Rekkuli

Rouva
 • Content count

  83
 • Joined

 • Last visited

About Rekkuli

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • MSN
 • Website URL
  http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/YaBB.cgi?num=1156504279
 • ICQ
  0
 1. Vanhasta koirastani tehty taulu. Olin sen miehen kaverilta jo tilannut, mutta olis sitten häälahjana. Meinasi kamala vollotus alkaa, kun sen juhlapöydällä näin. Elämäni Koira siis lopetettiin puolisen vuotta ennen häitä.
 2. Corde, kukahan mahdat olla, kun itsekin Juupajoelta kotoisin Heitäppä vaikka yksäriä. Häät lähestyy ja alkaa ahistaan. Juhlapaikkaa eli Tapiolaa pitäisi vielä käydä tässä joku ilta katsomassa ja ottaa muutamat kuvat jotta saa koristelua suunnitella rauhassa. Juhlapaikka ei vain enää tunnu yhtään hyvältä ja jo senkin takia pitäisi siellä käväistä :-/
 3. Meillä tulee vissiin olemaan matka 30km, ainakin näillä näkymin. Vähän on siitä tullut kommenttia, ettäpitkä on :
 4. Muita Ruovedellä häitään viettäviä?
 5. Ehka perun puheeni. Vaakatasossa sataa rakeita eika meinaa pystyssa pysya tassa tuulessa. Toisaalta ihan kivaa. Kaytiin aamulla lenkillakin ja oli aika hauskaa Tuuli meinasi vieda mukanaan. Sunnuntaina vuokrataan auto ja lahdetaan ihan oikeasti tutustumaan Islantiin. Tama ja huominen menee viela noissa ukon pelitouhuissa. Meilla siis suht edullinen reissu. Ensin laivalla Turusta Tukholmaan ja sielta lentaen Reykjavikiin. Majoitus saatiin miehen peliklaverin luota, joka muuten toisaalta aika rasittavaa. Ensin meidan piti saada koko kamppa itsellemme (nain kasitimme), mutta kun kyseessa on talo jossa ns. kaksi asuntoa asuu se miehen kaveri muun perheen kanssa siina toisella puolella. Lahinna rassannut se, ettei saada juuri omaa rauhaa, kun he haluavat koko ajan olla jarjestamassa jotain tekemista. Ihan kivaa, huomaavaista ja ystavallista, mutta mielellani olisin ukon kanssa edes hetken kaksin. Ja tahan mennessa ollaan siis tutustuttu vain Reykjavikiin. Sunnuntaina paastaan onneksi kiertamaan ihan kahdestaan ja nahdaan vahan muutakin kuin tata kaupunkia. On kuitenkin loppujen lopuksi aika pieni, kuten Tamperekin.
 6. Steffi, samaa varoiteltiin meitakin eika taalla nyt niin kamala tuuli ole. Veden aarella tietysti tuulee, mutta niinhan se tekee Suomessakin Pilvista kylla on.
 7. Jepulis, Islannissa ollaan. Lentokin oli ihan mukava, mita nyt loppumatka oli vahan mita oli eli toyssyista menoa ja mahasta otti aikalailla. Palvelu oli kylla koko lennon ajan hyvaa. Saatiin lammin ruokakin vaikka luulin etteivat noin lyhyella lennolla olisi edes tarjonneet. Majoituttiin juuri ukon pelikavereiden luo. Ovat tosi mukavia ja huomaavaisia muakin kohtaan vaikka en puhukaan juuri englantia. Ymmarran kylla, mutta en saa oikein suutani auki. Eikohan siihenkin tule muutos taman viikon aikana.
 8. Täällä pakataan jo matkatavaroita Steffi, miten olitte pukeutuneet? Oliko tuuli kova? Säätiedotuksia olen nyt selaillut ja nyt näyttäisi satelevan ja lunta luvassa silloin kun sinne lennetään. Muu nyt ei haittaa, kunhan ei ihan koko aikaa vettä sataisi... Kunnon sadekamppeet pitäisi vielä jostain bongata... :
 9. Ensi kuussa mennään viikoksi Islantiin, joten sitten voin kertoilla kuulumisia
 10. Ensi kesänä vasta häät, mutta koska kesälomareissumme Lappiin ja Norjaan peruuntui, olisi hinku mennä Islantiin. Marraskuussa siellä eräs pelitapahtuma, jonne mies hinkuaa. Saataisiin kämppä yhdeltä miehen kaverilta(n. 30 min. keskustasta) ja varmaan pari yötä oltaisiin jossain mahdollisimman edullisessa hotellissa keskustassa. Itseäni vain vähän arveluttaa kelit ja tietysti se, että hupeneeko se hääkassa kokonaan sinne Mitä ovat mahtaneet maksaa nuo ratsastukset? Entä näkeekö marraskuussa olleenkaan valaita tai järjestetäänkö edes ko. reissuja? Miehen kaveri lupasi olla meille oppaana ja kuskailla paikasta toiseen tai lainata autoaan jos ain opiskeluiltaan ehtii. Viikko olisi tarkoitus siellä majailla. Lennot otetaan Supersaverin(www.supersaver.fi) kautta, joka onkin osoittautunut halvimmaksi mahdolliseksi. Kellään siitä kokemuksia? Häämatkakohteena sitten ensi kesänä joko Islanti, Skotlanti tai sekä että Tai jos häät vie koko budjetin niin sitten suunnistellaan Lappiin ja Norjaan. Rantalomat eivät meille sovi.
 11. Millainen muuten oli sisältä tuo Kauko-Pohjan nuorisoseurantalo? Kävittekö katsomassa?
 12. Meillä vähän maalaisteema vs. pärräteema. Katsotaan nyt kumpaan päädytään ja voisiko molempia yhdistellä fiksusti...?
 13. Meidän häistä tietää lähinnä mun vanhemmat, mutta juhlaipaikka tms. ei vielä sielläkään tiedossa ole. Kyllä meistäkin tuo on ollut tähän mennessä paras ja edullisin. Monessa muussa paikassa on ollut A-oikeudet ja alkoholin tarjoilu olisi kaatunut siihen.
 14. Muuten paikka oli ihan meille passeli, mutta piha oli mielestäni aika ankea. Sulho kyllä lohdutteli että eiköhän siihen jotain keksitä... : Häät on 14.7. Harmittaa vain kun unohsin tuon digikameran kotiin ja jäi kuvat ottamatta sieltä. Onkos sulhosi Juupajoelta? Nyt alkoikin kiinnostamaan...
 15. Ei sinulla sattuisi olemaan tiedossa mitään? Mekin siis päädyttiin Kylätalo Tapiolaan ja varattiinkin se ainakin alustavasti jo. Jos nyt ei mitään parempaa satu eteen niin eiköhän häitämme siellä tanssita. Vihkiminen on Juupajoen kirkossa, kun molemmat sieltä kotoisin.