Jump to content
Naimisiin.info

Morsiuskimppu

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Espoo

Morsiuskimppu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Vietettiin ihanat häät Furuhedissa! Saliin saimme ihanan tunnelman ja tanssimaankin mahduttiin! Suosittelen!
  2. Sulhanen tilasi meidän hääkukat Steniuksen puutarhasta (kasvihuone siinä Tapiolan Kukkatalo Marittan lähellä). Olin enemmän kuin tyytyväinen!!!!!!! Morsiuskimpun tekoa varten annoin sulhaselle valokuvan mukaan ja pyysin samantyylistä kimppua! Tuli samanlainen, jollei jopa kauniimpi! Koko setti, morsius- ja heittokimppu, 5 kukkaviehettä ja 5 rannekukkaa maksoivat yhteensä 107euroa. SUOSITTELEN!
  3. Hyvä valinta tuo toukokuu 2005 Furuhedissa! Meillä hääpäivä 28.5.2005! Voinko Ansku laittaa sulle sähköpostia hääjärjestelyistä? Ihanaa löytää joku toinen, jolla samat suunnitelmat! Onko teillä kirkoksi ajateltu Haapajärven kirkkoa?
  4. Hieno juttu! Pitää kysyä kansiosta, kun mennään katsomaan paikkaa ensi kuussa uudelleen!
  5. Meillä on Furuhed varattuna ensi kevättä varten! Jos jollakin on kuvia siitä, miten koristelitte paikan, ottaisin niitä todella mielellään.. Osoitteeni on [email protected] Kiitoksia!
  6. Meillä on varattuna Kirkkonummelta Furuhed! Tosi kiva paikka! Vieraita tulee yli 100, paikkaan saa viedät omat ruoat ja juomat, salissa on bändille lava yms. Vuokrakin edullinen: pe-su 350e+siivousmaksu 25e. Jos muilla on kokemuksia paikasta, olisi kiva kuulla!
×
×
  • Create New...