Kaisukaisu

Aktiivijäsen
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kaisukaisu

 1. Aika jännä. En koskaan ollu edes ajatellut, että hääparin vanhemmat ei olis kättelemässä. Ääni siis hääparin vanhemmille myös.
 2. Oi ku tässä ois ollu semmoinen galluppi, jossa ois näkyny prosentit. Meillä oli heinäkuussa ja se oli mielestämme kesähäihin paras koska suurin osa on kesälomalla silloin. Kesäkuu ois muuten kiva, mutta se on vaan nykyään tosi kylmä kuukausi.
 3. Ompa teillä ihania kuvia! Mie tein stanssauskoneella huovasta syämmen muotoiset "lasin aluset" ja niihin sit jokaisen etunimi.
 4. Ehottomasti kannattaa ottaa! Me otettiin kirkon portailla ennen autoon nousua. Kaverin häissä kuvaaja kiipes juhlapaikan katolle ottamaan kuvan, ja laitto koko konkkaronkan syämmen muotoiseen asetelmaan katolta käsin.
 5. Pienimmät syöttötuoliin mutta muuten normi penkeille. Yritettiin löytää myös muita lapsiperheitä läheisyyteen, josko löytyis kavereita helpommin eikä tulis niin helposti ränky..
 6. Voi kutsua. Itse en olis kutsunut ellei kyseinen pappi ois ollu appivanhempien perhetuttu..
 7. Sulhanen koska oli kaks paikkanen avoauto
 8. Riippuu paljon tilasta, mahtuuko sellaista isoa pöytää. Meilla oli oma ja se oli hyvä, koska sinne pääs porukka jutteleen omaan tahtiin eikä välissä ollu kettää "ylimääräisiä"
 9. Romanssi on saanut minut moneen kertaan kyyneileihin kavereitteni häissä, vaikka yhdessä ei ollu muuta kuin huilu joka soitti kappaleen. Omissa häissäni soi kirkossa ystäväni laulamana ja kitaran säestämänä Stellan häävalssi. Jos kaikkien häissä ei ois soinu jo Romanssi ni se ois soinu varmaan meilläki. Tai Tuu mun vaimoksein - koska tavattiin ekan kerran riparilla, josta ystävyys alkoi
 10. Jos asuu kotona ni sama viesti, tietty. Mutta sit omat - jos on tekemisissä. "Kaukaisille" serkuille vanhempien mukana, kun ei ollut tiedossa omia osoitteita eikä silleen ole tekemissä mutta ku ei kehtaa jättää kutsuakaan lähettämättä..
 11. Miulla oli vaan 1. Tykkäsin
 12. Jos tunnet ja tiiät kampaajan ni ei tarvi käyä. En käynyt itsekään koska aina kun olen siellä käynyt olen ollut tyytyväinen. Jos olisi ollut vieras kampaaja ni sillo ehottomasti!
 13. Me saatiin lahjojen lisäksi ihan kivasti keittiöremonttiin rahaa, josta maininta lahjalistan kanssa. Ja siihennepä meni. Olisi voitu maksaa sillä jotain häälaskujakin mutta tahdottiin käyttää ne siihen mihin ne pyyettiinkin.
 14. Kukkatupa. Osasivat tehdä ihan pelkästään puhelimessa saatujen ohjeiden (hyvin epämääräisten ja aika vapaat kädet saajen) aivan ihanan kimpun. Hintakaan ei ollu paha.
 15. Minun polttareissa oli 10. Oikein sopiva määrä, kerkes viettää aikaa kaikkien kanssa ja kaikille löyty kaveri vaikkei monikaan ollu entuudestaan toisilleen tuttuja.
 16. Kannatan naispappeutta ja mm. meiän mummon hautajaisissa naispappi oli aivan ihana. Mutta häihini en halunnut naispappia. Ehkä siksi, että heillä ei ole yhtä selkeää ja voimakasta ääntä kuin miespapeilla. Lisäksi seurakunnan naispapeilla ei ollu samanlaista karismaa kuin muutamalla miespapilla, jotka olivat meiän listalla.
 17. Tampereella Finlaysonin kikko on kyllä ihana, sopivan pieni. Rovaniemen kirkko on sisältä upea, seinämaalaus on vangitseva.
 18. Me oltaisiin otettu klo 15, mutta se oli jo mennyt. Joten kirkko oli klo 16.00. Ei sekään huono aika ollu kun käytiin kuvauksissa ennen sitä.
 19. Kihloissa oltiin 3-4 kk kun jo päätettiin hääpäivä. Mutta varsinaiset hääsuunnittelut alkoivat 6kk myöhemmin, noin 6kk ennen häitä. Kirkko ja paikka varattiin kuitenkin jo melkein se vuos aikaisemmin ennen hääpäivää.
 20. Moi! Rovaniemellä hyvä hääpaikka alle 100 hengen häihin on Lähteenpirtti. Tilaa ei tarvitse erikseen koristella ja pihallakin pystyy hyvin viettämään aikaa hyvällä säällä.