Jump to content
Naimisiin.info

neem

Aktiivijäsen
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by neem

  1. Me tilattiin save the date-kortit Vistaprintilta ja laatuun olen oikein tyytyväinen. Vähän parempi paperilaatu toki valittiin, ja siitä hieman ekstraa maksettiin. Silti korteille jäi toimituksen sekä mukana tulevan kirjekuoren jälkeen hintaa vain vajaa 1e/kortti. :) Tilauksen teko sivustolla sujui helposti ja tuotteet toimitettiin melko nopealla aikataululla.

    Voin suositella palvelua ainakin STD-korttien perusteella. Häiden muiden paperituotteiden suhteen ei ole vielä painopaikkaa päätetty, mutta Vistaprint ei varmasti ole unohdettu vaihtoehto. :) 

  2. On 24.4.2017 at 17.41, Vaniella said:

    Tiuku83, kiitos vastauksesta, kiva kuulla kokemuksia, kun ei taida olla se suosituin hääjuhlan viettopaikka. Hmm, tuo onkin paha miinus, että on ihan vieressä naapureita, jotka voivat häiriintyä. Olispa nihkeää, jos pitäisi sen takia alkaa hyssyttelemään kesken parhaimman biletunnelman... :girl_sad:Jospa se meteli ei sisältä ainakaan niin kuuluisi naapureille asti.

    En tiedä onko tästä vastauksesta enää hyötyä, mutta me oltiin tänä kesänä vieraina häissä, jotka järjestettiin tuolla Hietalinnassa. Vieressä tosiaan on esimerkiksi Hietasaaren ponipiha. Käsittääkseni  valituksia metelistä ei tullut, vaikka juhlinta jatkui myös ulkona muun muassa paljun parissa noin klo 03 saakka. :) 

    Joko olet valinnut hääpaikan?

  3. On 9.11.2016 at 12.42, Changeling said:

    Nyt kiinnostaisi tietää onko kenelläkään kokemuksia Ynninkulmasta tai Upseerikerhosta hääpaikkana? Meillä on vieraslistalla 50-60 nimeä. Millaisissa hinnoissa on pyörinyt vuokrat, menut ja juomat, pelasiko tarjoilu, oliko aikarajoituksia ja viihdyittekö? Mitä kuului hintaan ja mitä piti huomioida erikseen?

    Ynninkulmaan ollaan menossa perjantaina tutustumaan ja Upseerikerholle on laitettu tarjouspyyntö johon ei ole vielä vastattu. 

    Muakin kiinnostaisi kokemukset Ynninkulmasta sekä Upseerikerhosta. Millaisia ajatuksia Changeling sulla heräsi Ynninkulmassa vieraillessa? Valitsitteko hääpaikaksenne? :)

  4. Ensireaktio minullakin monen muun tapaan oli täydellinen häkeltyminen (tai lähinnä paniikki). Kosinta tapahtui täysin odottamattomana hetkenä, kihlautumisesta olin toki jo kovasti haaveillut, mutta kuvittelin ettei se miehen mielestä ollut vielä ajankohtaista. Vaan mitä vielä, mies oli suunnitellut kosintaa jo pidemmän aikaa. Häkeltymisestä huolimatta tajusin sentään vastata kosintaan myönteisesti. Hetki siinä vierähti sulatellessa ja ymmärtäessä, että mitä just tapahtui! Voi sitä onnen ja hölmön hymyilyn määrää, kun hämmenys alkoi haihtua... :wub:

×
×
  • Create New...