twix

Morsian
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About twix

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Muistaakseni kuusissa häissä, joista muutamat oli pienenä, joten niistä ei ole sen kummempia muistikuvia. Kavereita on viime vuosina mennyt aika tasaiseen tahtiin naimisiin joten sitä kautta on päässyt vierailemaan erilaisissa häissä.
 2. Huikeita polttaritarinoita! Täytyy palata lukemaan vielä lisää.
 3. Meillä on suunnitelmana lähteä sunnuntaina kun häät ovat lauantaina. Kohdetta ei vielä tosin olla päätetty.
 4. Ihanat nuo pienet skumppapullot joihin on sidottu pilli!
 5. Kihla on tosi siro ja niin tulee olemaan vihkisormuskin. Miellyttää omaa silmää enemmän.
 6. Seurailen. Täytyy tutkailla ketjua paremmin kun kutsun tekstiä ruvetaan pohtimaan tarkemmin.
 7. Ihania ideoita! Syksyhäät meilläkin tulossa ja jotain pientä somistusta laitetaan vaikka muuten aika pelkistetystä tyylistä tykätäänkin.
 8. Me ollaan oltu yhdessä nyt yhdeksän vuotta, joista kolme kihloissa. Molemmat ollaan töissä ja asustetaan omaa taloamme yhdessä kahden koiran kanssa.
 9. Me ei olla vielä lyöty päivää lukkoon, varmaan pitäisi ennen kuin tulee kiire varausten kanssa. Syksyhäät on kuitenkin suunnitelmissa eikä tässä enää ihan mahdottomasti aikaa ole, vaikka ei varmaan niin vilkas ajankohta olekaan kuin kesäkuukaudet.
 10. Minä pidän oman nimeni. Tai ainakin tällä hetkellä kovasti siltä tuntuu. Nimi ei ole äärimmäisen harvinainen, mutta ei kaikkein yleisimmästäkään päästä.
 11. Leikki-/puuhanurkkausta ollaan suunniteltu. Muutamissa häissä olen nähnyt vastaavan ja yllättävän kivasti on lapset viihtyneet.
 12. Mua viehättää myös idea simppelistä kimpusta. Jotenkin ehkä sellainen luonnonkukkamainen, mutta orkideaa olisi kiva saada yhdistettyä koska on lempikukkani.
 13. Mulla on ajatuksena myös värilliset kengät. Tässä ketjussa on ollut tosi ihania ideoita! Tätyy alkaa miettiä mallia tarkemmin kun puku on selvillä.
 14. Villa Volax on iskenyt meihinkin lujaa, ihana paikka!