Kami

Aktiivijäsen
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Kami

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 08/20/93

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vantaa

Recent Profile Visitors

379 profile views
 1. Kiitos vinkistä, turkoosit kengät vois olla kyllä mun juttu. En ehkä ole helpoin tapaus pukemisen suhteen mutta ainakin musta tulee itseni näköinen.
 2. Täytän pian häiden jälkeen 24. Mies häiden aikaan 42. Tähän ei kiitos mitään dissausta, päätös omani
 3. Juhlapaikassa ainoa vapaa kesälauantai. Maistraattiin mahdollisimman vähän ennen juhlia eli edellipäivänä.
 4. Aloitimme vajaa 8kk ennen häitä eli hiljattain. Suuri päivä 12.8.2017
 5. Niin meilläkin kaikkea kolmea. Olutta menee varmasti niistä eniten, jos ostaisi vajaa puolet määrästä olutta ja lonkeroa ajateltiin hankkia vain muutama laatikko.
 6. Vielä kysyisin kengistä ja laukusta. Eli ei korkokenkiä, mulla on hyvin miesmäinen leveälestinen koko 42. Usein koon vuoksi joudun käyttämään miesten kenkiä. Kengissä ei saa olla rusetteja tai blingiä, ei teräviä kärkiä. Sitten laukku. En ole ikinä käyttänyt käsilaukkua vaan sen sijasta sivulle asettuvaa vyölaukkua. Jos on ollut hieman enemmän tavaraa niin laukkuna on toiminut armeijan kaasunaamarilaukku tai kangaskassi Jotain valkoista tai vaaleaa se voisi kuitenkin olla, ja yksinkertaista. Jokin luonnonläheinen tyyli sopisi myös. Löytyisiköhän Marimekolta mitään Edit, löysin Marimekon sivuilta kaksi tyyliltään minua miellyttävää laukkua. Värit vain ovat väärät enkä pistäisi pahakseni jos hintakin olisi matalempi. https://www.marimekko.com/fi_fi/pasi-laukku-musta-037521-900 https://www.marimekko.com/fi_fi/vieno-laukku-musta-042851-900 Edit2, teemavärimme on turkoosi ja valkoinen. Jos vaatetukseni on vaaleaa niin voisiko käsilaukku olla turkoosi?
 7. Hyvä, laitamme tuon tekstin Kiitos vastauksistasi!
 8. vielä lisäisin kriteereiksi, että ei korkokenkiä eikä pitsiä Mutta muullatavoin koristeltu paita ok, suorat housut ok. Menemme maistraattiin juhlaa edeltävänä päivänä. Juhla tulee olemaan hyvin rento, 74 kutsuttua. Jos pukukoodi on smart casual, mitä se tarkoittaa naisille? Olisiko jotain parempaa koodia joka ilmaisisi että morsiankaan ei aio laittaa mekkoa?
 9. Kiitos topicvinkistä! Mutta siis miten vähän on porukoilla kulunut tölkkijuomia mun laskelmaan verrattuna! Tosin monilla ollut kirkkaita ja boolia tarjolla. Viinejä taas on mennyt enemmän kuin tuo 22 pulloa. Täytyy vielä miettiä, hioa ja laskeskella. Onneksi on aikaa!
 10. Meillä juhlapaikka varattu, koristelua suunniteltu, kutsut suunniteltu, cateringtarjoukset kyselty ja alkoholinkulutus laskettu. Sikäli meillä menee hassusti päin, että budjetti lasketaan vasta kun olemme saaneet lopulliset cateringtarjoukset ja valittu niistä omamme. Edit, alustava aikataulu suunniteltu.
 11. Tekaisin ammattikoulun matematiikalla tällaisen, miltä näyttää? - Kutsuttuja 74, joista 7 alaikäistä, tekee yhteensä 67 täysi-ikäistä Alkumaljan tarve yksi lasi per henkilö, tekee yhteensä 67 annosta, yhdestä pullosta ainakin viisi lasia, eli 14 pulloa. Lisäksi varapulloja santsaajia varten? Viinitarve noin kaksi lasillista per juoja, eli yhteensä 134 annosta. Yhdessä pullossa annoksia 6, eli 22 pulloa. Tästä 50:50 puna-, ja valkoviiniä? Oluen, siiderin ja lonkeron tarvemäärä ensimmäiselle tunnille kaksi annosta per juoja, seuraaville tunneille yksi annos juojaa kohden. Silloin ensimmäisen tunnin (klo16-17) tarve on 134 annosta. Lopputuntien määrä (klo 17-02) 9x67=603. Yhteensä 603+134=737 annosta. Tästä x määrä olutta, vähemmän siideriä ja vielä vähemmän lonkeroa. Tässä laskelmassa on varauduttu siihen, että kaikki kutsutut pääsevät, sekä siihen, että he kaikki juhlisivat yö kahteen saakka. Eli laskelma on hyvinkin yläkanttiin.
 12. Oikeassa olet. Ja jos juoma loppuu kesken, niin se muistetaan . Meillä hääjuhla alkaa tämänhetkisen suunnitelman mukaan klo16, ja klo02.00 alkaa juhlapaikan sääntöjen mukainen hiljaisuus. Teettekö hakureissun Tallinnaan? Me teemme. Täytyy muistaa, että alkoholiverotus Virossa nousee heinäkuun alussa 65%. Lähetämme ensi kuun aikana kutsut ja toivomme pikaisia vastauksia osallistujamäärästä, vastauspäivä kaksi kuukautta ennen juhlaa.
 13. Mututuntumalla Veikkailin niin, että kun juhliin kutsuttuja on 74, siitä täysin villi veikkaus, että paikalle pääsisi 60 tai alle, heistä sitten vähennetään seitsemän alaikäistä, osan avec on varmasti kuskina, lisäksi vähensin hyvältä tuntuvan luvun joka sisältää iäkkäät ja muuten vain selväpäiset
 14. Meille tulossa arviolta noin 60 henkilöä, veikkaisin että noin 40 alkoholinjuojaa. Olimme ajatelleet myös, että alkoholit olisivat koko illan ja yön tarjolla. Jostain luin, että ensimmäiselle tunnille kaksi annosta per henkilö, seuraaville tunneille yksi annos per henkilö. EDIT: Olisiko aivan pihi ajatus, jos viinit olisivat tarjolla vain ruokailun ajan? Kuulemma punaviiniä hieman enemmän, kuin valkkaria. Vai sen mukaan mitä tarjoillaan, kumpi sopii pääruoan kanssa?
 15. Tykkään rennosta, väljästä vaatetuksesta. Onko ihan älytön ja halvan oloinen ajatus jos pukisin valkoisen paidan jossa voisi olla jotain blingiä. Housuiksi beessit pellavahousut? Olen ihan hukassa kun en ole ikinä edes ollut isoissa juhlissa joihin on täytynyt pukeutua