasti!
 13. Me saatiin lahjojen lisäksi ihan kivasti keittiöremonttiin rahaa, josta maininta lahjalistan kanssa. Ja siihennepä meni. Olisi voitu maksaa sillä jotain häälaskujakin mutta tahdottiin käyttää ne siihen mihin ne pyyettiinkin.
 14. Kukkatupa. Osasivat tehdä ihan pelkästään puhelimessa saatujen ohjeiden (hyvin epämääräisten ja aika vapaat kädet saajen) aivan ihanan kimpun. Hintakaan ei ollu paha.
 15. Minun polttareissa oli 10. Oikein sopiva määrä, kerkes viettää aikaa kaikkien kanssa ja kaikille löyty kaveri vaikkei monikaan ollu entuudestaan toisilleen tuttuja.