Jump to content
Naimisiin.info

ishe

Rouva
 • Posts

  71
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki

Recent Profile Visitors

1948 profile views

ishe's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Juhlapaikan pihalta löytyi pomppulinna ja buffet-pöydässä tarjolla oli sirkkoja! Pomppulinnassa sai kyllä otettua ihan mahtavia potrettikuvia ja siellä viihty lapset ja aikuiset.
 2. Itsellä oli kolme kaasoa. Annoin vaan yleisen listan asioista mitä pitää hoitaa, ja he itse sopivat mikä sopii kenellekin. Puvun sovituksiin ja askarteluiltoihin osallistuivat ne, jotka pääsivät paikalle. Aika kivuttomasti tuntui menevän, kun kaikki sai valita itselleen mieluisat tehtävät Toisaalta kaasokaronkkani oli jo valmiina todella tiivis kaveriporukka, joten sopiminen oli helpompaa.
 3. Mä jaksoin korkokengillä tanssia ehkä ilta kymmeneen asti, mutta sitten vaihdoin tennareihin. Olin ostanu edellisenä kesänä heräteostoksena valkoiset tennarit missä oli vilkkupohjat, ja tajusin ennen häitä että nehän on täydelliset jatkokengät! Sai kyllä paljon kehuja ja erottu kivasti tanssilattialla
 4. Budjetti oli 10 000 ja melkein pysyttiin siinä. Sain myytyä pukuni ja jonkin verran koristeita häiden jälkeen, mikä paikkasi aika hyvin budjetin ylitystä. Juhlat oli kyllä jokaisen pennin arvoiset, ei ole jäänyt harmittamaan! Huomasin vaan, että ei se rahanmeno häihin lopu! Sain ajatuksen teettää kaikille vanhemmille ja isovanhemmille kuvakirjan häistä, minkä lisäksi teetin paperivalokuvat hääkuvista ja ostin niitä varten erikseen hääkuvakansion. Vielä haluaisin kotiin taulun jostain kuvasta kun ei muuten ole hääkuvia esillä, mutta ehkä nyt täytyy vähitellen jo alkaa himmata tahtia
 5. Lopulliset kustannukset oli 10 000 euron luokkaa. Tähän ei sisälly häämatkaa, ja summasta on miinustettu kaikki mitä sain häiden jälkeen myytyä. Vieraita oli 100, joten oon ihan tyytyväinen ja pysyttiin budjetissa
 6. Omissa häissä ei ole pakko tehdä mitään! Se on teidän päivä, ja te teette siitä näköisenne. Kutsutte ne vieraat jotka haluatte ja joiden uskotte tekevän päivästä vieläkin ihanamman. Meillä oli vieraina 30 sukulaista ja 70 kaveria, eikä kukaan ole nurkunut jälkikäteen että olisi pitänyt olla enemmän sukulaisia.
 7. Ei se sitten ihan näin mennyt, perinteinen kättelyjono tuli. Saatiin siirtymät ihan sujuvaksi niin ei haitannut tilan pienuus. Me käteltiin ihan kahdestaan. Me kutsuimme vieraat ja maksoimme häät, joten ei vanhemmilla olisi ollut oikein roolia kättelyssä. Lisäksi vierasjakauma oli aika kaveripainotteinen (30 sukulaista, 70 kaveria), joten olisi ollut hassua laittaa kaikki kaverit onnittelemaan vanhempiakin.
 8. Mä tein dokumentteja Google docsiin. Jaoin kaikki häihin liittyvät tiedostot miehelle, ja lisäksi oli helppo lähettää tiedostoja myös kaasoille (vieraslista, to do-lista, koristeluohjeet, ohjelma...) muokattavaksi ja katsottavaksi. Kaikki pysyivät näin helposti tilanteen tasalla kun kaikki pystyivät tarkistamaan ajankohtaisen tilanteen.
 9. Me oltiin sovittu, ettei ole pakko jos ei huvita. Ei siis otettu paineita! Taksissa matkalla hotellille vielä väsytti, mutta aika nopeasti se väistyi kun päästiin perille Meillä oli hotelli kahdeksi yöksi, ja aika monta kertaa siinä ehti täydentää avioliiton...
