tiinuli2

Aktiivijäsen
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About tiinuli2

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 08/16/87

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Orimattila

Recent Profile Visitors

411 profile views
 1. Luulisi sen olevan sen verran herkkä paikka ja sitten kun ollaan molemmat tällaisia hissukoita, niin jätetään omat valat kirjoittamatta
 2. Ei olla koko karkkiasiaa mietittykään. Joku vihreä kuula tms. johonkin kivaan itsetehtyyn teemaan sopivaan kääreeseen voisi toimia
 3. Meille tulee sen verran pienet juhlat (vain lähisuku ja parhaat kaverit), että bändiä ei tule. Musiikiksi valitaan varmaankin jotain sopivaa taustamusiikkia, joka ei häiritse keskustelua.
 4. Meilläkin on yhteinen kaveripiiri, jossa on miehiä ja naisia ja kaveripariskuntia. Sen puolesta polttarit voisivatkin olla yhteiset. Toisaalta taas ohjelmanumeroiden järjestämistä ajatellen erilliset polttarit voisivat toimia paremmin.
 5. Täältä ääni ylläreille. Ihanaa kun muut huolehtii kaikesta ja itse voi vaan antautua muiden vietäväksi.
 6. Ilmeisen samaa mieltä muiden kanssa. Nolaaminen on ehdoton EI. On kyllä katukuvastakin vähentyneet moiset polttariseurueet vuosien varrella, hyvä niin.
 7. Samoilla linjoilla edellisten kanssa. Tiiviillä kaveriporukalla hauskaa yhdessä. Saunomista, syömistä, juomista. Nolaamisjutut saa unohtaa.
 8. Eipä ollut ongelmia tästä kun olen perheen iltatähti. Vanhemmat sisarukseni ehtivät naimisiin ennen kuin olin edes seurustelua aloittanut
 9. Jotenkin tuntuu tylyltä tekstarilla tai facen kautta hoitaa asia. Meillä asiasta "kerrottiin" ainoastaan lähisuvulle ja kavereille (jotka kutsutaan häihinkin) menemällä kylään sormukset sormissa.
 10. Asia on juuri noin, kosinnan yhteydessä melkeinpä jo syytä päättää hääpäivä tai ainakin ajankohta melko tarkkaan. Mitään uudelleenkosintoja ei tarvita.
 11. Onhan se hieno perinne, mutta meillä kosittiin ihan ilman lupaa
 12. Näin meilläkin tehtiin. Olisin toki suostunut kosintaan sormuksenkin kanssa, mutta nyt sai oikeasti mieleisensä.
 13. Kihloihin mentiin 7v seurustelun jälkeen ja naimisiin olisi syytä mennä vuoden sisällä
 14. Vieheet sulhaselle ja bestmanille ainoastaan
 15. Ajatus on ollut että kimppu jää itselle muistoksi. En ole tosin vielä päättänyt miten sen "säilön".