Jump to content
Naimisiin.info

JustinBieber90

Aktiivijäsen
 • Posts

  40
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JustinBieber90's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Tässä olen nyt hyvin pitkälle tehnyt tarkkoja laskelmia. 1500 euroa menee juomiin rahaa. Sisältää myös alkoholittomat. Vieraita tulossa 90 kpl. Tähän päälle tulee vielä hakukustannukset, eli auto laivaan ja 2 hengen matkustuskustannukset.. Katselin latvian hinnasto, mutta vaikutti ettei kannata sinne asti lähteä. Halvempaa siellä olisi vain viinat ja olut. Kustannukset ja aika vie kuitenkin niin paljon, ettei kannata lähteä.
 2. Ei ole vielä edes ostettu sormuksia. Miehen sormukseen on varattu 1k. Morsiammen sormukseen jää näin 3k. Alustavia kyselyitä tehty mallista, jota ei ole enää markkinoilla. Tämän sormuksen ovh. Hinnaksi tulisi 5938e. Eli ei riittäisi budjetti millään. Puntaroidaan vielä vähän miten tehdään tämän sormus asian kanssa. On siis ollut ihan mallistosormus ennen, mutta jo sen verran vanha että ei enää kuulu mallistoon. Tekevät silti tilauksesta näitä edelleen.
 3. Mites hintataso nykyään Miamissa? Onko kukaan viime aikoina käynyt?
 4. Hei, Onko jotain uutta informaatiota paikkaan liittyen? Uusia kokemuksia? Olisiko jollain jotain kuvia paikasta ihan hääkattauksen kera?
 5. Tässä nyt kaikennäköistä suunniteltu, niin varmaankin alkaa tulla halvimmaksi ottaa tällaiset maailman ympäri lennot. Onko nyt vuonna 2016 kellään mitään uusia paikkoja, josta voisi halvemmalla saada lennot? Muutenkin olisi kiva kuulla mihin hintaan porukka on sanut nykypäivänä lentoja, ja millä ehdoilla?
 6. Kiitos tiedosta. Nyt pitää vaan alkaa katsella minnekkä päin malelta pääsisi ja mielellään vielä edullisestikkin.!
 7. Miten olette toimineet/aiotte toimia jos sataakin vettä?
 8. Löytyisikö kellään kokemuksia muista kuin valmiista paketeista? Kiinnostaisi yhdistää nämä Malediivit yhdeksi kohteeksi lomalla ja alkuun lomaa, eli olisi tarkoitus jatkaa matkaa asiaan päin Malediiveiltä. Ilmeisesti varsinkin tämän vesitason saaminen ilman yhtiötä ei ole mikään helpoin homma?
 9. Uusia listoja kehiin, tai biisejä joita voisi soittaa spotifyssta?
 10. Tarkoitatko tällä 5000:lla koko häämatkan budjettia vai budjettia henkeä kohden? Ja tosissaan ollaan nyt hyvin aktiivisesti katsottu noita risteilyjä, niin on totta että 300 voi saada matkan, mutta mielestäni silloin ei voida puhua risteilystä Karibialla. Pikemminkin laivamatkasta, joka käy esim. Bahamalla. Olemme siis suunnitelleet yhdeksi osaksi häämatkan alkuun rentouttavaa n.7-8 päivän risteilyä Karibialla. Tarkoituksena olisi ottaa sviitti. Näistä sviiteistä kuitenkin on varmaan tyydyttävä edullisimpaan, sillä hinnat parempiin sviitteihin nousee hyvin progressiivisesti. Nyt hinta taso halvimmissa paikoissa näyttäisi pyörivän siinä n. 1400$/henkilö. Näistä saa ilmeisesti 100$ cash-backkiä takaisin matkan jälkeen. En vai oikein tiedä mitä tämä käytänössä tarkoittaa. Tuskin sitä rahan saa. Varmaan joku etu vaan. Kuitenkin oli alustava budjetti 1500/henkilö niin kyllä sen nyt saa ainakin tuplata tähän häämatkaan. Ei ole ilmaista, pelottaa... Milloinkahan olisi hintojen perusteella optimi aika varata risteily?
 11. En usko että kutsutaan. Tosissaan kirkkoa varatessa ei edes tiennyt kuka tulee papiksi.
 12. tämä on kyllä yllättävän haastava asia. Kummankin vanhemmat eronneet. 3:lla heistä uudet puolisot ja 4:jäs on sitten pyörätuolissa ja muutenkin vähän muissa maailmoissa. Olisko viisainta silti, että kaikki vanhemmat ilman kumppaneitaan tulisi kättelemään ennen tai hääparin jälkeen? Vai kannattaisiko hääparin vain kätellä? Pitäisikö osan kätellä jo kirkolla? Kenenkä muuten pitäisi kirkolla olla vastaanottamassa vieraita? Hmm...Yllättävän monimutkaista!
 13. Voisiko joku minua opastaa missä tällainen viestiketju on? 2 kertaa selasin tämän listan ja löysin vain tämän ketjun. Joten kysympä nyt tässä. Eletään vuotta 2016. Minkälaisia tarjouksia jengi on saanut Tampereen alueella. Itse olen saanut vasta 2 tarjousta ja ne kummatkin sijoittuvat 45-50e/henkilö. Onko tämä mahdollisesti ihan ok hinta? Mitä tällaisen hinnan kuuluisi pitää sisällään? 4Cateringia on porukka kehunut ja itse olen käynyt myös kauppahallissa herkuttelemassa heidän ruokiaan. Mitä muita hyviä catering paikkoja kannattaisi tiedustella?
 14. Ensi kesällä Tampereella. JEE!!!
×
×
 • Create New...