 10. Toimivat: - Maistraattivihkiminen juhlapaikalla. Saatiin kirjoittaa juuri meidän näköinen vihkikaava, joka saikin todella paljon kehuja vierailta. - Popparikärry! Halpaa lystiä ja vieraat tykkäsivät todella. Kiva vaihtoehto karkkibuffetille - Vihkiminen ja juhlat samassa tilassa. Helpotti käytännön järjestelyitä ja vieraidenkin oli helpompi suunnitella liikkumiset. - Kutsussa oltiin pyydetty ilmoittamaan toivekappaleita soittolistoihin lisättäväksi. Näiden ja tietysti meidän toiveiden pohjalta kootiin listat, missä oli jokaiselle jotain. Soittolistat oli kokonaisuus, eikä tarvinnut koko ajan vastaanottaa toiveita ja säätää biisejä. Turhat: - Onneksi hääsateenvarjo jäi käyttämättä! Mielenrauhan takia tietysti piti syyshäissä olla mukana. - Turha oli ottaa virkkuukoukku mukaan kaasoille. Heidän piti irrottaa mun puvun napitus ennen kun katoamme hääyötä viettämään, mutta eihän se sillon 03 aikaan muistunut mieleen. Oli sitten hyvä iltapuuha hotellilla kun mies yrittää irrottaa mua puvusta - Vieraskirjasta unohtui ohjeistus, joten tuli vain muutamia lappusia. Olin (liian) isolla rahalla ostanut kauniin astian vieraskirjalippulappusille, mutta kaikki tiputtivatkin astiaan "terveiset hääparille" -lappunsa. Olisin kaivannut enemmän ihan vapaamuotoisia tervehdyksiä, mutta nämä nyt on pieniä juttuja. Ihana tunne, että joutuu oikein miettimällä miettiä turhia juttuja Häistä tosin vasta kaksi viikkoa, joten ehkä tässä vaaleanpunaisen sumun hälvetessä osaa katsoa kriittisemminkin. Mutta miksi pitäisi
 11. Heräiltiin rauhassa hotellissa ja syötiin aamiainen huoneessa. Mun vanhemmat vei meidät syömään ja käytiin pulikoimassa hotellin altaassa. Illalla muutama kaveri tuli vielä sviittiin hengailemaan, se kun oli varattu kahdeksi yöksi.
 12. Mun mielestä onnistuin löytämään aika hyvän balanssin hössötykselle. Sanotaan näin, että kaikki hössötys oli ihan tarkoituksenmukaista Viimeiset pari viikkoa stressasi, mutta muuten hössötys oli kyllä vaan ja ainoastaan nautinto ja harrastus!
 13. Olin huolehtinut miten kuvaukset menee (otettiin kuvat turistien suosimassa puistossa, mihin lappaa bussikaupalla väkeä), mutta saatiin otettua kaikki kuvat turisteista huolimatta. Taidetaan vaan olla aika monen ihmisen lomakuvissa Ilahduin kyllä myös kaasojen ja bestmanin toiminnasta, kaikilla oli hyvin homma hanskassa ja me saatiin rentoutua. Saatiin jopa ihania ylläriohjelmanumeroita, mitkä kaasot hienosti sujautti muuhun ohjelmarunkoon.
 14. Kiitos! Päivä onnistui kyllä aivan yli odotusten. Sää suosi, kuvaukset oli tosi rennot ja kiireettömät, ihmiset viihtyivät ja tunnelma oli tosi ihana ja intiimi. Hääkupla ei oo vielä ehtinyt puhjeta
 15. Me ollaan tilattu vistalta kutsut, osoitetarrat, nimikyltit (sivuilla löytyi käyntikorttina) ja iso juliste juhliin. Kaikkeen ollaan kyllä todella tyytyväisiä! Hinta on ollut enemmän kun kohtuullinen, tilatutu tuotteet on tullut vielä saman viikon aikana (tilaus ma, hain postista pe) ja kaikki sai kauniisti sopimaan yhteen käyttämällä samoja teemoja. Todennäköisesti tilataan myös kiitoskortit vistalta. Suosittelen!
×
×
 • Create New...