Jump to content
Naimisiin.info

Rekkuli

Rouva
  • Viestit

    83
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Rekkuli kaikki viestit

  1. Rekkuli

    Iiiiihanin häälahja?

    Vanhasta koirastani tehty taulu. Olin sen miehen kaverilta jo tilannut, mutta olis sitten häälahjana. Meinasi kamala vollotus alkaa, kun sen juhlapöydällä näin. Elämäni Koira siis lopetettiin puolisen vuotta ennen häitä.
  2. Rekkuli

    Ruovesi

    Corde, kukahan mahdat olla, kun itsekin Juupajoelta kotoisin Heitäppä vaikka yksäriä. Häät lähestyy ja alkaa ahistaan. Juhlapaikkaa eli Tapiolaa pitäisi vielä käydä tässä joku ilta katsomassa ja ottaa muutamat kuvat jotta saa koristelua suunnitella rauhassa. Juhlapaikka ei vain enää tunnu yhtään hyvältä ja jo senkin takia pitäisi siellä käväistä :-/
  3. Meillä tulee vissiin olemaan matka 30km, ainakin näillä näkymin. Vähän on siitä tullut kommenttia, ettäpitkä on :
  4. Rekkuli

    Ruovesi

    Muita Ruovedellä häitään viettäviä?
  5. Rekkuli

    Islanti

    Ehka perun puheeni. Vaakatasossa sataa rakeita eika meinaa pystyssa pysya tassa tuulessa. Toisaalta ihan kivaa. Kaytiin aamulla lenkillakin ja oli aika hauskaa Tuuli meinasi vieda mukanaan. Sunnuntaina vuokrataan auto ja lahdetaan ihan oikeasti tutustumaan Islantiin. Tama ja huominen menee viela noissa ukon pelitouhuissa. Meilla siis suht edullinen reissu. Ensin laivalla Turusta Tukholmaan ja sielta lentaen Reykjavikiin. Majoitus saatiin miehen peliklaverin luota, joka muuten toisaalta aika rasittavaa. Ensin meidan piti saada koko kamppa itsellemme (nain kasitimme), mutta kun kyseessa on talo jossa ns. kaksi asuntoa asuu se miehen kaveri muun perheen kanssa siina toisella puolella. Lahinna rassannut se, ettei saada juuri omaa rauhaa, kun he haluavat koko ajan olla jarjestamassa jotain tekemista. Ihan kivaa, huomaavaista ja ystavallista, mutta mielellani olisin ukon kanssa edes hetken kaksin. Ja tahan mennessa ollaan siis tutustuttu vain Reykjavikiin. Sunnuntaina paastaan onneksi kiertamaan ihan kahdestaan ja nahdaan vahan muutakin kuin tata kaupunkia. On kuitenkin loppujen lopuksi aika pieni, kuten Tamperekin.
  6. Rekkuli

    Islanti

    Steffi, samaa varoiteltiin meitakin eika taalla nyt niin kamala tuuli ole. Veden aarella tietysti tuulee, mutta niinhan se tekee Suomessakin Pilvista kylla on.
  7. Rekkuli

    Islanti

    Jepulis, Islannissa ollaan. Lentokin oli ihan mukava, mita nyt loppumatka oli vahan mita oli eli toyssyista menoa ja mahasta otti aikalailla. Palvelu oli kylla koko lennon ajan hyvaa. Saatiin lammin ruokakin vaikka luulin etteivat noin lyhyella lennolla olisi edes tarjonneet. Majoituttiin juuri ukon pelikavereiden luo. Ovat tosi mukavia ja huomaavaisia muakin kohtaan vaikka en puhukaan juuri englantia. Ymmarran kylla, mutta en saa oikein suutani auki. Eikohan siihenkin tule muutos taman viikon aikana.
  8. Rekkuli

    Islanti

    Täällä pakataan jo matkatavaroita Steffi, miten olitte pukeutuneet? Oliko tuuli kova? Säätiedotuksia olen nyt selaillut ja nyt näyttäisi satelevan ja lunta luvassa silloin kun sinne lennetään. Muu nyt ei haittaa, kunhan ei ihan koko aikaa vettä sataisi... Kunnon sadekamppeet pitäisi vielä jostain bongata... :
  9. Rekkuli

    Islanti

    Ensi kuussa mennään viikoksi Islantiin, joten sitten voin kertoilla kuulumisia
  10. Rekkuli

    Islanti

    Ensi kesänä vasta häät, mutta koska kesälomareissumme Lappiin ja Norjaan peruuntui, olisi hinku mennä Islantiin. Marraskuussa siellä eräs pelitapahtuma, jonne mies hinkuaa. Saataisiin kämppä yhdeltä miehen kaverilta(n. 30 min. keskustasta) ja varmaan pari yötä oltaisiin jossain mahdollisimman edullisessa hotellissa keskustassa. Itseäni vain vähän arveluttaa kelit ja tietysti se, että hupeneeko se hääkassa kokonaan sinne Mitä ovat mahtaneet maksaa nuo ratsastukset? Entä näkeekö marraskuussa olleenkaan valaita tai järjestetäänkö edes ko. reissuja? Miehen kaveri lupasi olla meille oppaana ja kuskailla paikasta toiseen tai lainata autoaan jos ain opiskeluiltaan ehtii. Viikko olisi tarkoitus siellä majailla. Lennot otetaan Supersaverin(www.supersaver.fi) kautta, joka onkin osoittautunut halvimmaksi mahdolliseksi. Kellään siitä kokemuksia? Häämatkakohteena sitten ensi kesänä joko Islanti, Skotlanti tai sekä että Tai jos häät vie koko budjetin niin sitten suunnistellaan Lappiin ja Norjaan. Rantalomat eivät meille sovi.
  11. Rekkuli

