Jump to content
Naimisiin.info

perunamuusi

Aktiivijäsen
 • Posts

  30
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

perunamuusi's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Todennäköisesti matkailua rakastavina toivomme matkarahaa tilille. Sen suurempia "vaatimuksia" emme halua asettaa. Omantunnon mukaan. Ajatus on tärkein.
 2. Oon aina kauhistellut amerikkalaisten häitä, joissa saattaa olla heittämällä useampikin sata vieraita. Mulle kelpaisi pienetkin juhlat, mutta mies haluaa juhlia (minkä ymmärrän hyvin) ja olen itsekin lämmennyt ajatukselle. Alle 100 sentään toivottavastit tulee. Mulle optimi olisi sellainen 50-70 vierasta.
 3. Ei ehdottomasti - kirkkohäitä - mitään uskonnollisia viboja - konservatiivisia leikkejä (morsiamenryöstö, polkaisu, leikit joissa arvuutellaan että kumpi hoitaa tiskit ja kumpi auton, heh heh) - mitään lisääntymiseen viittaavia asioita - liian vanhanaikaista menuta (eli ei perus lohi/fetasalaatti/patonki/lihapulla/perunamuussi .-menua) - karaoke - juhlapaikkana seuraintalo tai työväentalo tms - musiikkina Kaija K:ta, Juha Tapiota yms suomipop/iskelmä/rock -"klassikoita" Mahdollisimman rennot häät toiveissa modernilla menulla ja hyvällä musiikilla. Romantiikka ei ole ongelma, ollaan hyvin rakastuneita kuitenkin.
 4. Minäkin haluaisin aikuisten juhlat, mies oli vähän niin ja näin. Monissa häissä käyneinä on rennompaa usein ollut ilman lapsia. Ehkä pitää vain suostutella.
 5. Harvinainen sukunimi, miehen sukunimen omaavia löytyy Suomesta kymmenkertaisesti enemmän. En tosin ole vielä ihan täysin päättänyt, miehen sukunimi kun on miellyttävä. Hän ilmeisesti haluaa pitää oman sukunimensä, ellemme päädy jonkinlaiseen yhteisnimeen.
 6. Haluaisin itse kyllä mukavuudenhaluisena sellaisen paikan, missä siivous kuuluu hintaan/on mahdollista tilata itse siivous. Jotenkin haluaisi päästä rennosti nauttimaan häiden jälkeen eikä murehtia siivoamisesta liikaa itse hääpäivänä
 7. En pidä mistään runsaista ja övereistä itselläni, kapea ja elegantisti laskeutuva sekä vähän boheemi sopii minulle. Koristeellista pitsiä saisi olla, mutta no-no kaikille kermakakku-unelmille ja röyhelöille.
 8. Bestman arvostaisi varmasti jotain erittäin laadukasta ravintolaillallista, kaaso taas kenties jotain aineetonta kokemusta. Niillä varmaan mennään.
 9. Kasvispainotteista ruokaa varmasti tulee (mies tosin haluaa eittämättä lihaakin). Vegaanivaihtoehtoja haluaisin runsaasti sillä ystävissäni on paljon vegaaneja. Gluteenittomuus myös otetaan huomioon.
 10. Varmaan ennen vihkimistä otetaan. meikit ja puvut fressinä eikä vieraiden tarvitse odottaa.
 11. Omia häitä miettiessäni ja näitä keskusteluja lukiessani olen ymmärtänyt, että ei ainakaan liian alas kannata budjettia arvioida. Ehkä suosiolla laittaa hinta-arviota vähän yläkanttiin.
 12. Varmaankin kuvia antaisin tai mahdollisesti hänen himoitseman nahkatakin tai sitten jotain matkailuun liittyvää. Kuitenkin jotain juuri hänelle
 13. Ymmärrän ettei taloudellisessa ahdingossa pysty osallistumaan lahjaan, enkä sitä voi tietenkään olettaakaan. Muistaminen tuntuu aina kyllä hyvältä, oli kyse sitten kortista tai rahalahjasta. Itse olen menossa häävieraaksi parin viikon päästä ja rahatilanne melko kehno, niin häälahja tulee tuskin olemaan erityisen iso - jotain kuitenkin ehdottomasti annamme.
 14. Huh, itseänikin Bali houkuttaisi mutta täältä saadut mielikuvat vähän pistävät miettimään...
 15. Saa nähdä, tuleeko meille erillistä häämatkaa - rakastamme matkustelua molemmat, ja ehkä säästäisimme häämatkarahat maailmanympärimatkaan.
×
×
 • Create New...