DeeBee

Aktiivijäsen
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

About DeeBee

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • AIM
  TanjaFin
 • MSN
  Niiskukka
 • Website URL
  http://blogi.keijukammari.fi
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Orimattila

Recent Profile Visitors

634 profile views
 1. Kyllä varmasti ehtii, meillä meni homma niin, että elokussa kihloihin ja joulukuussa naimisiin. Viralliset hääjuhlat oli n. 10 hengelle ja sitten pidettiin suvulle erikseen. Eli eri kaavaa mentiin kuin teillä. Mutta varmasti ehtii. Ei kun vaan reipaasti soittelemaan paikkoihin ja varailemaan niitä. Säästä sen verran, että mä menin joulukuun häissä korkokengillä ja paksuhkolla huivilla koko päivän. Meitä onneksi säät suosivat ja edellisen päivän vesisade vaihtui ihanaan lumisateeseen! Ja jos askartelu-apua tarvitset, niin järjestetään vaikka naikkaritapaaminen askartelujen merkeissä :-) Jos ihan oikeasti nää naikkaritapaamiset kiinnostaa, niin poiketkaa tuolla Lahden alueen tapaamiset ketjussa kurkkimassa. Siellä yritetään viritellä taas tapaamisia!
 2. Heipsistä hei! Tulin mainostamaan, että tuolla kellarissa "Naikkaritapaamiset"-ketjussa suunnitellaan Lahden alueen naikkareiden pikkujouluja! Jos kiinnostusta löytyy, niin poiketkaahan lukemassa! Ja tulkaa mukaan!
 3. Kyllä myö pussattiin ja vielä toistamiseenkin, kun ei kamerat olleet ekassa mukana ;D ;D
 4. Pito-Piikojen kasvisgratiini on jotain ihan ylimaallisen hyvää! Me otettiin se menun lisäksi ja oltiin todella tyytyväisiä valintaamme.
 5. Ihan loistavasti pärjäsin... kolme joustavaa vannetta ja ihana lycra-yläosa! Kannattaa valita vannehame niin, että vanteet on polven alapuolella, näin homma toimii helpommin, kertoi myyjä mulle!
 6. Me ei tarjottu alkoholia ruuan kansa ollenkaan. Kuohuvaan juomaa alkumaljana ja sitten myöhemmin illalla siideriä, lonkeroa ja olutta. Ollaan ilmeisesti aika kuivaa porukkaa kun meille jäi vielä kopallinen siideriä :-) 6 koppaa noita kaikkia oli yhteensä, eli ei mitenkään runsaasti, mutta ilmeisesti riittävästi! :
 7. Mä tein taikataikinasta satoja sinisiä ja valkoisia sydämia, joita sitten ripoteltiin juhlapaikassa pöydillle. Myös meidän pöytä koristeltiin noilla sydämillä. Mä värjäsin taikataikinan apteekista saatavalla elintarvikevärillä. Hyvin onnistui eikä sotkenut!
 8. Meillä oli pitopalvelu Hausjärveltä eli Pito-Piiat. Tarjous oli edullinen ja palvelu toimi aivan loistavasti. Ko. pitopalvelusta on keskustelua täällä http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1067631262 Tulivat mielellään tänne vähän kauemmaksi eli Orimattilaan, joten luultavasti tulevat myös Lahteen.
 9. Mulle vastailivat parin päivän viiveellä. Tosin varoittelivat, että joskus saattaa mennä pidempään, jos on hurjaa sesonkia.
 10. Eilen oli avioliittomme siunaus ja hääjuhla. Ruuat valmisti Pito-Piiat ja en voi muuta sanoa, kuin että kaikki oli TÄYDELLISTÄ!!!!!! Kauniisti esillelaitettu ja miten uskomattoman hyvää kaikki oli!!!! Vieraat keuhuivat ruokia ja olivat hyvin iloisia siitä, että meillä ei ollut mitään perinteistä pitopöytää! Pito-Piikojen henkilökunta oli ystävällistä ja todella mukavaa ja kaikista vieraista pidettiin hyvää huolta, erityisesti meistä morsiusparina!! Joten suosittelen täydestä sydämestäni!!!! Ja se kasvisgratiini on jumalaisen hyvää!!!!!Jopa tuo mun arman ukkoseni, joka ei moisia ruokia koskaan syö tykkäsi siitä!!!
 11. Eilen jo hehkutin, että kanttorimme osaa Pachelbellin Kaanonin, mutta nyt meillä ei sitten olekaa kanttoria :o Selviää maanantaina, kuka on sijainen ja en sitten tiedä hallitseeko hän tuon ihanan kaanonin vai ei. Jos ei niin sitten tulomarssina on Prinsessa Ruusunen ja pois lähdetään Trumpet Volunteryn tahtiin! Hää"valssina" on Come What May elokuvasta Moulin Rouge
 12. Testasin pelkän vannehameen kanssa porukoiden ah, niin pienessä vessassa ja hyvin onnistui ja juhlapaikalla on iso inva-vessa ja tavalliset vessatkin on tosi reiluja, joten tuskin tulee ongelmia. Laahusta ei ole joten ei tarvitse kaaso-parkaakaan velvoittaa tuohon hommaan.
 13. Kuulemma perheen omakoti tai kesämökki lasketaan yksityisiin tiloihin ja muut on sitten yleisiä : :
 14. Me ollaan vaan se lauantain päivä poissa, joten meidän kisumisu pärjää ihan mukavasti yksistään. Vettä ja ruokaa vaan jätetään!
 15. Meillä heattiin ko.lupa viime viikolla. 10e se maksoi ja nyt saa turvallisin mielin juhlia ja jos polliisi-sedät tulee kyselemään, on sitten lupalappu esittää ja juhlat jatkuu. ;D ;D