Jump to content
Naimisiin.info

DeeBee

Aktiivijäsen
  • Viestit

    43
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän DeeBee kaikki viestit

  1. DeeBee

    Lahti ja lähialueet

    Kyllä varmasti ehtii, meillä meni homma niin, että elokussa kihloihin ja joulukuussa naimisiin. Viralliset hääjuhlat oli n. 10 hengelle ja sitten pidettiin suvulle erikseen. Eli eri kaavaa mentiin kuin teillä. Mutta varmasti ehtii. Ei kun vaan reipaasti soittelemaan paikkoihin ja varailemaan niitä. Säästä sen verran, että mä menin joulukuun häissä korkokengillä ja paksuhkolla huivilla koko päivän. Meitä onneksi säät suosivat ja edellisen päivän vesisade vaihtui ihanaan lumisateeseen! Ja jos askartelu-apua tarvitset, niin järjestetään vaikka naikkaritapaaminen askartelujen merkeissä :-) Jos ihan oikeasti nää naikkaritapaamiset kiinnostaa, niin poiketkaa tuolla Lahden alueen tapaamiset ketjussa kurkkimassa. Siellä yritetään viritellä taas tapaamisia!
  2. DeeBee

    Lahti ja lähialueet

    Heipsistä hei! Tulin mainostamaan, että tuolla kellarissa "Naikkaritapaamiset"-ketjussa suunnitellaan Lahden alueen naikkareiden pikkujouluja! Jos kiinnostusta löytyy, niin poiketkaahan lukemassa! Ja tulkaa mukaan!
  3. Kyllä myö pussattiin ja vielä toistamiseenkin, kun ei kamerat olleet ekassa mukana ;D ;D
  4. Pito-Piikojen kasvisgratiini on jotain ihan ylimaallisen hyvää! Me otettiin se menun lisäksi ja oltiin todella tyytyväisiä valintaamme.
  5. Ihan loistavasti pärjäsin... kolme joustavaa vannetta ja ihana lycra-yläosa! Kannattaa valita vannehame niin, että vanteet on polven alapuolella, näin homma toimii helpommin, kertoi myyjä mulle!
  6. Me ei tarjottu alkoholia ruuan kansa ollenkaan. Kuohuvaan juomaa alkumaljana ja sitten myöhemmin illalla siideriä, lonkeroa ja olutta. Ollaan ilmeisesti aika kuivaa porukkaa kun meille jäi vielä kopallinen siideriä :-) 6 koppaa noita kaikkia oli yhteensä, eli ei mitenkään runsaasti, mutta ilmeisesti riittävästi! :
  7. DeeBee

    Taikataikina

    Mä tein taikataikinasta satoja sinisiä ja valkoisia sydämia, joita sitten ripoteltiin juhlapaikassa pöydillle. Myös meidän pöytä koristeltiin noilla sydämillä. Mä värjäsin taikataikinan apteekista saatavalla elintarvikevärillä. Hyvin onnistui eikä sotkenut!
  8. Meillä oli pitopalvelu Hausjärveltä eli Pito-Piiat. Tarjous oli edullinen ja palvelu toimi aivan loistavasti. Ko. pitopalvelusta on keskustelua täällä http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1067631262 Tulivat mielellään tänne vähän kauemmaksi eli Orimattilaan, joten luultavasti tulevat myös Lahteen.
  9. Mulle vastailivat parin päivän viiveellä. Tosin varoittelivat, että joskus saattaa mennä pidempään, jos on hurjaa sesonkia.
  10. Eilen oli avioliittomme siunaus ja hääjuhla. Ruuat valmisti Pito-Piiat ja en voi muuta sanoa, kuin että kaikki oli TÄYDELLISTÄ!!!!!! Kauniisti esillelaitettu ja miten uskomattoman hyvää kaikki oli!!!! Vieraat keuhuivat ruokia ja olivat hyvin iloisia siitä, että meillä ei ollut mitään perinteistä pitopöytää! Pito-Piikojen henkilökunta oli ystävällistä ja todella mukavaa ja kaikista vieraista pidettiin hyvää huolta, erityisesti meistä morsiusparina!! Joten suosittelen täydestä sydämestäni!!!! Ja se kasvisgratiini on jumalaisen hyvää!!!!!Jopa tuo mun arman ukkoseni, joka ei moisia ruokia koskaan syö tykkäsi siitä!!!
  11. DeeBee

