Jump to content
Naimisiin.info

Nauris

Rouva
  • Viestit

    165
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Nauris kaikki viestit

  1. Tartteisin apuva! Häistä ei ole kysymys, vaan miehen 30v. juhlista. Etsin jotain pientä kivaa juhlapaikkaa, jossa olis saunatilat. Onko kellään tiedossa moista? EI sais olla megakallis. Esim. jotkut metsästysseuran majat kävis yms.
  2. Nauris

    Yhteislaulua

    Meidän häissä oli pariin otteeseen ohjelmanumerona yhteislaulua. Minä itse tykkäsin kovasti ja tuntui että ainakin vanhemmat vieraat pitivät tästä osuudesta. Myös muuta ohjelmaa oli runsaasti.
  3. Nauris

    Kuopio

    Meillä oli häät Koivurannassa ja kuvia löytyypi hääkuvagalleriasta ja hääpäiväkertomuksesta.
  4. Moschinon I LOVE LOVE... ihana tuoksu... sitä käytin.
  5. Ostin ovikyltin yhteisellä nimellä kaiverrettuna ja ei osannut yhtään arvata, että tällaisen lahjan antaisin. Oli hyvin otettu. ;D
  6. Nauris

    Kauneimmat laulut kirkossa

    Susqua mukaillen: Pekka Simojoen 'Rakkaus on lahja jumalan'. Meillä kanttori lauloi sen ja kuulosti upealta! Se kappale vetää minut ainakin ihan löysäks ja itkettää kamalasti! :-X
  7. Tilasin kukat (oma kimppu, heittokimppu, 2 hiuskukkaa kaasoille, äitien, sulhon ja BM:n vieheet) Kukka-Lunariasta. Olin kukkiin suhteellisen tyytyväinen. Oma kimppuni oli muodoltaan täysin sellainen, mitä olin halunnutkin, mutta väri oli liian punainen. Ei voinut minkään, mutta vähän harmitti.
  8. Meillä oli tämmöinen: Tuo "rekkari HTK-138" tarkoittaa meidän nimikirjaimia sekä hääpäivää. Kupla taisi olla vuosimallia -68.
  9. Nauris

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Me ostettiin sittenkin kaasoille Kalevalakorun Vanamo-rannekorut sekä Bm:lle kaiverrettu taskumatti. Kaikki vaikuttivat olevan tyytyväisiä, ainakin Bm ;D. Lisäksi olisimme kustantaneet häidän yöpymisensä juhlapaikalla, mutta eivät jääneet sinne sitten. Myöhemmin ajateltiin kustantaa vielä ateriat ravintolassa. Me ei maksettu mitään kampaus/meikkaus/puku-juttuja. Ei ollut mitään vaatimuksia näiden suhteen.
  10. Nauris

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Ajateltiin kaasoille lahjoiksi Marimekon unikko-kylpypyyhkeitä tai Kalevalakorun Lumikukka-kaulakorua (modernimpi kalevalakoru). BM:lle mietittiin myös sitä kylpypyyhettä (voisi oikeasti arvostaa sitä) tai kalvosinnappeja/solmioneulaa. Alunperin ajateltiin illallista kalliissa ravintolassa, mutta siitä ei jää konkreettista muistoa.
  11. Malviina7: tuo olis tosi hyvä! Pitää ehottaa sulholle ja kaasoille... kaasot on lupautunut tekemään auton kyltin. Onko kellään hyviä ideoita siihen, millaisen kyltin vois tehdä? Me ei oikein tykätä niistä sydämistä. Oranssin värinen kyltti vois olla. Ainiin, se "jo oli aikakin" on kans minusta aika kiva. Entäs "se on siinä"? Vähän kulahtanut sanonta kylläkin.
  12. Nauris

