Verdier

Aktiivijäsen
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Verdier

 • Rank
  Juniori
 1. Valosarjoja saa vaikka missä väriyhdistelmissä ainakin täältä: http://www.lacasedecousinpaul.com/en/composeur.
 2. Aivan ihania karkkibuffeteja teillä on ollut! Omista häistä karkkibuffa jäi pois, vaikka kyllähän se olisi ollut salmiakkihiirelle ihan ehdoton.. Monennäköistä salmiakkia saa ainakin Ruotsin puolelta Lakritsroten-kaupasta, jos salmiakkia joku muukin kaipailee. Ja yksi ihana, joskin kallis vaihtoehto oli M&M tilaustuotteet haluamillaan väreillä ja teksteillä. <3
 3. Sulhaselle, bestmanille, kaasolle, sulhaspojille ja äideille tuli vieheet. Morsiustytöille pikku kimput.
 4. Täydet pisteet Stockmannille myös minulta! Asiantuntevaa, miellyttävää palvelua joka kerta kun asioin siellä. Sieltä se lopullinen puku löytyi, vielä ensimmäisenä sovitettu malli, vaikka muitakin harkitsin. "Kaupan päälle" tuli paljon hyviä käytännön vinkkejä, asioista mitä en ollut tajunnut edes miettiä. Suosittelen lämpimästi.
 5. Puku päätyi pesulan kautta kaappiin, ei sitä vaan raaski myydä.
 6. Työkavereideni joukossa oli muutamia joiden kanssa vietän vapaa-aikaakin, joten luonnollisesti kutsuim heidätkin, avecien kera. Häiden jälkeen tarjosin työpaikalla vielä kakkukahvit, kun työpaikalta oli muistettu ihanilla lahjoilla. Tiimi oli alle 30 hlöä, joten ei ihan mahdoton tehtävä.
 7. Kauneusunelman Heidille pisteet häämeikistä täältäkin! Oliko Tipzillalla muita Lpr-aiheisia kysymyksiä..?
 8. Vaaleanpunertavat Minna Parikat oli hankittu jo ennen hääpukua; ne halusin joka tapauksessa hääkengiksi. Ihanat jalassa, kauniit kaikin puolin ja voi käyttää vielä joskus myöhemminkin.
 9. Päädyimme Häävalssiin (Tapio Rautavaaran), musiikki tuli siis levyltä kun meillä oli DJ. Toinen vahva suosikki oli Elokuun häävalssi (Ismo Alanko).
 10. Ensin juhlapaikka varattuna, sitten kirkko. Kirkon suhteen kun oli onneksi enemmän valinnanvaraa.
 11. Itä-Suomessa 8 kk etukäteen riitti hyvin.
 12. Upea hääkakun koriste löytyi täältä: http://www.misscake.co.uk
 13. Bestman oli kuskina aamun ja kirkosta juhlapaikalle, sen jälkeen hänkin pääsi häähumuun mukaan. Juhlapaikalta menimme taksilla hotelliin.
 14. Tilasin Etsystä pikkulaukun, joka tosin oli lähinnä hääpoydällä koristeena. Mutta koristeesta se kaunis vintage-laukku kyllä kävikin, ihana oli ja olin todella tyytyväinen!
 15. Kihlauksesta hääpäivään meni vähän yli 2 vuotta. Itse häiden suunnitteluun meni aikaa n. 8 kk kaiken kaikkiaan.