Jump to content
Naimisiin.info

doodles

Morsian
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vantaa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

doodles's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Totta kai kihlat meinaa avioliittoa. Itselle tämä oli päivän selvää, mutta isäni vallan kauhistui kun rupesin puhumaan häistä vaikka hän tiesi, että olemme kihloissa. Kysyi, että eikö naimisiin meno ole kamalan vanhanaikaista!
 2. Meidän budjetti on 3500€. Meille ei tule pitopalvelua eikä erillistä juhlapaikkaa, sillä juhlimme kotonamme perheemme kanssa ja pienelle vierasmäärälle tekee helposti itsekin suolaiset syötävät. Suurempia koristeluja meille ei myöskään tule; aiomme hankkia miehelle vieheen ja minulle morsiuskimpun sekä luoda tunnelmaa kynttilöillä, joita meiltä löytyy pilvin pimein. Kakkuun ollaan varattu pari sataa euroa, mutta koska näyttää siltä, että budjetistamme jää rahaa yli, olemme mahdollisesti valmiita maksamaan kakusta vähän enemmänkin jos löytyy joku erityisen hyvä tekijä. Suurin osa budjetistamme meneekin sormuksiin ja hääasuihin, mikä passaa meille, sillä meidän päivähän se on.
 3. Olisihan se aika luksusta yöpyä hääsviitissä, mutta luultavasti vietämme yön ihan kotosalla. "Perhejuhlan" jälkeen olemme nimittäin suunnitelleet menevämme vielä ulos juhlimaan ystävien kanssa ja tuntuu jokseenkin turhalta maksaa maltaita hotellihuoneesta, jossa viettäisimme juhlinnan jälkeen vain muutamia hassuja tunteja. Eihän me ehdittäisi kuin mennä nukkumaan ja herätä, niin hotellista täytyisi jo poistua!
 4. Me maksettiin sulhon kanssa molempien kihlasormukset puoliksi ja maksettavaa tuli 80€ per nuppi. Molemmat valittiin itse sormuksemme ja ollaan tyytyväisiä: minulle tuli kivetön, puolipyöreä ruusukultasormus ja miehelle hopeasta ja titaanista tehty flakkasormus. Miehelle ostetaan kuitenkin vielä uusi sormus vihkisormukseksi ja minä sitten pidän kihlaa ja vihkiä yhdessä - vihkisormuksiin aiommekin sitten panostaa rahallisesti enemmän.
 5. Aiomme pyytää avustuksia häämatkaa varten, mutta toki hyväksymme kaikenlaiset lahjat. Teemme myös vieraille selväksi sen, ettei heidän tarvitse tuoda yhtään mitään jos vaikka rahatilanne ei salli/ei muuten vaan tahdo!
 6. N. 25 henkeä kokonaisuudessaan, kaikki sukua. Ystävien kanssa juhlitaan sitten illalla.
 7. Minä ja sulho ollaan paljon seurustelumme aikana puhuttu, että olisi ihanaa päästä käymään Alankomaissa - ei siis tarvinnut kauaa pähkäillä häämatkakohdetta. Ollaan jo katseltu hotellejakin, vaikka edes itse häät eivät ole ajankohtaiset vielä 3 vuoteen.
 8. Olen päättänyt ottaa miehen sukunimen vaikka se vähän haikealta tuntuukin, kun sitten omaa sukunimeäni kantavia on olemassa enää isäni. Päätökseen johti monikin seikka, päällimmäisenä se, että minulla on kolme etunimeä ja jos niiden perään lähtisi vielä sukunimiyhdistelmää tunkemaan, niin nimestäni tulisi ihan jumalattoman pitkä. Ajatus siitä, että jaamme sitten mieheni kanssa yhteisen sukunimen tuntuu itselle todella luontevalta - olemmehan sitten perhe. Koen myös uuden sukunimen olevan itselleni eräänlainen uusi alku.
 9. Itse taidan meikkini räpeltää, mutta kampaajalle suunnittelen meneväni hääpäivänä.
 10. Sulhasen kanssa kävellään yhdessä "alttarille" maistraatissa, vaikka olenkin läheinen isäni kanssa. Koko luovutus vaan tuntuu itsestä niin hassulta, kun eihän se isä oikeasti minusta luopuisi sanan missään merkityksessä.
 11. Meillä tuli molemmille, minulle sekä miehelle kihlasormukset. Lasku jaettiin tasan kahtia. Näin tullaan tekemään vihkisormustenkin kanssa.
 12. Olin tosi, tosi yllättynyt kosinnasta, kun mies aina sanoi että ei missään nimessä halua naimisiin! Yhtenä päivänä hän sitten tuli töistä kotiin kukkakimpun kanssa. Aloin itkemään jo siinä vaiheessa, koska kukaan ei ollut koskaan aiemmin tuonut mulle kukkia! Menin sitten keittiöön laittamaan kukille vettä. Saatuani kukat maljakkoon tiskipöydälle käännyin ympäri ja siihen se oma kulta polvistui, keskelle meidän keittiötä. Minä itkin ja mies itki, ja vastaukseni oli myöntävä jo ennen kuin raukka ehti saada sanaa suustaan. Sormusta hän ei ollut ostanut, kosinta oli kuulemma ollut sen verran spontaani päätös, mutta sitten olikin kiva mennä yhdessä sormusostoksille kun mieskin halusi kihlasormuksen.
 13. Tää on varmaan ainoa sellainen "perinne", jota tulen häissäni sillain puolivahingossa seuraamaan! Uutta: häämekko Vanhaa ja "lainattua": vanhempieni sormusrasia vuodelta -96, jonka nappasin itselleni joskus 15-vuotiaana kun isä uhkasi viedä sen pantiksi. Menköön lainauksesta... Sininen on vielä työn alla... Ehkäpä hääkimpussani tulee olemaan sinistä?
 14. Oon asettanut itselleni 360€ budjetin häämekkoon sekä asusteisiin (kengät on ostettu jo aiemmin, eli niitä ei ole budjetoitu). Itse mekon hinta on 250€, ja muu summa jää mm. koruihin ja alusvaatteisiin.
 15. Ihan itse ajateltiin miehen kanssa maksaa, tosin jos joku meille rupeaa rahaa tuputtamalla tuputtamaan niin otetaan kyllä vastaan. Budjettina meillä 3500€ eli ei sitä kovin hankala ole itsekään säästää, varsinkaan kun aikaakin on vielä melkein kolmisen vuotta. Häälomabudjettia ei ole meillä itse hääbudjettiin laskettu, mutta koska emme suunnittele lähtevämme lomailemaan heti häiden jälkeen on silläkin oma aikansa karttua. edit: oikeinkirjoitus
×
×
 • Create New...