mem-mu

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About mem-mu

 • Rank
  Untuvikko

Recent Profile Visitors

208 profile views
 1. Hei! Onko viimeaikaisia kokemuksia tästä pitopalvelusta? Onko ruoka riittänyt ja ollut laadukasta? Heidän kotisivunsa eivät näytä toimivan tällä hetkellä ollenkaan, ja pohdin, kannattaisiko heihin olla ylipäätään yhteydessä.. Häihin on tulossa vieraiksi paljon nuoria urheilevia miehiä, joten ruokaa on oltava riittävästi.
 2. Miksei meillä voi olla tällaista yleisesti käytössä Suomessa! Toki läheiset ystävät mukaan juhlan alusta asti, mutta osan voisi hyvin kutsua vasta jatkoille. Oletko Niinuska itse ollut tuon tyylisissä häissä? Miten koit sen?
 3. Kiitos kommentista! Olet ehkä oikeassa, että avecit eivät tulisi sitten ollenkaan, mutta olisiko se kuitenkaan loukkaavaa kutsua vaikka vain epävirallisesti jatkoille? Tuosta etikettiasiasta olen kyllä sitä mieltä, että sitä on turha liikaa miettiä. Jos olosuhteet vaatii vieraslistan lyhentämistä, niin mieluummin avecit kuin hyvät ystävät/sukulaiset pois. Olen itse ollut samasta syystä ilman avopuolisoani häissä vieraana, ja ymmärsin tilanteen täysin enkä kantanut kaunaa hääparille. Toivon ja uskon, että omat vieraamme ottaisivat asian samalla tavalla.
 4. Herättelen tätä keskustelua uudelleen. Mitä mieltä olette, jos kaverien hääparille vähemmän tutut avecit kutsuisi vasta ruokailun jälkeen paikalle? Olisiko se liian ilkeää? Juhlapaikkaamme ei mahdu kaikki ruokailemaan, mutta haluaisin kuitenkin, että kaverini saisivat kumppaninsa ainakin tanssien alkuun mukaan. Mietin alunperin myös, että kutsuisisin osan kavereistanikin vasta ruokailun jälkeen, mutta ymmärrän, että siitä voisi tulla "b-luokan" olo. Avecit on ehkä kuitenkin eri asia?