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Eilen jo hehkutin, että kanttorimme osaa Pachelbellin Kaanonin, mutta nyt meillä ei sitten olekaa kanttoria :o Selviää maanantaina, kuka on sijainen ja en sitten tiedä hallitseeko hän tuon ihanan kaanonin vai ei. Jos ei niin sitten tulomarssina on Prinsessa Ruusunen ja pois lähdetään Trumpet Volunteryn tahtiin! Hää"valssina" on Come What May elokuvasta Moulin Rouge
  12. Testasin pelkän vannehameen kanssa porukoiden ah, niin pienessä vessassa ja hyvin onnistui ja juhlapaikalla on iso inva-vessa ja tavalliset vessatkin on tosi reiluja, joten tuskin tulee ongelmia. Laahusta ei ole joten ei tarvitse kaaso-parkaakaan velvoittaa tuohon hommaan.
  13. Kuulemma perheen omakoti tai kesämökki lasketaan yksityisiin tiloihin ja muut on sitten yleisiä : :
  14. Me ollaan vaan se lauantain päivä poissa, joten meidän kisumisu pärjää ihan mukavasti yksistään. Vettä ja ruokaa vaan jätetään!
  15. Meillä heattiin ko.lupa viime viikolla. 10e se maksoi ja nyt saa turvallisin mielin juhlia ja jos polliisi-sedät tulee kyselemään, on sitten lupalappu esittää ja juhlat jatkuu. ;D ;D
  16. DeeBee

    Karaoke / SingStar

    Mun tuttava olis tullut karaoke vehkeiden kanssa meidän häihin laulamaan ihan vaan siksi, että olis päässyt mukaan... Kiitin kohteliaasti ja totesin, että ei taida onnistua.Meistä ei kumpikaan tykkää karaokesta joten se siitä. Mielummin soittolista koneelta, kuin karaokea meille.
  17. Meidän kirkossa on oma ryijy ja sen päällä meidät vihitään! Olis ollut ihana ottaa mummoni tekemä ryijy vanhemmiltani lainaksi, mutta se kun on sen verran vaalea, niin en uskaltanut, kun pelkäsin sen likaantuvan!
  18. DeeBee

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    Miehelleni ostin StarWars Trilogia DVD-boxin. Ja mieheltäni sain ihanat piikkikorkoiset talvikengät! Nyt olen tässä miettinyt, että jotain pientä voisin antaa vielä miehelleni, kun avioliittomme siunataan perin viikon päästä... jotain sellaista ihan hassua...
  19. DeeBee

    Lahti ja lähialueet

    Meillä siunataan avioliitto 19.3 Orimattilan kirkossa ;-) Juhlitaan Pennalan seurantalolla!
  20. DeeBee

    Lahti ja lähialueet

    Heipsistä! Tulin muistuttelemaan, että lahtelaiset ja lähialueen morsiamet ja rouvat tapailee enemmän tai vähemmän säännöllisesti... http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1109597336 Tuolla ketjussa keskustelut ajasta ja paikasta! Kaikki uudet mukaan vaan! :-*
  21. DeeBee

    Mikä virsi kirkkoon?