    Ruovesi

    Millainen muuten oli sisältä tuo Kauko-Pohjan nuorisoseurantalo? Kävittekö katsomassa?
  12. Rekkuli

    Teemana moottoripyörä

    Meillä vähän maalaisteema vs. pärräteema. Katsotaan nyt kumpaan päädytään ja voisiko molempia yhdistellä fiksusti...?
  13. Rekkuli

    Ruovesi

    Meidän häistä tietää lähinnä mun vanhemmat, mutta juhlaipaikka tms. ei vielä sielläkään tiedossa ole. Kyllä meistäkin tuo on ollut tähän mennessä paras ja edullisin. Monessa muussa paikassa on ollut A-oikeudet ja alkoholin tarjoilu olisi kaatunut siihen.
  14. Rekkuli

    Ruovesi

    Muuten paikka oli ihan meille passeli, mutta piha oli mielestäni aika ankea. Sulho kyllä lohdutteli että eiköhän siihen jotain keksitä... : Häät on 14.7. Harmittaa vain kun unohsin tuon digikameran kotiin ja jäi kuvat ottamatta sieltä. Onkos sulhosi Juupajoelta? Nyt alkoikin kiinnostamaan...
  15. Rekkuli

    Ruovesi

    Ei sinulla sattuisi olemaan tiedossa mitään? Mekin siis päädyttiin Kylätalo Tapiolaan ja varattiinkin se ainakin alustavasti jo. Jos nyt ei mitään parempaa satu eteen niin eiköhän häitämme siellä tanssita. Vihkiminen on Juupajoen kirkossa, kun molemmat sieltä kotoisin.
  16. Mekin sitten varattiin Väärinmajan Tapiola Ketuttaa kyllä kovasti, kun ei kameraa sattunut mukaan. Piti ottaa kuvia kun kaikista muistakin paikoista otettu. Tarvii jossain vaiheessa käydä vähän räpsimässä... Tosin piha oli vähän ankeahko ja aika pieni. Asutus siinä lähellä myös vähän häiritsi, mutta muuten oli tarkoituksiimme vallan passeli ja muutenkin tähän mennessä paras vaihtoehto.
  17. Aaltosen bussit suht edullisia(Juupajoella). Ainakin mitä joskus tarjousta kyseli, mutta onkin kylän miehiä. Kannattaa tosiaan kilpailuttaa ja pienemmät yrittäjät ajavat yleensä vähän halvemmalla. http://www.yritystele.fi/yf_getinfo/code/4...Kosken%20Matkat
  18. Taisi olla 150e/vknloppu, mutta siihen ei sisälly muuta kuin paikan vuokra. Mutta tosiaan, ihan edullinen. Vknloppuna ollaan menossa katsastamaan Tänään käydään katsomassa yksi toinen paikka ja niiden väliltä pitäisi sitten päättää...
  19. Itseäni ainakin kiinnosti tuo Kylätalo Tapiola, joka sijaitsee Väärinmajassa, Ruovedellä.
  20. Olisiko tuosta Kylätalo Tapiolasta kuvia ja millainen noin muuten? Hintahaitaria?
  21. Mikä alkaa olla jo liikaa? Tässä kun ollaan eri julapaikkoja katsasteltu, kun haluttaisiin juuri se tietty kirkko...
  22. Minullakin aika kamala anoppi. Änkeää tänne mm. siivoamaan miehen kielloista huolimatta. Ja tottakai se ajoittaa tulemisensa niin, että olen töissä > Vihaa minua ja tehnyt varsin hyvin selväksi etten hänen nuorimmalle kultapojulleen ole sopiva vaimo ehdokas. Hän luulee saavansa puuttua kaikkiin asioihimme ja tunkee aina mukaan jotain rojua, minkä saa täällä heittää roskiin. En vain jaksa. Minä olen sitten tosi tosi paha, kun sanon vatsaan/kieltäydyn jostain vanhasta kulhosta. Ja sen jälkeen vedotaan sairauteen No, minä lähestulkoon katkaissut välit. Jos kerran tänne vielä änkiää siivoilemaan ja siirtelemään huonekaluja, niin silloin kyllä ärähdän. Ei kai minun tarvitse tuollaista omassa kodissani sietää.
  23. Yhteinen kotipaikkakunta. Molempien sukulaisista suurinosa asuu myös aika lähellä ja kirkkokin niin ihana
  24. Rekkuli

    Islanti

    Kiituksia! Nyt äkkiä naimisiin, että päästään häämatkalle ;D Nuo kuvat aivan upeita ja vahvisti vain päätöstä lähteä sinne Mihinkäs vuodenaikaan siellä muuten parhaimmat kelit?
  25. Islanti on jo lyöty lukkoon Kumpikaan ei halua minnekään "rantalomalle" ja Islanti on molempia kiehtonut. Ehkä sieltä tarttuu mukaan yksi islanninhevonenkin tuliaisina : Lappi tai Norja ovat myös olleet mielessä, mutta kummassakin käydään lähes joka kesä.
×
×
  • Create New...