Jump to content
Naimisiin.info

Xena

Aktiivijäsen
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki

Xena's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Meillä ei ollut mitään toivetta tai lahjalistaa. Rahaa tuli n. 800 ja muutama lahjakortti päälle. Vieraita oli viitisenkymmentä, kaikki kavereita.
 2. Meidän häät maksan minä, kun sattuu olemaan kämpän myynnistä löysää hilloa pankkitilillä. Sulho kustantaa kyllä sormukset (1000 eur). Mulla menee/on menny yhteensä - puku, korut, kampaus, alusasu 800 eur, - bileet 2500 eur, - häämatka 2700 eur, eli yhteensä kuutisen tonnia. Jos ei olisi irtorahaa sattunut tähän saumaan, niin oltaisiin jätetty bileet väliin ja käyty farkuissa maistraatissa.
 3. Yhteenvetona: Miehet eivät loukkaantuisi ja naiset pääsääntöisesti loukkaantuisivat. Eikös ole hassua? Näytää, että miehet ajattelevat polttari-illan olevan hauskaa toimintaa ja yhdessäoloa ilman mitään suureellisia ajatuskuvioita ja naisilla kysymys on suuremmasta kokonaisuudesta ja arvotuksesta. Minusta tuntuisi oudolta jakaa kavereita ykkös- ja kakkosluokkaan, eli ilman muuta hääväki=polttariväki=ystävät. Hyvin pienesti naimisiinmeno on tietenkin eri asia. Onneksi minulle ei tule polttareita, ne tuntuvat olevan erittäin kipuherkkää aluetta!
 4. Meidän peijaisbileisiin ei tule yhtään sukulaisia, pelkkiä kavereita vaan, joten mitään pikkuserkkukuvioita ei tarvitse keskenämme selvitellä. Kummallakin on pari kauempana asuvaa kaveria, joita toinen ei ole tavannut. Tietenkin on myös mahdollista, että joku tuo mukanaan jonkun tuikituntemattoman avecin. Kohtahan tuo nähdään
 5. Meillä on suhtauduttu oikein neutraalisti, sulhon vanhemmat ja mun äiti on kutsuttu todistamaan. Ilmoitin äipälle pari päivää sitten ja aikoihan tuo vääntäytyä Albertinkadulle. Isälle en ole maininnut koko asiasta. Kirkkoon ei kuuluta ja näin tämä on luontevin ta hoitaa. Hassua sinänsä, että itse en ole ikinä käynyt maistraatissa.
 6. Meillä ei ole kihloja ollutkaan, joten molemmille tulee pelkkä vihki. Käytiin eilen hakemassa Janne Vaskelalta sentin levyiset valkokultarinkulat mieheen.
 7. Meidän biisi on Juliet Jonesin Sydämen Veijari ja Pyhimys "Paskaa, sanoi Pentti vaan ja jatkoi mailalla hakkaamistaan. Hyvin iski Pentti palloa, hyvin naisia ja joskus molempia yhtä aikaa." : ...Ymmärrettävistä syistä ei sovellu mihinkään nojailutanssiin. Toivottavasti kukaan ei meidän bileissä ala vaatimaan mitään häävalssin korviketta, koska mitään järkevää ei olla keksitty. ;D
 8. Onhan tässä tosiaan vielä hetki aikaa harjoitella, tosin puvun pienennykset pitäisi varmaan kohtapuolin saada vireille. Sitten onkin onneton tilanne, jos "oppiikin" pitämään Scarlettia vielä monta senttiä kireämmällä ja puku vastaavasti lököttää. Normaalipainoinen minäkin olen, tällaista kapealanteista tasapaksuvyötäröistä mallia vaan ja tuntuu kyllä hassulta, että korsetti päällä tulee ihan oikeita kurveja vyötärön ja lantion seutuville! Hauska mennä pukua kokeilemaan näillä naisellisilla muodoilla
 9. Äsken kävin hakemassa postista po. korsetin ja sain äherrettyä sen päälleni... Aika kova homma korsetteihin tottumattomalle, mutta vyötärö näyttää kyllä aivan sairaaaaan magealta tiukkaan nyöritettynä. Saa nähdä, miten tähän tottuu niin, että pystyy päivän pitämään. Hassua, että ympärys kapeimmalta kohdalta kaventui vain muutaman sentin, mutta efekti on satakertainen! Minkälaisia rintsikoita olette muuten käyttäneet MG:n korsetin kanssa? Sulhanen kielsi mua laittamasta kanafileitä (Invicible bra, jotka on muuten monesti käytössä). Mulla on olkaimeton korsettipuku ja nämä ihan plainit olkaimettomat liivit tuntuvat aika pliisuilta tällä vyötäröllä ;D Oletteko Scarlettin käyttäjät marssineet alusasuliikkeeseen korsettiin kiristettynä hakemaan liivejä?
 10. Meillä tila maksaa parisataa ja siihen kuuluu pyyhkeet ja saunan lämmitys. Koska kysymyksessä on tilausravintola, joudutaan sitten tilaamaan kaikki ruuat ja juomat paikasta. Tästä koituu meille parin tonnin lisäviulut.
 11. Käyttäjien kokemuksia? Onko niin hyvä, että kannattaa hankkia? ...Tai löytyykö jostain vanhaa ketjua aiheesta?
 12. Täällä vielä yksi kaasoton ilmoittautuu! Puvun hankin itse, kutsut painatetaan, askarteluja ei tule eikä pienissä häissä nyt muutenkaan mitään ihmeempiä järjestelyjä tarvita. Meidän tilanne on tietenkin senkin takia erilainen, että mennään salaa naimisiin ja hääjuhla = bileet jälkikäteen. Yhdelle ystävälleni olen asiasta lörpötellyt ja hän lupautui ottamaan vastaan ilmoittautumiset ja ilmoittamaan sitten pääluvun pitopalvelulle (itse olemme silloin häämatkalla). Pitäisi toimia näinkin. Oman näköistä vaan!
 13. Meille tulee pohojalaisittain J&J 290906 Ikkuisesti yhessä helsinkiläistyneitä pohjalaisia kun ollaan ja pidetään kuitenkin pohjalaisidentiteettiä tärkeänä.
 14. Listailen tässä pikku hiljaa kutsuttavia ja pienistä häistä (n. 40 henkeä) kun on kysymys, niin mielessä välkkyy kaksi kauhukuvaa, varsinkin kun meillä tulee olemaan todella lyhyt varoitusaika, koska kutsut juhliin lähtevät vasta salavihkimisen jälkeen, eli vain kaksi viikkoa ennen varsinaisia bileitä. Nämä pelkäämäni vaihtoehdot ovat ne, että juhliin tulee vain kourallinen ihmisiä tai sitten joka ikinen kutsuttu päättää saapua paikalle. Ollaan laskeskeltu musta tuntuu -ajatuksella, että jos kutsuu 50, niin paikalle saapuu 40, mutta tämä ei oikein perustu mihinkään. Kustannuksia ollaan laskeskeltu sillä ajatuksella, että kaikki kutsutut eivät paikalle pääse. Kysymys siis kuuluukin, että kuinka suuri osa teidän kutsutuistanne ilmoitti, että eivät pääse paikalle?
×
×
 • Create New...