Aamuruskossa

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Aamuruskossa

 • Rank
  Untuvikko
 1. Kuinka @Tinskuli kävi?:)
 2. Muuten kyllä, mutta on tulossa tosi paljon pieniäkin lapsivieraita. Lastentarhanopena nään ehkä katastrofin ainekset tässä. Ja kun on kesä ja kirkasta vielä niin en sit ehkä haluaiskaan niitä.. Talvella ja pimeinä iltoinahan ne ois niin täydelliset! Ehkä me nyt vaan päädytään niihin iänikuisiin saippuakupliin..
 3. Meillä ei saa heitellä mitään, mikä jää maahan. Ilmapallot on hylätty epäekologisuuden vuoksi, saippuakuplat ja huiskuviirit ei tunnu omilta.. Apua?
 4. Meillä tilanne, että tällä hetkellä molemmat opiskelijoita. Mies aloittaa syksyllä tekemään opintojen ohellä töitä, valmistuu jouluun mennessä. Minä kirjoitan ens vuonna kandin ja valmistun. Mies toivottavasti aloittaa keväällä vakituisessa työsuhteessa. Yritetään lasta tässä ohella, ensimmäinen meni kesken kesäkuun alussa. Raskaana oleminen häissä tai pieni lapsi ei ole ongelma.:)
 5. Hei kiitoksia paljon! Eihän näitä nyt yli vuosi ennen häitä tarviis stressata, muttakun stressaan
 6. Nostan ketjua myös! Oisko kellää tuoretta kokemusta?
 7. Onko tuoretta tietoa ja kokemuksia Seinäjoen pitopalveluista?:)
 8. Me varattiin Kitinojan kylätalo. Iso sali johon mahtuu meijän iso porukka. Lisänä tulee liinat, tuolit, pöydät ja astiat. Muulle perheelle aiheuttaa stressiä se, että sinne tarvitaan ihan hirveästi koristeita mutta ite lähinnä oon innoissani Roosapurr:in blogista luin, että olivat päätyneet Lapualle Wanhaan Karhunmäkeen!:) @Tinskuli
 9. Olisi tarkoitus Seinäjoella mennä naimisiin elokuussa 2017!:)
 10. Täällä eilen myös kosittiin tätä tyttöä ja voi tätä iloa!! Tulin kaverin häistä kotiin ja mies oli jo aikaisemmin sanonut että älä käy kotimatkalla syömässä, hän tekee ruuan. Luulin siis että perus kotiruokaa tarjolla ja vietetään rauhallinen sunnuntai. Tulin kotiin ja pöytä oli katettu kynttilöineen päivineen, mies kokkina tehnyt kolmen ruokalajin illallisen! Jälkiruuan lisäksi poksautettiin skumppa ja mies sanoin että hänellä on vielä yks jälkkäri jäljellä! Pyysi pistämään silmät kiinni. Kun avasin ne, oli mies polvistunut viereeni. Minähän heti aloin märisemään ja tais miestäkin jännittää aikalailla. Kysyi tulenko vaimoksi ja suurinpiirtein hyppäsin miehen kaulaan ja sanoin kyllä. Siinä aika kauan pussailtiin ja halailtiin ennenkun edes muistettiin pistää sormus sormeen. Huhhuh kuinka ihanaa!