Nauris

Rouva
 • Content count

  165
 • Joined

 • Last visited

About Nauris

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

569 profile views
 1. Tartteisin apuva! Häistä ei ole kysymys, vaan miehen 30v. juhlista. Etsin jotain pientä kivaa juhlapaikkaa, jossa olis saunatilat. Onko kellään tiedossa moista? EI sais olla megakallis. Esim. jotkut metsästysseuran majat kävis yms.
 2. Meidän häissä oli pariin otteeseen ohjelmanumerona yhteislaulua. Minä itse tykkäsin kovasti ja tuntui että ainakin vanhemmat vieraat pitivät tästä osuudesta. Myös muuta ohjelmaa oli runsaasti.
 3. Meillä oli häät Koivurannassa ja kuvia löytyypi hääkuvagalleriasta ja hääpäiväkertomuksesta.
 4. Moschinon I LOVE LOVE... ihana tuoksu... sitä käytin.
 5. Ostin ovikyltin yhteisellä nimellä kaiverrettuna ja ei osannut yhtään arvata, että tällaisen lahjan antaisin. Oli hyvin otettu. ;D
 6. Susqua mukaillen: Pekka Simojoen 'Rakkaus on lahja jumalan'. Meillä kanttori lauloi sen ja kuulosti upealta! Se kappale vetää minut ainakin ihan löysäks ja itkettää kamalasti! :-X
 7. Tilasin kukat (oma kimppu, heittokimppu, 2 hiuskukkaa kaasoille, äitien, sulhon ja BM:n vieheet) Kukka-Lunariasta. Olin kukkiin suhteellisen tyytyväinen. Oma kimppuni oli muodoltaan täysin sellainen, mitä olin halunnutkin, mutta väri oli liian punainen. Ei voinut minkään, mutta vähän harmitti.
 8. Meillä oli tämmöinen: Tuo "rekkari HTK-138" tarkoittaa meidän nimikirjaimia sekä hääpäivää. Kupla taisi olla vuosimallia -68.
 9. Me ostettiin sittenkin kaasoille Kalevalakorun Vanamo-rannekorut sekä Bm:lle kaiverrettu taskumatti. Kaikki vaikuttivat olevan tyytyväisiä, ainakin Bm ;D. Lisäksi olisimme kustantaneet häidän yöpymisensä juhlapaikalla, mutta eivät jääneet sinne sitten. Myöhemmin ajateltiin kustantaa vielä ateriat ravintolassa. Me ei maksettu mitään kampaus/meikkaus/puku-juttuja. Ei ollut mitään vaatimuksia näiden suhteen.
 10. Ajateltiin kaasoille lahjoiksi Marimekon unikko-kylpypyyhkeitä tai Kalevalakorun Lumikukka-kaulakorua (modernimpi kalevalakoru). BM:lle mietittiin myös sitä kylpypyyhettä (voisi oikeasti arvostaa sitä) tai kalvosinnappeja/solmioneulaa. Alunperin ajateltiin illallista kalliissa ravintolassa, mutta siitä ei jää konkreettista muistoa.
 11. Malviina7: tuo olis tosi hyvä! Pitää ehottaa sulholle ja kaasoille... kaasot on lupautunut tekemään auton kyltin. Onko kellään hyviä ideoita siihen, millaisen kyltin vois tehdä? Me ei oikein tykätä niistä sydämistä. Oranssin värinen kyltti vois olla. Ainiin, se "jo oli aikakin" on kans minusta aika kiva. Entäs "se on siinä"? Vähän kulahtanut sanonta kylläkin.
 12. Noh, Kurkimäen Koivurannassa on takkatupa/saunarakennus (miehille ja naisille erikseen saunat). Paikalla A-oikeudet, ruokaa saa. Hinnasta en sitten tiedä. Takkatupa on tosi kiva ja tunnelmallinen. Saunasta pääsee suoraan uimaan. Paikka on vaan aika varattu näin kesällä... Meillä on nääs tässä paikassa häät, takkatuvalla ohjelmat ja tanssit. Rauhalahdessakin on joku mökki, en tiedä siitä sen tarkemmin.
 13. Meille todennäköisesti tulee yhteislaulua. Sulhon äiti ja isäpuoli tätä ehdottivat ja innostuin täysin ajatuksesta. Nyt pitäisi sitten miettiä, mitä lauluja valitaan... joku taisi edellisellä sivulla mainita hyviä vaihtoehtoja...
 14. Me lähdetään Kroatiaan, Dubrovnikiin 1.10. Miksikö: Emme tiedä Kroatiasta tuon taivaallista, mitä nyt netistä ollaan katsottu. Dubrovnikissa kiehtoo historiallinen vanhakaupunki ja kirkas Adrianmeri. Lämmintä voi olla vielä tuohon aikaan, mutta ei helteitä (emme kaipaa). Hesarissa oli juttua Kroatiasta ja siellä mainittiin, että Kroatialaiset eivät suhtaudu hyökkäävästi turisteihin, pikimminkin ujosti. Hintataso hieman edullisempi kuin suomessa. En malta odottaa!
 15. Me varattiin tänään matka Dubrovnikiin! En malta odottaa sinne pääsyä!