Jump to content
Naimisiin.info

Jossu81

Aktiivijäsen
  • Viestit

    37
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Jossu81

  1. MOikka naikkarisiskot ja veljet  ;D

    Ihan sellaista vain kyselen, että kun olemme thaimaaseen suunistamassa kesällä häämatkalle, niin onko siellä jotain "sääntöä", että kauan passi tarvii olla voimassa matkan jälkeen???

    Ja oletteko ihan vanhalla passilla matkustaneet, jos matka on varattu tyttönimellä ja passikin on vielä tyttönimellä?

    Kiitoksia taas kaikille!

    :-X :-X :-X

  2. Onko ihmiset käyneet nyt paljon thaimaassa siellä sattuneen katastrofin jälkeen? Onko siellä saatu elämä jo rullaamaan hyvin raiteillaan?Itse mietimme thaimaata häämatkakohteeksemme...

    Mitenkäs, kun matkamme olisi elokuun alussa...lämmintähän siellä on yli 30, mutta onko yleensä sillon ollut paljon sateita?

    Onko jotain hyvää rantalomakohde kaupunkia suositella/hotellia, jotka sopisivat häämatkalaisille?

    Mitenkäs onko siellä sitten ulkona syöminen jne kuinka halpaa?

    Kiitos rakkaat "sisaret"

    :D

  3. Minullekkin on sanottu, että tilavuokra on erikseen...eli tänä vuonna oisiko llut vielä 350 ja ensi vuonna 450? (en muista nyt noita hintoja ihan ulkoo, mut oli suurinpiirtein tota luokkaa). Kuka sanoi siellä, ettei erikseen tilavuokraa ole? Muistatko nimen?

    Meillä kaupinpuisto varattu 5.8.2006  :-X :-X :-X

    Koska Jovita vietätte häitänne siellä?

  4. Olemme kanssa haaveilleet häämatkasta johonkin kauemmas ja molemmat iskimme silmämme dominikaaniseen tasavaltaan! Eli onko paikka sen arvoinen, että kannattaa odottaa häämatkaa noin kuukausi? Olen ymmärtänyt, että matkayhtiöt eivät tee matkoja kyseiseen maahan elokuussa , vaan sitten joskus syyskuussa eka lähtö?

    Riittääkö siellä tekemistä tarpeeksi? Tykkäämme loikoilla rannalla, mutta haluaisimme myös jotain muutakin...

    Kiitos  ;)

  5. minä olen ajatellut kanssa kuivajäätä jollain tapaa booliastioiden ympärille...kun ei oikein viitsi ottaa sellaista riskiä, että joku menee pistämään sitä jäätä suuhunsa...joten täällä olisi kanssa yksi "efektin" kestosta kiinnostunut. ::)

    Vaikuttaako tuohon kestoon se, että onko jää murskana vain isommissa "paloissa"? Ja tulikos tämä efekti silloin, kun jää joutuu kosketuksiin veden kanssa?

    :)

  6. Kävimme jo viime syksynä katsomassa paikkaa. Silloin oli todella märkää ja piha oli mutainen. Asia on tietysti toisin , jos ei ole ollut kostea ilma. Me emme pihapiiristä tykänneet. Asutettuja asuntoja paljon ympärillä, jotenkin karu piha jne. Mutta käykää ihmeessä katsomassa...jos te vaikka mieltyisitte siihen... ;D :)

  7. Hygienian takia en voi pitää töissä sormuksia (ja ne voivat myös naarmuuntua työssäni), joten töissä en pidä (töihin tullessa otan pukuhuoneella sormukset ym pois ja töistä lähtiessä ennen työpaikan ovesta ulos menoa takaisin sormeen....). Muuten myös poikkeuksia, jolloin sormusta en pidä on esim. uidessa ja leipoessa. Muuten sormus sormessa aina!!! :-X :-X :-X

  8. Meillä päivän vuokra 370 euroa (00.00 asti)(edellisenä iltana päästään kyllä koristeleen, jos ja kun silloin ei ole muita tilaisuuksia). 170 euroa on lisämaksu sit 00.00-02.00 väliseltä ajalta. Otamme mitä luultavammin tuon lisä ajankin.

    :P

    Hinta ei mielestäni ole paha, kun koko ajan on vähintään kaksi tarjoilijaa (tuo kaksi on ainakin yöllä...päivällä varmaan muutama enemmän), jotka tekee myös paljon sellaista, mikä ei niiden työnkuvaan välttämättä kuuluisi. Ja siivous kuuluu hintaan. ::)

×
×
  • Create New...