Jump to content
Naimisiin.info

twix

Morsian
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän twix kaikki viestit

  1. Muistaakseni kuusissa häissä, joista muutamat oli pienenä, joten niistä ei ole sen kummempia muistikuvia. Kavereita on viime vuosina mennyt aika tasaiseen tahtiin naimisiin joten sitä kautta on päässyt vierailemaan erilaisissa häissä.
  2. Huikeita polttaritarinoita! Täytyy palata lukemaan vielä lisää.
  3. Meillä on suunnitelmana lähteä sunnuntaina kun häät ovat lauantaina. Kohdetta ei vielä tosin olla päätetty.
  4. Ihanat nuo pienet skumppapullot joihin on sidottu pilli!
  5. Kihla on tosi siro ja niin tulee olemaan vihkisormuskin. Miellyttää omaa silmää enemmän.
  6. Seurailen. Täytyy tutkailla ketjua paremmin kun kutsun tekstiä ruvetaan pohtimaan tarkemmin.
  7. twix

    Teemana syksy

    Ihania ideoita! Syksyhäät meilläkin tulossa ja jotain pientä somistusta laitetaan vaikka muuten aika pelkistetystä tyylistä tykätäänkin.
  8. Me ollaan oltu yhdessä nyt yhdeksän vuotta, joista kolme kihloissa. Molemmat ollaan töissä ja asustetaan omaa taloamme yhdessä kahden koiran kanssa.
  9. twix

    Häät 2016

    Me ei olla vielä lyöty päivää lukkoon, varmaan pitäisi ennen kuin tulee kiire varausten kanssa. Syksyhäät on kuitenkin suunnitelmissa eikä tässä enää ihan mahdottomasti aikaa ole, vaikka ei varmaan niin vilkas ajankohta olekaan kuin kesäkuukaudet.
  10. Minä pidän oman nimeni. Tai ainakin tällä hetkellä kovasti siltä tuntuu. Nimi ei ole äärimmäisen harvinainen, mutta ei kaikkein yleisimmästäkään päästä.
  11. twix

    Miten häissänne huomioidaan lapset?

    Leikki-/puuhanurkkausta ollaan suunniteltu. Muutamissa häissä olen nähnyt vastaavan ja yllättävän kivasti on lapset viihtyneet.
  12. Mua viehättää myös idea simppelistä kimpusta. Jotenkin ehkä sellainen luonnonkukkamainen, mutta orkideaa olisi kiva saada yhdistettyä koska on lempikukkani.
  13. Mulla on ajatuksena myös värilliset kengät. Tässä ketjussa on ollut tosi ihania ideoita! Tätyy alkaa miettiä mallia tarkemmin kun puku on selvillä.
  14. twix

    Turun seutu

    Villa Volax on iskenyt meihinkin lujaa, ihana paikka!
  15. Ihan vaan pari läheisintä pyydetään, koska heidän kanssa ollaan ystävystytty ja ollaan tekemisessä työn ulkopuolellakin.
  16. Mulla on pohdinassa mennäkö yksin vai isän kanssa. Kummassakin on puolensa ja selkeätä mielipidettä ei ole tästä vielä muodostunut, mutta eiköhän se tässä ajan kanssa selkiinny.
  17. Minä olen 30 ja mies 35.
  18. Me aloitellaan nyt pikkuhiljaa, reilu vuosi on aikaa joten eiköhän ennätetä.
×
×
  • Create New...