heinärouva

Morsian
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by heinärouva


 1. Täällä kans pohdin, kuinka monelle joutuu soittelemaan perään. Meillä loppuu ilmoittautuminen 2 viikon päästä ja nyt on noin 60% ilmoittautuneet. Kukaan ei ole vielä ilmoittanut ettei tulisi.

   

  Istumajärjestyksen miettimisestä taitaa tulla tosi hankalaa. Se on päätetty että meille tulee oma pöytä ja sitten kaaso, bestman ja seremoniamestari tulevat lähettyville. Mutta kaikki muu vielä aivan auki. Täytynee mennä vielä juhlapaikalle mittailemaan, miten pöydät olisi järkevää sinne sijoittaa. :)

   

  Kesäkuun kalenteri alkaa olla jo aika täynnä monenmoista merkintää, joten nyt on vielä rauhallista. Katsotaan muutaman viikon päästä ;)


 2. Iiks! Nyt on kutsut postitettu :girl_sigh:

   

  Lauantaina olisi vuorossa juomien haku Tallinnasta. :) Asiat ratkeaa yksi kerrallaan.

   

  Jossakin vaiheessa pitäisi päättää karkkipuffan karkit.. Niissä onkin pähkäämistä :P

   

  Ensi viikolla pääsen taas sovittamaan pukua, kun menen hakemaan sen ompelijalta. Samalla saan siis sekä maistraattimekon että THE mekon :)


 3. Me käytiin viime viikolla vahvistamassa maistraatin varaus ihan paikan päällä. Täytettiin samalla jo sukunimen vaihtamislomake ja päästiin myös kurkistamaan vihkihuoneeseen. Onhan se aika karua meininkiä kirkkoon verrattuna. Tuumattiin molemmat, että onneksi on sitten avioliiton siunaaminen vielä edessä ja itse hääjuhla sitten reilun viikon päästä. :wub:

   

  Käytiin jättämässä esteiden tutkintapyyntö kirkkoherranvirastoon myös samalla reissulla ja valittiin kuulutuspäivä. Meidät kuulutetaan kirkossa 21.6. :-X Pääsiäisen jälkeen kuulemma voi odotella sitten postia sieltä.

   

  Huomenna olis tarkoitus väsätä kutsun väliin tuleva hääinfo loppuun ja taitella se nätisti kirjeeseen mukaan. Sitten kutsut olisi valmiina postitettavaksi! :) Ihanaa. Sitten päästään odottelemaan ilmoittautumisia seuraavaksi. Saankin huomenna kaason mun kanssa häähömppäilemään ja maistelemaan viinejä. ^_^


 4. Mun alusvaatteet on vielä harkinnassa, puku siis jo löytyy. Täytyy jutella ompelijan kanssa ensi viikolla asiasta, kun menen pukua lyhennyttämään. En millään malttaisi odottaa että pääsen taas pukua sovittelemaan :D On se vaan niin ihana.

   

  Mun pukuun kuuluu lyhythihainen bolero ja ajattelin sitä käyttää ainakin kirkossa. Alkuperäisenä ajatuksena mietin että olisin halunnut hunnun. Mutta tuleeko sitten liikaa jos on sekä bolero että huntu?

   

  Tänään sain mun vihkin kotiin! :girl_pinkglassesf:  Kuinkahan maltan olla hiplaamatta sitä joka päivä ennen häitä. :D


 5. Meidän kanssa maistraattiin tulee molempien vanhemmat ja sisarukset puolisoineen (ja perheineen) ja heidän lisäksi kaaso perheineen. Siinä on meille riittävästi väkeä. Tärkeimmät ja läheisimmät paikalla. Vihkimisen jälkeen kahvitellaan meillä kotona ja sitten illalla jotakin pientä juhlintaa :) Viikon päästä vihkimisestä pidetään sitten avioliiton siunaus kirkossa ja isompi hääjuhla.


 6. Ihanaa Marikukka! Nyt vaan odottelemaan kommentteja ja vastauksia. Milloin teillä on vastauspyynnön viimeinen päivä?

   

  Me ajateltiin laittaa kutsut postiin nyt kuun vaihteessa tai ensi kuun alkupuolella. Vastauspäivä laitetaan n. kuukautta ennen h-hetkeä. :)


 7. Mä tiesin mun puvun kohdalla että se on juuri SE oikea, koska muut puvut ei enää näyttäneet miltään. Puvussa tuntee itsensä kauniiksi, samalla kun on rento olo. Sitä on vaikea selittää. En itsekään uskonut että sellainen fiilis on edes olemassa, mutta siellä se kaupassa sitten vain löytyi  :girl_sigh:  Kaiken lisäksi mun puku oli vasta edellisenä päivänä tullut koko liikkeeseen ja oikea koko oli vielä silittämättömänä takahuoneessa. Joten sain puvun, jota kukaan muu ei koskaan ole kokeillut ja se on ihan minua varten silitetty ensimmäistä kertaa :girl_pinkglassesf:


 8. Tähän ketjuun en olekaan tainnut vielä ilmoittautua :)

   

  Meillä edetään niin että 3.7. on maistraatissa vihkiminen vain lähimpien läsnäollessa. Sitten 11.7. on avioliitonsiunaus ja hääjuhla.

   

  Ajattelin ensin että olisin käyttänyt äitini vanhaa pitkää ja kaunista huntua. Mutta pukuni on sellainen, että siihen ei sellainen huntu käy. Joten huntuasia on nyt sillä sitten selvä.