Pipsukka

Rouva
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Pipsukka

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Oltiin kesällä Aruballa Tamarijn Aruba hotellissa ja divin palvelut kuuluivat myös hintaan. Ovat vierekkäiset hotellit. Divin asukkaikkaille kuuluu myös Tamarijn palvelut. Hintaan kuuluivat ne mitä tuolla nettisivuillakin sanotaan. Divissä käytiin pari kertaa drinksuilla ja kerran syömässä. Divi oli vähän hienompi kuin Tamarijn, mutta Tamarijnin huoneet ovat aivan rannan tuntumassa. Divin huoneet vähän tasokkaammat Tipata saa, mutta ei ole välttämätöntä. Eli Jenkit tippaa ja eurooppalaiset eivät. Vinkkinä ruokailuista: Kannattaa varata hyvissä ajoin, jos meinaa syödä ala carte ravintoloissa. Ei siis samana päivänä vaan pariakin päivää aiemmin. Kannattaa käydä Tamarijnin puolella ainakin Paparazzissa ja Palm Grillissä. Me pidettiin todella paljon tuosta hotellista ja all inclusivesta. Oli helppoa lomailla ja matkalla ei tullut pihisteltyä.
 2. Tultiin juuri Aruba 6vrk+ Curacao 7vrk yhdistelmältä. Helin matkojen kautta oltiin liikenteessa ja kaikki toimi loistavasti. Hyvä tarjous ja loistavaa palvelua saatiin myös kohdematkat Kalevasta. Saaret olivat keskenään todella erilaisia! Aruba pieni karu jenkkejä täynnä oleva saari, jossa oli upeat rannat. Ehdoton paikka, jos biitsielämä on loman tarkoitus. Curacao on paikallisempi, ei niin hyvä rantakohde. Saari on suurempi vihreämpi ja nähtävyyksiä on enemmän kuin Aruballa. Sukellukseen ja snorklaukseen hyvät mahdollisuudet. On vaikeaa sanoa kumpi saari oli parempi, mutta oli mukaavaa kun nähtiin molemmat saaret. Meillä oli molemmilla saarilla all-inclusive hotellit ja oltiin tyytyväisiä valintaan. Ruoka on suomen hintaista ja ravintoloita löytyy lähinnä hotelleista. Toki keskustassa on muitakin ravintoloita. Ostoksia emme paljoa tehneet. Merkkivaatteita ja kalliita koruja oli tarjolla. Lento oli pitkä ja menomatkalla oli kuuden ja puolen tunnin odottelu Amsterdamin kentällä, mikä ei ollut kovin miellyttävää. Pidimme matkasta kovasti ja voin suositella sekä molempia saaria, että helinmatkoja!
 3. Mulla oli pieni laahus ja se tuli perässä koko päivän. Vihkimisen jälkeen en varonut helmaa yhtään eikä se likaantunut pahemmin. Vain laahuksen vuori oli kamalan näköinen.
 4. On olemassa sellainen parempi taikataikina ohje johon tulee vähemmän suolaa ja loraus ruokaöljyä. Se on huomattavasti parempaa käsitellä. Voin etsiä sen ohjeen ja laittaa tänne. Testasin myös putoamisen kestävyyttä tiputtamalla noin 1,5 sentin paksuisen koristeen kivilattialle. EI HAJONNUT!!! mutta koriste oli maalattu.
 5. Uutta:puku Vanhaa ja lainattua:Mummoni vanha kaulakoru, jonka äitini on perinyt Sinistä varpaan kynnet ;D
 6. Meillä on kallat jo kutsuissa ja pöytäkoristeissa ja kimppuunkin olen ajatellut kallaa. Kutsuissa ja koristeissa valkoinen kalla ja roosaa kallaa kimppuun. Ihastuin kallaan kun näin niitä valtavasti luonnossa Madeiralla.
 7. Meillä on vihkiminen 21.5.2005 Espoon Tuomiokirkossa ja juhlat Lagstadissa siinä kirkon vieressä.
 8. Meidän paikkamme on Espoossa Lagstad hembygdsgård, aivan tuomiokirkon vieressä ihana vanha koulurakennus, joka on entisöity kauniiksi. kätevää, kun vieraat voivat kävellä kirkosta juhlapaikkaan. Meille se oli ehdoton valinta.