    Tässä ne Suvivirren hääversion sanat... Löytyy www.evl.fi "lauluja kasuaalitoimituksiin"-osastolta myös. Se tuntee onnen syvän ja riemun sydämen, ken puolison saa hyvän, niin rakkaan läheisen. Soi kiitos Jumalalle lahjasta elämän! Ja kiitos rakkaimmalle, on suuri aarre hän. Ja toisen hyvää aina myös auta etsimään. Sanasi neuvot paina syvälle sisimpään. Parhaaksi toisiemme me työtä teemme näin, ja vaiheet vuosiemme kääntyvät parhain päin. Maan, meren, taivaan Luoja Jumala ihmisten. Nyt ole meille suoja, antaja rakkauden. Kun matka jatkuu tästä, niin kulje kanssamme. Me koko elämästä kiitosta laulamme. Kuten aikaisemmin mainitsin tän piti tulla meille. Muta nyt meille tulee sitten virsi 241 ja siitä säkeistöt1, 3 ja 4 1. Herra, rakkaastani tunnen iloa. Kiitos ystävästä, suuri Jumala. 3. Hellyys, vastuuntunto meille lahjoita, että toisiamme voimme palvella. 4. Täynnä luottamusta nyt me suljemme Isän johdatukseen kaikki rakkaamme. Niin muuttuu mieli... :-)
  22. DeeBee

    Millä yllätätte sulhasen?

    zinzin: Tuo on ihanan suloinen idea! :-* Mulla ei ole mitään ideaa miten yllättää rakas mieheni (ei kai voi enää sulhasesta puhua, kun ollaa jo naimisissa) sitten maaliskuussa juhlassa! Laulaa en osaa ja runoa en varmaankaan kykene lausumaan.... : :
  23. DeeBee

    Aikataulut + monelta loppuu ja alkaa?

    Meillä on juhlapaikka varattu torstaista sunnuntaihin, joten juhlien päättymisajasta ei ole varmuutta. Alustavaa suunnitelmaa ollaan tehty: (ajat on totaalisesti noin aikoja) 15:00 avioliitonsiunaus 16:00 viimeistään kaikki juhlapaikalla (me ensin) 17-19 ruoka 20:00 hääkahveet 21-21:30 kimppu ja sukkanauha kiertoon ja me korkataan tanssilattia ja juhlat jatkuu määrittelemättömän ajan! ;) Meinataan olla tappiin asti! Kumpikaan meistä ei ole mitään "baariin jatkoille" ihmisiä, eikä suurin osa meidän vieraistakaan, vaan nautimme enemmän tämmöisestä leppoisasta seurustelusta ihmisten kanssa...
  24. Mä olen tässä kaasojeni kanssa pohtinut, että mitäs hauskaa me mun hameen alle piilotetaan Meillä muuten kimppu ja sukkanauha lähtee kiertoon jo ennen tanssin alkua, ihan vaan siksi, että kaikki vieraat on paikalla! Meidän hääväki on onneksi hyvin huumoria ymmärtävää.... ;)
  25. DeeBee

    Biisi-listaa!!

    Edellinen lista jatkuu: Los Lobos Y Antonio Banderas: Cancion Del Mariachi (Morena De Mi Corazon) Bon Jovi: Always Hot Chocolate: You Sexy Thing Leonard Cohen: Take This Waltz Boney M: Sunny (Doug Laurent Mix) Boney M: Ma Baker (Sashi Mix) Aerosmith: Amazing The Commitments (Featuring Andrew Strong): Mustang Sally Jean S: Tulkaa Tytöt Takaisin Rod Stewart: Do Ya Think I'm Sexy Brita Koivunen: Sävel Rakkauden The Beatles: CCR: Cotton Fields The Beatles: Ricky Martin: Tal Vez AnneliSaaristo: Appelsiinipuita Aavikkoon Ville Valo: Ikkunaprinsessa Quillapas: Lambada Jorma Kääriäinen: Mun Sormuksein Remu Aaltonen: Täysikuu Pate Mustajärvi: Tammerkoski Kai Hyttinen: Volare Jorma Kääriäinen: Rokaten ja Rollaten Jorma Kääriäinen: Mä Jäin Kii CCR: Ooby Dooby Yölintu: Pannaan Tuulemaan Lasse Liemola: Diivaillen Lista soi randomina pitkin iltaa... ei siis tehdä muuta järjestystä, kuin että ekana on meidän häätanssi Come What May. Jos joku haluaa biisiä vaihtaa niin koneelta se käy näppärästi.
×
×
  • Create New...