lilie

Aktiivijäsen
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

About lilie

 • Rank
  Juniori
 • Birthday January 27

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Itse aion laittaa meidän juhlapaikan ihan uuteen kuosiin Otan verhot pois ja vaihdan omat tilalle, otan tauluja ym. koristeita pois seiniltä, peitän seinien puolipaneelit harsolla... Paljon on suunnitelmia Tämä kaikki on juhlapaikan omistajille ihan ok, kunhan kaiken palauttaa paikalleen. Se on yksi suurimmista syistä, miksi valitsimme juuri tämän paikan, että siellä saa olla niin vapaasti. Kävimmepä juhlapaikkaa metsästäessä katsomassa yhtäkin paikkaa, jossa ei saanut tehdä yhtään mitään. Edes pöytiä ja tuoleja ei saanut siirtää..
 2. Suunnitelmiin on tullut muutoksia ja meidän toukohäät ovat muuttuneet helmihäiksi! Jee, eli odotus onkin kolmisen kuukautta lyhyempi Paikka on varattu, värimaailma suunniteltu ja alustava vieraslista laadittu. Itse oon niin tohkeissani, että touhotan häistä kaikille, jotka vaan jaksaa kuunnella
 3. Meillä on suunnitelmat muuttuneet siten, että talvihäät on meillekin tulossa ja paikkana Korvenkylän nuorisoseurantalo Tuossa ylempänä siitä vähän kirjoitinkin ja kysymykseesi vastatakseni, hinta on pe-su 600e. Tämä ainakin silloin, kun me on tiedusteltu hintaa. Ei siitä kovin kauan ole, joten tuskin on muuttunut miksikään. Hintaan ei kuulu siivousta ja käsittääkseni sitä ei voi erikseenkään ostaa. Omat ruuat ja juomat saa tuoda ja juhlia saa niin pitkään kuin juhlakansa pysyy jalkeilla Ihan paikan vieressä on omakotitalo, mutta kuulemma ei ole mitään hiljaisuussääntöä olemassa.
 4. Nyt on käyty Villa Lipporantaankin tutustumassa. Ei meidän tyylinen paikka alkuunkaan. Liian vanhantyylinen, sisustuksessa värit, erilainen pikkusälä ja yksityiskohdat riitelevät keskenään, monta eri tilaa johon vieraat pitäisi ripotella ja lisäksi siellä oli melko tunkkainen tuoksu.. Ainoat plussat olivat, että se on niin lähellä keskustaa ja ikkunoista on kaunis näköala merelle. Valitettavasti ne eivät meille riitä.
 5. Meillä on tilanne selkiytynyt sen verran, että hääpäivä on päätetty toukokuulle 2017 ja useampia paikkoja käyty jo katsomassa. Yksi meille tosi hyvä on jo löytynyt, mutta ei olla vielä varattu. Alkoi se mieskin jo innostumaan kun sormukset saatiin sormeen. Oon nyt vakuuttunut, että hän haluaa tätä yhtä paljon kuin minäkin Harmi, kun budjetti ei anna periksi, että mentäisiin jo 2016.. Oon jo suunnitellut hyvin pitkälle kaikenlaista ja tuntuu, että siihen 2017 kestää ikuisuus!
 6. Me siivoamme itse hääpäivän jälkeisenä päivänä.
 7. Mielestäni mitään sen kummempaa sälää ei tarvitse olla, mutta itse tykkään kaikesta "pienestä kivasta" ja oon ihan kuola valuen selaillut nettikauppoja Vielä en sentään ole mitään tilannut! Tuttavan häissä viime kesänä huomasin, että istumajärjestys ja paikkakortit olisivat olleet hyvä asia, niin kuin myös juhlaohjelma pöydissä. Vieraita oli paljon ja monilla meni ohi ohjelmanumeroita kun olivat vessassa/ tupakalla/ seurustelemassa ulkona, koska eivät tienneet mitä milloinkin on luvassa. Sitten ihmettelivät, että "joko se meni?" . Ja tosiaan noista paikkakorteista sen verran että morsiamen perhe/suku ryntäsivät varaamaan kaikki pöydät lähinnä hääparin pöytää ja tästäkös sulhasen perhe otti nokkiinsa. No ei siitä sen kummepaa selkkausta onneksi tullut ja ongelma saatiin ratkaistua:)
 8. Aion tehdä näitä ehdottomasti ei- asioita kaasolle selväksi, uskon että toiveitani kunnioitetaan eikä niitä nyt mikään mahdoton lista ole - Ei nolaamista (julkinen laulaminen, typerä pukeutuminen, jonkin myyminen/rahan kerääminen, idioottimaiset tehtävät) - Ei baariin - Ei mitään extremeä kuten benji- hyppy tai laskuvarjohyppy
 9. Todella kauniita nämä! En edes tullut ajatelleeksi, ennen kuin tämän ketjun avasin, ettei kimpussa ole pakko käyttää kukkia Tekisi mieli itse koettaa värkätä jonkinlainen kukaton kimppu, ihan koemielessä. Jos siitä ei tule hyvä niin ehdin mainiosti vielä muuttaa suunnitelmia ja teetättää tai ostaa sittenkin kukkakimpun
 10. BusinessAngel: in idea on hyvä! Taidan toteuttaa samalla tavalla Oman kimppuni kuitenkin annan pois. Olisi rahanhukkaa ostaa toinen kimppu sitä varten, kun en kuitenkaan tarvitse omaani enää häiden jälkeen. En myöskään koe tarpeelliseksi kuivattaa sitä ja sitten sailöä pölyttymässä jossain kaapin perällä.
 11. Meillä väännetään juuri tästä nimiasiasta. Minä haluaisin, että mies ottaa minun ja hän haluaisi että otan hänen. Oma sukunimeni on harvinainen ja erikoinen, jolla on historiallista perimää joten en haluasi luopua tästä. Tykkään kun ihmiset pyytävät toistamaan ja kysyvät mistä tällainen nimi on peräisin Eipä silti, miehenkään nimi ei ole ihan perus Korhonen. Lisäksi meillä on jo yksi lapsi, jolla on minun sukunimeni niin tuntuu, että olisi helpompaa kun mies vaihtaisi samaksi kuin meillä kahdella jo on. Koen kuitenkin hyvin tärkeäksi, että koko perheellä (myös tulevilla lapsilla) olisi sama sukunimi.
 12. Kihlaus tulee olemaan noin 1 vuosi ja 10 kuukautta
 13. Itse olen aina ajatellut, että haluaisin isot juhlat, mutta tällä hetkellä alustavalla vieraslistalla on vain noin 50 vierasta. Hääpaikkaan kyllä mahtuisi, mutta en sitten kuitenkaan ole varma, halutaanko kutsua vähän kauempaakin sukua eli niitä joiden kanssa ei juurikaan olla tekemisissä.
 14. Itsellä tämä ei ole vielä ajankohtaista, mutta olen ajatellut että lähetämme Save the Date- kortit. Meille tulee melko pienet häät ja toivoisimme, että mahdollisimman moni (mielellään kaikki) pääsisivät paikalle. Toivon, että std- kortti edesauttaisi sitä, eikä ihmiset ehtisi sopia reissuja tms. samaan aikaan kuin meidän häät.
 15. Meillä myös hääväreinä lime johon yhdistämme valkoisen ja mustan. Aion käyttää paljon tuoreita limejä, kokonaisia ja viipaleita, koristuksessa. Pinterest- sivustolla muuten löytyy tosi hyviä ideoita limeen liittyen (ja toki paljon muuhunkin)