    Kuopio

    Noh, Kurkimäen Koivurannassa on takkatupa/saunarakennus (miehille ja naisille erikseen saunat). Paikalla A-oikeudet, ruokaa saa. Hinnasta en sitten tiedä. Takkatupa on tosi kiva ja tunnelmallinen. Saunasta pääsee suoraan uimaan. Paikka on vaan aika varattu näin kesällä... Meillä on nääs tässä paikassa häät, takkatuvalla ohjelmat ja tanssit. Rauhalahdessakin on joku mökki, en tiedä siitä sen tarkemmin.
  13. Meille todennäköisesti tulee yhteislaulua. Sulhon äiti ja isäpuoli tätä ehdottivat ja innostuin täysin ajatuksesta. Nyt pitäisi sitten miettiä, mitä lauluja valitaan... joku taisi edellisellä sivulla mainita hyviä vaihtoehtoja...
  14. Me lähdetään Kroatiaan, Dubrovnikiin 1.10. Miksikö: Emme tiedä Kroatiasta tuon taivaallista, mitä nyt netistä ollaan katsottu. Dubrovnikissa kiehtoo historiallinen vanhakaupunki ja kirkas Adrianmeri. Lämmintä voi olla vielä tuohon aikaan, mutta ei helteitä (emme kaipaa). Hesarissa oli juttua Kroatiasta ja siellä mainittiin, että Kroatialaiset eivät suhtaudu hyökkäävästi turisteihin, pikimminkin ujosti. Hintataso hieman edullisempi kuin suomessa. En malta odottaa!
  15. Nauris

    Kroatia!

    Me varattiin tänään matka Dubrovnikiin! En malta odottaa sinne pääsyä!
  16. Ilmeisesti tälläiset: Meille tuli samanlaiset! Kävivät meidänkin kutsujen kanssa hienosti yhteen, samaten Viivi ja Wagner postimerkkeihinkin.
  17. Tämmöisen prototyypin olen tehnyt. Kuva on tuolla toisella hääkarkkipalstalla, mutta lätkäisen sen myös tähän. http://groups.msn.com/_Secure/0RADhAh8TvHM...513552035411739
  18. Tässäpä ihan maistiaisia siitä, mitä En laittaisi päälleni:
  19. Aliinan laittamat ekat kuvat puvuista oli hienoja. Erilaisia kuin yleensä. Minä ällöän just nuita Sincerity-pukuja. Tasapaksuja kaikki. muoks. niin, karsein puku, minkä olen ikinään nähnyt on tuolla myyntipuolella. En ilkeä eikä ole hyvätapaista kertoa tässä nyt kenen puku se on, mutta kuvailisin sitä sanalla "runsas". :
  20. Kiira: teidän menuu on minun mieleen! Jotain tuollasta olen ajatellut. Kiitos vinkistä!
  21. Heps! Mekin aiotaan tilata kukat Kukka-Lunariasta. Tosi mukavan oloinen miesfloristi oli siellä. Eikä hintakaan kuulostanut pahalta. Lisäksi se sijaitsee aivan valokuvaamon (Studio-Liisa) vieressä. Kätevää!
  22. Nauris

    Kuopio

    Näistä juhlapaikoista, joihin voi tuoda omat ruoat ja pitopalvelun. Etelä-kuopiossa on nuorisoseurantaloja, jotka varmaan sopivat juhlapaikoiksi. http://www.etelakuopio.fi/. Tuosta Vanulasta ja Valoharjusta taisikin olla puhetta täällä aiemminkin. Sitten joku puhui Riistaveden Mantusta (monitoimitalo) ja puhetta on ollut myös Pikku-Tarinasta.
  23. Nauris

    Taikataikina

    Hei, voisiko taikataikinasta tehdä sellaisen pidikkeen, johon ei tulisi mitään nipsutinta, vaan ihan vaan vako kortille? Miten taikina käyttäytyy uunissa? Että meneekö kolo helposti umpeen vai miten? edit: nipsutin oli muuttunut nisuttimeksi ;D
  24. Ne, joilla on kananmunaa tarjolla, niin meinasitteko viiniä tarjota? Siitä yhdistelmästä tulee nimittäin aika järkky yhdistelmä.. ihan vaan varoituksen sanana. Meillä on menu vielä ihan auki, mutta kasvisgratiinia ainakin haluan! ;D
×
×
  • Create New...